Mamici de iulie-august 2008
Raspunsuri - Pagina 18
Alina Maria spune:
Violeta in primul rand multe felicitari , esti o super mamica curajoasa , nu uita ca Dumnezeu ne ajuta si acest bb. nu vine pur si simplu pe lume , el are un scop .
Pe de alta parte 38 ani nu e asa mare problema am o prietena care a facut 2 copii dupa 40 de ani , deci nu e chiar naspa . Cat privestel medicamentele nu cred ca e asa de grav , multe mamici care nu stiu ca sunt insarcinata iau si fac multe si dupa stau cuminti si totul e bine , ma intelegi ?
Violeta te rog nu te stresa ca asta nu e bine , fii fericita asa cum puiutul tau vrea si totul o sa fie bine , noi suntem alaturi de tine .
Ce fain ca suntem in aceasi zi insarcinate . Super ! sa fie cu noroc !
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie
violeta69 spune:
Alina,multumesc de incurajari ...
totusi sunt f speriata si pana nu discut cu un medic nu pot fi linistita!
si eu stiu ca DD le aranjeaza asa cu stie El ca e bine,si incerc sa fiu optimista!
sa dea DD sa fie de bine si sa ne vedem pana la final aici...ca mamici fericite!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
syyylviuta spune:
Violeta, stii ca bebe vine cand nu ne asteptam! In primul rand felicitari, sa ai speranta ca totul va fi bine, Dumnezeu nu lasa sa se intample lucrurile fara un motiv...
Eu stiu ca bebe in primele 2 saptamani are imunitate, nu il afecteaza nimic. Daca tu ai 4 saptamani, si te-ai oprit cu medicamentele acum o saptamana e mai mult decat ok! Sa intrebi si medicul ca sa stai linistita, dar incearca sa nu iti faci prea multe griji ca bebe simte tot!
Curaj si sarcina usoara!
5+
kla78 spune:
ALINA,VIOLETA bun venit la odisee!sa ne dea DD la toate sarcini usoare si fara probleme,
VIOLETA si eu spun sa stai linistita in privinta medicametelor nu cred ca l-a afetat pe bb mic,cat despre varsta sunt multe femei care fac copii la o varsta ca a ta sau chiar mai mare si au copii sanatosi si frumosi!
si eu am ca si voi 4 sapt si 3 zile,iar DPN tot 26 iunie,eu am avut ultimul ciclu in 18 septembrie,voi tot asa?
fetelor voi cum stati cu simptomele ca eu n-am nimic numai sanii continua umflati si durerosi mai ales seara si cateodata crampe usoare.abia stepty sa merg vineri la eco sa-l vedem atunci ma voi linisti.
va pup pe toate
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
kla ce simptome ai vrea sa ai? asa de repede? ai rabdare!
dana cum te simti? te mai doare burtica?
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Alina Maria spune:
kla multumim de primire , eu am avut ultimul ciclu pe 20 septembrie , ovulatia a avut loc pe 3 sau 4 oct. si dpn e 26 julie 2008 .
Simtome ciudata apasare cu m ici intepaturi jos , sanii ramasi umflati si oboseala seara .
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie
violeta69 spune:
Kla,Silvia,multumesc....
incerc sa fiu mai optimista!
sa gandesc pozitiv!
cel mai fericit o sa fie fiul meu,care are 7 ani si care de vreo 2 ani ma bate la cap sa-i mai fac o surioara....inainte voia baiat,dar acum zice ca vrea o surioara ca fetetele sunt cuminti nu asa nebunatice ca el...
deci suntem 3 cu 26 iunie....Alina,vezi ca la ultima postare ai scris 26 iulie si m-am cam speriat...sper sa nu-i tinem pana atunci totusi!!!
de fapt am remarcat ca titlul e putin cam inainte...ar tb scris mamici de iunie-iulie...ca asa se potriveste cu lista viitoarelor mamici
eu nu am avut simtome(ca daca stiam !!!....) doar ca ma dor sanii,insa na-m luat in seama, credeam ca-mi vine ciclul...no,acum dupa ce stiu parca am ceva stari de greata...dar cred ca sunt mai mult constiente!
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monalac spune:
VIOLETA 69,bine ai venit la noi!nu ti mai face atatea temeri,exista amniocenteza,daca se constata ca ceva e in neregula.dar sa dea dumnezeu sa fie totul bine...si eu sunt ingrijorata,am sunat o pe tipa cu fetita de 6 luni si mi a spus ca azi i au disparut bubitele,pe care le a avut doar pe piept si pe trunchi...credeti ca a avut rubeola?eu m am tesat pt rubeola si mi a iesit igg pozitiv,semn ca am facut boala in copilarie,dar am citit ca o poti face de 2 ori....cred ca miercuri voi merge sa mi fac iar analiza,plus cea de toxoplasma,pe care mi am mai facut o acum 4 luni,cand ambele valori au iesit negative.dar daca,intre tp....of,cate temeri am...
Mami de Cris
Poze Cris
danangie spune:
Buna seara,
Azi mi-am acut de cap. Nu am stat mai deloc in pat. Am avut in vizita pe fratii mei. Fratele nu mai venise niciodata la mine. Si de asta de dimineata am stat prin bucatarie. Am avut de facut mancare. Sunt obosita. Dar multumesc lui D-zeu azi nu m-a durut burta deloc.
ALINA MARIA bine ai venit. Sa ai o usoara si la termen!
LIA iti multumesc de incurajare. Asta fac de ceva zile incoace. Incerc din toate puterile sa fiu pozitiva. In mare parte reusesc..........dar am momente cand in mintea mea se mai furiseaza si vreun gand rau.Multumesc mult de tot, de asemenea si tie iti doresc numai bine, impreuna cu familia!
SYYYLVIUTA multumesc. am sa intru cred o data pe zi ca sa vad daca trebuie sa modific ceva.........dar nu voi mai face ca in trecut ca intram non stop.....multumesc.
VIOLETA ma bunului d-zeu sa te aiba in grija lui. Paote nu a afectat bbul. Nu ai intrebat doct.ginecolog? Cat despre subiect....este deja un subiect: mai iunie. Eu am deschis acest subiect iul-aug.....ca asta urma........chiar daca noi suntem mamici de sf lui iunie.....e pentru ca fetele de la mai iunie sunt deja inainte. Unele au deja 11 , 12 saptamani. Si eu vroiam sa merg pas cu pas cu ca mine. Mici in saptamani. Asa reusim mai bine sa ne intelegem.Numai bine!
PUSSI multumesc de intrebare. Chiar scriam ca azi mi-am facut de cap.......adica nu prea am stat deloc la pat.....si nu am avut dureri deloc. Sunt obosita dar nu am avut dureri. Stii cand ma doare? Cand ma ridic brusc din pat. Dar daca m aopresc si astept imi trece. Sper sa fie bine. D-ne ajuta!
mult asteptat
ancadragoman spune:
Dana ma bucur ca esti bine si ....nu te mai ridica brusc.
anca 37+
Maria
poze
AMR MAXIM 18 DE ZILE!!!!!!!!!