FILME DE -GROAZA
Buna fetelor va pac filmele de groaza ?
Eu una sint inebunita dupa ele
Poate imi puteti spune si mie citeva titluri de filme
Yurika&Mark
Raspunsuri
camelia-daniela spune:
Eu am avut numai o perioadä cind mi-au pläcut....pläcut, nu pot spune, mai degrabä a fost un experiment fäcut de mine!!!
Fiindcä sint cam sperioasä, am probat si cu filmele ästea...mi-aduc aminte cä cele din seria "Hardy Krüger", m-au fäcut sä renunt la "sportul ästa"!!!...sä mä fi väzut ce mai säream de pe couch!!!...si mi-era fricä sä nu visez noaptea la fel!!!...brrrrr....
Nu stiu altele, cä le-am uitat numele...sorry.
Pupici,
Cami.
Lia spune:
"the ring".Asta-i ultimul pe care l-am vazut.Este productie americana(pe care am vazut-o eu) si productie japoneza(pe care n-o voi vedea,pen' ca m-am speriat deajuns)
Lia&Andrew
arian spune:
Cel mai recent film de groaza pe care l-am vizionat in direct a fost lung (vreo 6-8 serii), dificil de urmarit (aproape imposibil), presarat cu o multime de situatii incredibile (frizand adesea ridicolul si absurdul, dar si cu episoade comice sau tragi-comice), si cu o incarcatura emotionala greu de definit in cuvinte uzuale: e vorba de sesiunea de examene a studentilor medicinisti
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti!..." - Dostoievski
nadina spune:
Draga yurika sunt fan declarat al filmelor de groaza.Prefer clasicii genului, filmele dupa romanele lui Stephen King.Dar romanele sunt si mai bestiale, pentru ca imaginatia e free, iar a mea e mai bolnava decat a oricarui regizor.
Iti recomand Carrie, Shining, Kujo (filme) iar la romane lista e mult mai lunga.Daca te intereseaza voi detalia dar nu acum ca am multa treaba la serv.
Tot la sectiunea romane iti recomand cele scrise de Serge Brussollo (sper ca am scris corect numele)
In-horror-are placute
Nadina
yurika spune:
AM SA MA DUC SA IMI IAU CASETA ,AM MAI AUZIT DE ACEST FILM
SI AM VAZUT SI CITEVA RECLAME DAR NU MAI STIU UNDE
Oricum va mai astept cu alte titluri de filme (groaza)
Va multumesc!
Yurika&Mark
bogux spune:
the ringu este super.
te cam sperie.
nu il recomand mamicilor insarcinate.
cel putin sotia mea mi-a spus sa nu-i mai pun filem d-astea.
cine a pus-o sa se uite? :O))))
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by arian
Cel mai recent film de groaza pe care l-am vizionat in direct a fost lung (vreo 6-8 serii), dificil de urmarit (aproape imposibil), presarat cu o multime de situatii incredibile (frizand adesea ridicolul si absurdul, dar si cu episoade comice sau tragi-comice), si cu o incarcatura emotionala greu de definit in cuvinte uzuale: e vorba de sesiunea de examene a studentilor medicinisti
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti!..." - Dostoievski
Dom' doctor, meserias, da' numa' spectator sau stateai pe scanul pe care scria "regizor"?
Oana_B spune:
Mda, tocmai am vizionat "Final destination 2", daca trec peste faptul ca pizza aia mi-a intrat cu noduri in stomac, pot sa zic jos cu palaria la trucaje.
Oana_B