Rahova sau apropiere-33
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Dory232002 spune:
Monica, nu este pt. polipi, este ca sa elimine toate secretiile pe care le are intre nas si gat (desi cand a consultat-o nu avea deloc), si pt respiratie, ca sa respire bine cand doarme.
Vio, am scris in acelasi timp, vezi ce baiat constiincios ai...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MIRCLAU spune:
buna seara fetelor
noi suntem bine,am fost pe afara acum pe seara,am mai cumparat un tractoras pt ca a fost cuminte si a papat tot si a dormit si la pranz,deci daca ii promit ca-i cumpar ceva merge dar altfel....cred ca o sa ajung la faliment in ritmul asta
DORY ce va dat pt secretii?
MONICA numai bunatati stii sa faci....
VIO dar baiatul este super constiincios daca scrie de atatea ori
VICKY voi ce mai faceti?
va pupic pe toate ma duc sa fac un grisulet cu lapte pt asta mic
o seara buna va doresc
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
preda_vicky spune:
Buna seara!
Vio, ai avut dreptate, codita lui 2 era, si am facut si semi-ovale. Dar chiar ca ai baiat silitor daca scrie pe atatea caiete.
Mirela, ma bucur ca Andi se simte mai bine!
Dory, micutei si spor a tratament, sa aiba efect.
Monica, ma si miram sa nu apari tu cu ceva bun!.
fetele, ma pregatesc de "retragere", abia astept sa intru sub paturica
http://community.webshots.com/user/viki39
Dory232002 spune:
Mirela, tratamentul consta in 2 siropuri: Eurospal si Aerius si niste picaturi pt nas: Colargol.Ai terminat grisul?, a papat Andy?
Dory232002 spune:
Aaa, Mirela, nu am uitat sa il intreb pe Adi ce mi-ai spus astazi, dar inca nu a venit de la servici.Vorbim maine pe mes. despre asta.
monica-elizabet spune:
ahaaaa....acum am inteles dory pentru ce-i tratamentul...sper sa-i mearga bine alexei cu el.
haideti fetelor nu ma mai laudati atat ca mi-o iau in cap sunt sigura ca voi faceti si mai bun numai ca nu le faceti poza ca n-aveti timp ca mine(nici eu nu le pozam inainte dar deh...mi-a intrat boala asta in cap si nu-mi mai iese)
tocmai ce-am vb cu mama si zicea ca papa mici deja am pregatit masina sa toc si eu carne(miel, porc si vita)...mai am un pachet de condimente pentru mici si-mi fac si eu
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
MIRCLAU spune:
DORY ok ramane asa,am facut grisul a papat andy,am papat si noi,am facut o mancarica improvizata dintr-o salata de vinete care nu se mancase,am adaugat niste rosii,usturoi si le-am bagat toate la cuptor 20 -30 min si a iesit o bunatate
MONICA vezi ce harnicuta esti tu,numai cum auzi de o mancarica si o faci...si lasa ca e foarte bine ca le pozezi,ne mai dai si noua idei,
ia spune-mi tu mie daca ai avea o sacosa de ciuperci ce ai face cu ele?(da-mi o idee)
acum va pupic si va doresc noapte buna
MIRE MAMA DE BAIAT NAZDRAVAN
monica-elizabet spune:
aici e Musaca -ua facuta azi si aproape deja papata
ce-as face cu ciupercile?
pai tocmai mi-a dat o prietena de la casnicute o reteta de ciorba de ciuperci sau as face ciuperci umplute, sau o mancarica de ciuperci cu smantana, sau salata poienitza cu ciuperci...ehe...unde n-as avea eu ciupercile alea
monica
Dory232002 spune:
Monica, da-mi si mie reteta de salata poenitza ca mai am niste ciuperci si poate fac si eu.
monica-elizabet spune:
uite www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/salate/salata_poienita_cu_ciuperci-607/" target="_blank">AICI o reteta cu tot cu poze pas cu pas
monica