Rahova sau apropiere-33

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

andreeap, sarcina usoara sa ai si un bebe sanatos
monica, ce program ati avut astazi daca ati fost toti acasa, pe unde ati fost?ce ai facut din carnita de vita?,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Andreea felicitari pt. BB...sa fie sanatos,frumos ...si sa fie baiat
si tie srcina usoara....
Dory,pupam baiatul ...da' azi mai putin ca iar m-a suparat...era normal,ca nu poate sta 2 zile cuminte!
el e cel mai nazdravan la semiinternat
i-a dat de scris domnisoara si el nu a vrut sa faca nimic,s-a umplut de cerneala din cap pana-n picioara,incluziv pe haine
mi-a zis ca nu e cuminte pt ca vreau sa-l trimit la oi
si i-am zis ca acum are sanse mai mari sa mearga acolo!!
pe urma i-am spus ca stricam prietenia ca eu nu mai am ce discuta cu el si a inceput cu promisiunilr(ca viitor barbat ce o sa fie )...
a ramas ca de maine se face cuminte(de cate ori am auzit asata ca mi s-a luat!! dar,speranta moare ultima )
asa ca de acum cica nu mai iese din vorba mea....luam o pauza si ne apucam de ce nu a vrut sa scrie

monica ce ai facut cu vita?!
vrem poze sa fim invidioase

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Dory, carnitza de vita am lasat-o de-o parte pentru diseara(sa fac Lahmeh Beajin) si pentru acum am facut din carne de mielutz KAFTA o reteta arabeasca care seamana destul de mult cu mititeii nostri, garnitura de cartofi prajiti si castraveti murati cumparati fiindca inca nu am resuit sa gasesc castraveciori mici sa-i murez...numai din aia mari si grasi gasesc

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

, numai bunatati faci

Mergi la inceput

vio acum am vazut ca ai scris
of...faza asta cu promisiunile imi place si mie cel mai mult...i-am spus de N ori lui alex ca nu mai vreau sa aud doar vorbe ci vreau si fapte...dar deh...nu degeaba sunt aceeasi zodie amandoi
si a iesit cerneala de pe haine...nu de alta dar sa stiu sa cumpar numai haine inchise la culoare
las ca descopera el infinitul si le da "clasa" la toti
si pe tine si pe mihnea...si am pus bre poza...da nu cu vita ci cu miel...in seara asta fac vita
pana acum am facut cornulete ca m-a zapacit alex sa-i fac...

monica

Mergi la inceput

Eu dauCornulete
cine da cafelutza?

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Monica, la asa oferta de cornulete dau si 10 fierbinte, pe-aici dimineata e un frig! Brrr! Si sa stii Monica, ca socrela e cu pusul, eu doar sunt pe post de ajutor si asistent!
Vio, mamica rabdatoare si scolarul nazdravan!
Eu am ramas socata ieri cand am ajuns acasa! Dani a inceput sa scrie cu dreapta! Ca scrie e una, dar nu va imaginati ce frumos scrie! Cu stiloul. A zis ca inca nu a reusit sa se obisnuiasca sa scrie cu dreapta si cu creionul. Si este atat de fericit! Parca cine stie ce comoara a descoperit! Asa ca nu mai am baiat stangaci, ci dreptaci. Imi imaginez ce fata o fi facut ieri d-na cand l-a vazut, ca ea nu i-a mai zis nimic.
Andreea, felicitari, sarcina usoara si bb sanatos!
Mirela, Andy ce mai face?
si o zi buna va doresc!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Neata!
Monica, poftim si de la mine o fierbinte.
Viki, felicitari pt. reusita lui Dani de a scrie cu dreapta.
Vio, sa ne spui daca sa tinut Mihnea de promisiunea de ieri, adica daca a fost cuminte.
Eu ma-m trezit de la 6.30 ca au anuntat ca se opreste apa rece de la 8 la 22 si am facut niste chiftelute de legume(dovlecel, coditele de la ciuperci si morcov), si la 7.45 sa trezit Alexa si daca a vazut ca nu sunt langa ea in pat hop si ea langa mine in bucatarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!
ei monica...o sa vezi tu geamanul tau ce o sa te "abureasca"

aseara mi-a zis ca stie cum e cu infinitul....vorba invatatoareai,da niste raspunsuri de ramai masca!!!!
cica infinitul e Doamne-Doamne!!!
la concluzia asta a ajuns ...l-am intrebat cine i-a spus si mi-a zis ca nimeni,asa s-a gandit el....
acum ramne sa-l gaseasca pe DD...ca i-am povestit de turnul lui Babel...cred ca acum urmeaza sa se apuce de construit un turn
m-am suparat rau pe el ca nu i s-a facut inca declick-ul acela ca nu mai e la gradi...ca e la scoala...
i-am zis ca am stricat prietenia cu el,ca eu nu mai am ce discuta...sa se descurce singur daca pe mine nu ma asculta si-i place sa ma vada suferind!
si s-a pus pe o jelanie si pe niste rugaciuni si promisiuni(stii tu cum ,monica )....si pt ca aveam de facut temele am spus ca-l iert cu conditia sa nu mai iasa din cuvantul meu(ceea ce nu se va intampla evident ) ...
ei,dimineata ce credeti?!
taica-su mi-a reprosat (de fata cu el) ca "iar te-a fraierit asta"
adica ca eu iar am cedat si ca trebuia sa raman suparata pe el.
i-am spus ca e ok,eu raman suparata ,dar atunci tb sa vina el devreme acasa si sa se ocupe de teme...
ca nu pot fi si cu temele facut si suparata pe copil...

azi avem sedinta de la ora 6 si cu dl. taica-su nu poate sa lipseasca de la munca tb sa-l iau cu mine....

sper ca azi o sa fie cuminte,ca azi ar tb sa fie ziua de bine...

Vicky,pai are avantaje....daca scrie cu amandoua maninile,cand oboseste una scrie cu cealalata!!
lasa ca e copil istet si sunt super convinsa ca o sa fie primul in calsa

Monica,de cerneala de pe maini l-am sters cu picul...
pe haine sunt stropi,dar inca nu am bagat la spalat...nu stiu cu ce s-o lua...o sa caut pic din ala pulbere,sau praf cum era pe vremea noastra....
a...ca mi-am amintit de ce s-a facut plin de cerneala...a gasit un balon,l-a spart si a bagat o bucata din el in capaculde la stilou unde evident ca nu mai intra nici un stilou...de ce a facut asta?!
nici el nu stie,cica sa vada ce iese
o jumatate de ora m-am chinuit sa scot balonul acela din capac
si a mai facut una "nefacuta" laora de sport a inceput sa alerge pe scari,s-a impiedicat si a cazut si l-a trimis domnul de sport in calsa...
i-am zis ca daca o tine asa o sa rpete clasa ca nu-l mai primeste la sport
nu mai pot ,sunt plina de nervi
ce sa-i mai fac eu copilului asta?!
Dory,bune chiftelutzele...pofta buna si pupici

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Am avut un copil model atat aseara cat si azi noapte, asa de cuminte a fost. A inghitit mititica si 2 lingurite de Sinupret amestecate cu putina apa, fara sa maraie, plus picaturi in nas, plus alte medicamente...Si n-a zis nici "car". Ba mai mult, aseara ne-a lasat sa ne uitam la meci si ea a luat camera la cercetat
Andreap, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos. Poate ii faci Mariei un fratior
Violeta, baiatul istet. Mi se pare un raspuns extraordinar de frumos, acela cu infinitul

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput