Mamici de iulie-august 2008

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by danangie

Pai nu stiu mai fetelor......doctorita de aici nu-mi da progesteron....adica am vorbit azi la tel cu obstretica si mi-a zis ca aici nu se da tratament pentru cateva pete si pentru o sarcina pierduta. Daca nu sunt la risc nu se da. Deci vedeti cum e aici??? BB ziceam ca sa iau pana la 12 saptamani ca pe urma scade riscul avortului.......tie medicul de ce ti-a dat progesteron? Adica....ai facut controale si s-a dovedit ca ai progesteronul mic?

Dana

mult asteptat

dana..iti sugerez sa schimbi dr... mie fara controale... si fara pete doar stiind ca aveam pierduta o sarcina mi-a dat progesteron ...doar pt. faptul ca aveam niste dureri ..care cred ca oricum erau normale..se regla organismul,dar ea a zis... totusi..sa nu riscam...multa bafta!

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by danangie

ANCA acum am o cutie cu 15 capsule....dar fiecare capsula are 200 mg de progesteron...........cumnata imi aduce 3 cutii de Utrogestan......deci mi-ar ajunge pana ......pe 11 decembrie...dupa cum am socotit eu.....si as avea atunci.....aproape 12 saptamani. pana atunci vad eu cum mai fac rost....ma mai duc aici pe la farmacii.....oricum principiul activ e acelasi: progesteron......schimba doar numele comercial.....

Dana

mult asteptat

sper sa nu te superi pe mine ..iti raspund aici caci sigur citesti mai des...

cum iti spuneam aici se cheama...prometrium...200mg(progesterone)mie mi-au fost de folos...

Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

IRDA bine ai venit la odisee!sa ai o sarcina frumoasa,usoara si fara probleme!

DANA sa stii ca nici aici nu se da trat de sustinere,in cazul meu mi-a dat 3 cutii de utrogestan dar asta pt ca am facut fiv si dr mi-a spus ca dupa ce le gat nu trebuie sa mai iau,dar eu m-am aprovizionat si voi lua pana in sapt 12 indiferent de ce zice dr,pt siguranta mea.

azi am al 3-lea test foarte pozitiv!joi sun medicul sa-mi dea programare!

4+

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

fetelor,mi s a intamplat un lucru f nasol,intrati la //parintii intreaba//si daca puteti,raspundeti mi.felicitari noilor venite,mamici in devenire!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pingy spune:

DANA-scuze ca ma bag dar nu are nici o legatura sarcina asta cu cele pierdute.eu anul trecut septembrie-sarcina pierduta la menstruatie,tratament,decembrie-sarcina oprita in evolutie,chiuretaj,aprilie-sarcina oprita in evolutie(6 saptamani),chiuretaj biopsic,august-sarcina pierduta la menstruatie,mi-am schimbat doctorul si inafara de anexita nu mia gasit nimic,am facut tratament pentru anexita si daca luna asta raman insarcinata e totul ok.am cerut sa-mi dea preventiv ceva dinainte si ma asigurat ca o sarcina prezenta nu are legatura cu cele anterior pierdute

Mergi la inceput

scuzati,sper ca nu vam speriat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

pingy,ai facut analizele de coagulare?

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

PINGY si tot timpul luai progesteron? La toate aceste sarcini pierdute luai progesteron? Eu nu zic ca sarcina am pierdut-o din cauza ca nu am luat progesteron........dar..........cum eu am aflat ca am carenta de progesteron........am zis sa iau preventiv. Uite in Ro la orice medic, dupa cum am inteles de la fetele de aici de pe forum, daca mergi si le spui ca deja ai avut o sarcina pieduta se da progesteron de siguranta. Sarcina care am pierdut....niciodata nu am sa aflu de ce am pierdut-o....stresul(ca in aceea perioada eram extrem de stresata), greseala genetica.....habar nu am..........cert e ca vreau sa fiu sigura ca am facut tot posibilul pentru aceasta sarcina. Sper sa ma ajute D-zeu!Sincer aici nici daca sangerezi nu te baga in seama. Cel putin la medicii care am mers eu si cumnata mea.

SLIMATEI astept sa ma duc pe 12 noiembrie la doctorita , ca azi am vorbit cu o obstretica........asa cand ma duc la doctorita ii voi arata si valorile de la progesteronul facut in luna care am ramas. Daca nu sunt multumita......am timp sa o schimb.

Dana

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Chiar nu inteleg de ce nu mai apar mesajele scrise?
Rog moderatorii sa autorizeze aceste mesaje.............daca tot trebuie sa scriem 10 mesaje.............de ce nu apar? Mai tarziu......dar ce inseamna mai tarziu? O saptamana? Hai va rog autorizati mesajele ca vrem sa deschidem cap 2 cu acest user!!

Mergi la inceput

monalac-nu stiu ce analiza este asta dar nu cred,am cerut biopsie si....factori externi dana stai linistita ca daca sarcina e ok petele trec,poate e de la nitrare,eu am luat tratament de sustinere,fiind internata in spital si tot s-a dus,scuza-ma daca sunt prea dura,mergem cu dumnezeu inainte.eu nu ma las

Mergi la inceput