Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (238)
Raspunsuri - Pagina 12
szaboali spune:
Alina ai primit adresele alea ce le-am trimis?
Am pus si noi niste pozici aici http://www.dropshots.com/iarinutza
Ali15+ si IARINA (16.02.2006)
poze Iarina
http://www.dropshots.com/iarinutza
T_Ioana spune:
)Buna seara!
Am venit si noi de la....camera de garda de la spital. Razvan urla in somn ca se sufoca si tuseste absolut iingrozitor si plange ca il doare in piept saracutul. Tanti dr care l-a ascultat/vazut a zis ca se aude un usor harait de la plamani si ca are ROSU IN GAT dar tarreeeee (si eu ma dusesem cao floricica sa-i spun ca am impresia ca are ceva la plamani ca rosu in gat sigur nu are ca a mancat exceptional azi).....diagnostic ANGINA, ne-a dat Ospexin 125 cate 5 ml la 8 ore si Eurespal.
Maine merg si la pediatrul care il vede de obicei ca am aflat ca e de garda si vedem ce parere are si el. Cristi insista sa incep sa-i dau antibioticul ca sa nu mai tuseasca atat de urat (E infiorataor, se aude ca un butoi gol) si la 9.30 o sa incep sa-i dau!
Sper di tot sufletul sa se faca bine mititelul!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
monica70 spune:
ALI si la noi sunt 3 grade acum
Drept urmare Diana e sus la ai mei,nici nu a prea vrut sa mearga pe jos,doar in brate la buni,nici macar la bunu
Acum ma tot suna mami,ca Diana vrea sa vorbeasca cu mine la telefon,dar ea mai mult asculta si ii zice lui buni ... DU-TE BUNI ACASA! Dupa zgomote se pare ca are inca rezerve uriase de energie ,sper sa mai cheltuie din ele pana se intoarce.
Se pare ca trebuie sa imi scot echipamentul de iarna pentru diminetza
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
IOANA aoleu saracutzul,iar asa rosu in gat nasol? Iar antibiotic? Imi pare tare rau de el,sper sa ii treaca repede.
Diana nu a mai prea tusit,cel putin nu am auzit-o decat odata sau de doua ori,mai mult cand manca ceva,e clar ca i-a mai ramas ceva din usorul rosu in gat.Eu i-am dat doar ceai de tei,o lingurita de miere de albine azi si sirop Stodal,e ceva homeopat,ca mi-a fost lene sa fac ce a zis Gio,tot n-aveam coji de nuci.Dar mucisori tot mai scoatem cu batista.
szaboali spune:
Ioana , imi pare rau de Razvanel , sper sa se faca bine repede, eu zic sa incepi sa ii dai antibioticul...Angina a avut si Iarina, doar ca ea a luat un antibiotic mult mai tare...multi de la noi.
Monica si la noi sunt exact 3 grade...au mai fost ani in care a fost foarte frig in octombrie si in noiembrie si decembrie a fost mai cald. la Diana.
poze Iarina
monica70 spune:
IOANA si eu zic sa ii dai antibioticul ala daca e asa,probabil o fi si suprainfectie bacteriana,n-ai de unde stii sigur,deci mai bine in plus decat in minus.Eu am citit mai demult pe net o chestie constatata de medicii pediatrii,ca cica surprinzator dar la copiii mici,chiar daca au raceli mai nasoale de natura virotica,nu bacteriana,nu prea le trece fara ... antibiotice.Acuma daca asa o fi,sau e doar o scuza a pediatrilor super prevazatori,nu stiu.
Mami m-a sunat sa coboram dupa Diana,ca tot plangea BUBA GULA - de cateva zile iar zice asa si mi-a mai zis ca e cam rosie la fundic! Se poate sa o chinuie "maselele de dupa doi ani" ? Ca ea numai de la dinti a fost rosie la fundic si de le niste scutece americane odata,dar acum nu e cazul.O sa ii dau niste nurofen in seara asta,asta e.
szaboali spune:
quote:
Originally posted by monica70
IOANA si eu zic sa ii dai antibioticul ala daca e asa,probabil o fi si suprainfectie bacteriana,n-ai de unde stii sigur,deci mai bine in plus decat in minus.Eu am citit mai demult pe net o chestie constatata de medicii pediatrii,ca cica surprinzator dar la copiii mici,chiar daca au raceli mai nasoale de natura virotica,nu bacteriana,nu prea le trece fara ... antibiotice.Acuma daca asa o fi,sau e doar o scuza a pediatrilor super prevazatori,nu stiu.
Mami m-a sunat sa coboram dupa Diana,ca tot plangea BUBA GULA - de cateva zile iar zice asa si mi-a mai zis ca e cam rosie la fundic! Se poate sa o chinuie "maselele de dupa doi ani" ? Ca ea numai de la dinti a fost rosie la fundic si de le niste scutece americane odata,dar acum nu e cazul.O sa ii dau niste nurofen in seara asta,asta e.
Exact asa mi-au spus si mie din spital. Si ca e mai bine sa ii tratezi de mici ca sa nu aiba urmari pe la o varsta mai innaintata.
Si am mai aflat tot in spital...cica...ca e bine sa mai i-a cate un antibiotic macar o data pe an ca si ala isi are rostul lui in organism...ce rol? nu stiu tre sa caut pe net sa vad...sa nu mor proasta
poze Iarina
szaboali spune:
Fetelor eu va doresc o seara minunata...plec sa o culc pe Iarina ca de plictiseala a inceput sa arunce diverse in
si noapte buna.
poze Iarina
monica70 spune:
ALI daca gasesti ceva sa nu uiti sa ne spui si noua
Diana suge pe o gogonea acum,ca a vazut borcanul pe masa Daca nu-i GABETE,bune si GONELE
monica70 spune:
ALI noapte buna.
Acum sunt din ce in ce mai sigura ca e ceva masea,ca roade in partea drepta pe tetina de la biberoane! Si acum am vazut-o si ea nu facea asa ! Si a cerut nuci,alea ii mai maseaza gungiile macar ...