Mamici de iulie-august 2008
Raspunsuri - Pagina 10
slimatei spune:
quote:
Originally posted by danangie
... Sarcina care am pierdut....niciodata nu am sa aflu de ce am pierdut-o....stresul(ca in aceea perioada eram extrem de stresata), greseala genetica.....habar nu am..........cert e ca vreau sa fiu sigura ca am facut tot posibilul pentru aceasta sarcina. Sper sa ma ajute D-zeu!Sincer aici nici daca sangerezi nu te baga in seama. Cel putin la medicii care am mers eu si cumnata mea.
SLIMATEI astept sa ma duc pe 12 noiembrie la doctorita , ca azi am vorbit cu o obstretica........asa cand ma duc la doctorita ii voi arata si valorile de la progesteronul facut in luna care am ramas. Daca nu sunt multumita......am timp sa o schimb.Dana
mult asteptat[/b]
in unele azuri asa e nimeni nu te baga in seama cu sangerarile(nici la urgenta)...si eu tot asa am pierdut sarcina aici...dar dupa am gasit un dr. mai bun..sau o fi fost sorta..cine stie..(sincer mie nu mi-a facut nici o valoare de progesteron...mi-a dat si gata..nu cred ca se temea de un exces de progesteron)...
iti doresc numai bine!

Stefania X 2
31+www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
danangie spune:
PINGY nu stiu daca esti sau nu dura............dar stii eu una cand aud asa cazuri..........dupa ceea ce am patit.............la cat am suferit...........stii nu sunt deloc incurajatoare..........mai ales pentru o femeie gravida din nou.
Eu fetelor am insomnii. Off...ma trezesc odata cu gainile.
. Ma simt deja sleita de puteri si azi incep tura de ture.Azi dupa amiaza, maine dupa amiaza, vineri dimineata noapte, sambata noapte! si sunt deja obosita .
Dana
mult asteptat
danangie spune:
SLIMATEI multumesc de incurajare. Sa dea Domnul sa fie bine! De asemenea si tie.
Dana
mult asteptat
monalac spune:
fetelor,am mancat niste macrou care continea paraziti.nu stiu despre ce fel de paraziti e vb,pt ca am dus pestele la O.P.C.si abia maine imi dau rezultatul.n am mancat mult,o bucatica mica si nu stiu sg daca si bucata din care am mancat noi avea paraziti,cert e ca atunci cand sotul meu a mai vrut a doua zi sa pregateasca o bucata,din aceeasi punga,a observat in mate niste panglici albe,incolacite,gen tenie.eu ma simt bine,insa copilul e f deranjat la stomac,nu stiu daca din cauza asta.credeti ca il poate afecta pe bebe din burtica?
Mami de
Cris
Poze Cris
danangie spune:
MONALAC dar pestele l-ai prajit nu? Parazitii la temperaturi mari ar trebui sa moara. Off....nu stiu ce sa-ti spun.....sa vorbesti cu medicul tau. Tu analizele tale le-ai facut? Stii tu alea: toxoplasmoza, rubeo, CMV?
Dana
mult asteptat
Irda spune:
'Neatza fetele!
Ce mai fac burticile mici?
Monalac.......imi pare rau ca ati patzit asta
....nu stiu ce sa zic...poate iti zic aia de la OPC ce erau chestiile alea si intrebi dr tau daca poate sa-l afecteze cumva pe bebe!![]()
Eu sper din tot sufletul ca o sa fiti bine si tu si bebe!
Mama lor de paraziti!
Multa sanatate puiului mic!
Kla, felicitari pentru testele pozitive!!!
Sa ai o sarcina usoara, o nastere la fel si un bebe sanatos, norocos, istetz si cumintzel!
Eu o sa ma duc la eco pe la 5 saptamani......
Am si eu o intrebare.....sper sa nu par hilara......
....daca CM-ul a venit intr-o zi de joi.....eu cand implinesc 1 saptamana completa......tot joi sau miercuri?
Pup

Irda
4s
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
pingy spune:
buna fetelor.dana si eu sunt intr-o situatie urata si timp de 1 an am suferit enorm.pe 19 ma duc la doctor,de cateva nopti nu dorm,pe 25 trebuie sa-mi vina cm,sincer mi-e frica de un nou esec.tu te simti mai bine ?mai ai pete ?
pingy spune:
monalac-imi pare rau,dar poate nu este nimic grav. irda-si la mine e la fel,joi se schimba saptamana
monalac spune:
dana,le am facut acum 4 luni,cand m am hotarat sa raman insarcinata.au iesit bine toate,adica la cmv aveam anticorpi,insa la toxoplasma au iesit toate trei valorile negative.insa ma gandesc ca toxoplasmoza nu se ia de la peste,cel putin n am auzit asa ceva.si da,pestele a fost preparat,insa....,nu stiu daca mor parazitii.
Mami de
Cris
Poze Cris
danangie spune:
MONALAC eu sper sa fi murit nenorocitii aia!
PINGY deci eu pete am avut doar in ziua a 28-a. Ziua cand ar fi trebuit sa-mi vina menstruatia.....sau inainte cu o zi de a veni menstruatia. Pe urma am avut scurgeri maronii putine, seara in ziua a 29-a. Si in noaptea aia avusesem un pacient care l-am gasit in lac de sange!

Cea mai urata noapte din viata mea!!! Deci de atunci nu am mai avut sangerari. In schimb, uneori ma cam doare burta si asta ma sperie. Eu iti doresc din toata inima sa nu se mai intample ceea ce ti s-a intamplat. D-ne ajuta!!!
IRDA 
Dana
mult asteptat