Mamici de iulie-august 2008

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Liniutza era mai deschisa la culoare decat cea test, tot rosie, dar avea marginile mai sterse. Dar era acolo! Eu zic sa mergi sa faci un test de sange, e cel mai sigur. Mie mi-a iesit atunci 0,138 . Pana atunci nu mi s-au pozitivat niciodata testele, chiar si dupa mult timp, ca pe unele nu apucam sa le arunc... Nu gasesc explicatia, ce s-a intamplat atunci, mai ales ca au fost 2 teste, nu unul, facute la 3 zile distanta!
Atunci am postat la Asteptand un ingeras in viata noastra, Aspirante optimiste > 20 de ani, era in jurul datei de 10 septembrie. Ma duc sa caut, dar nu stiu daca mai gasesc...

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Aaa. pai atunci nu mai cauta. La mine a iesit foarte foarte subtire si pala liniutza, nici macar cum povestesti tu. Am pus-o pe faptul ca am facut testul cu 3 zile mai devreme. Asa ca tot pe luni ramane Multumesc!
somn usor!

In asteptarea lui
http://tt.lilypie.com/Lrydp3.png

Mergi la inceput

Nu mai caut...
Eu iti tin totusi pumnii ca sa fie bebe, mai stii!? Mult mult succes!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

MONALAC....eu stii sunt foarte multumita ca am ramas gravida cand ma asteptam mai putin. Dar dat fiind ca in mai am pierdut prima sarcina din viata mea.......am in cap numai filme negre. Azi.....pauza care am facut-o chiar mi-a facut bine. Adica, nu m-am gandit mai deloc la sarcina. M-am uitat mult la TV. La emisiuni care imi tineau sus interesul. si am fost linistita. Ca sa fie bine trebuie sa ma gandesc la altceva. Intrand aici destul de des........nu ma ajuta deloc. Adica imi tine mintea ocupata tot timpul la ganduri despre sarcina, simptome,etc. Am numai avioane in cap. Si ca sa fie bine trebuie sa fac asa. am sa intru mai rar. Asta e. S-a instalat in mine o frica incredibila. Imi cer scuze daca devin insuportabila,etc........dar cand ti se intampla sa pierzi o sarcina, e imposibil sa nu ai putina frica. Sa ma ajute D-zeu. Eu iti doresc sa fie ok cu parazitii aia, si da.....parazitii mor la temperaturi mari, nu rezista. Cat despre rujeola.....ai grija oricum....data trecuta eu cand mi-am facut analiza....eram la limita intre pozitiv si negativ......adica nu au stiut sa imi spuna cu exactitate daca sunt sau nu imuna. Acum cand voi merge la doctorita sigur imi va da din nou sa fac analizele si atunci vom vedea.

ALINUSHCA D-ne ajuta sa fii .

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata , ma primiti si pe mine ?
Azi dimineata mi-au iesit doua liniute rosii mult asteptate si sunt super fericita . Sotul trebuie sa se obisnuieasca cu ideea dar e pozitiv . Mandy inca nu stie e prea mica ii spun cand oi avea burtica mare .
Sper sa petrecem impreuna aceste luni minunate !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Fetelor, va tot citesc din momentul in care ati deschis odiseea incercand sa-mi amintesc ce faceam eu anul trecut pe vremea asta... Cred ca tocmai renuntasem la gandul ca as putea fi insarcinata, dupa ce cateva luni de zile pandisem fiecare simptom, ma agatasem de fiecare semn. Pierdusem o sarcina cu ceva vreme inainte si mi se parea ca n-o sa reusesc niciodata sa vad iarasi un test pozitiv... In fine. 24 octombrie a fost data ultimei menstruatii, o data pe care aveam s-o repet la fiecare consultatie.

De atunci totul s-a schimbat. Acum Miruna e cu mine acasa, cele 9 luni de sarcina - cu 1000 de griji, spaime, tratament, stat in pat etc. - au fost parca prea putin pentru cat de minunata e copila asta mica.

Nu pot acum decat sa va urez mult noroc, rabdare si puterea de a va bucura de fiecare clipa din aceste 9 luni grozave. Si vor fi grozave, oricat de multe griji v-ati face, oricate obstacole ati avea de depasit. Sarcina usoara tuturor si bebei sanatosi si voinici!

quote:
Originally posted by danangie

MONALAC....eu stii sunt foarte multumita ca am ramas gravida cand ma asteptam mai putin. Dar dat fiind ca in mai am pierdut prima sarcina din viata mea.......am in cap numai filme negre. Azi.....pauza care am facut-o chiar mi-a facut bine. Adica, nu m-am gandit mai deloc la sarcina. M-am uitat mult la TV. La emisiuni care imi tineau sus interesul. si am fost linistita. Ca sa fie bine trebuie sa ma gandesc la altceva. Intrand aici destul de des........nu ma ajuta deloc. Adica imi tine mintea ocupata tot timpul la ganduri despre sarcina, simptome,etc. Am numai avioane in cap. Si ca sa fie bine trebuie sa fac asa. am sa intru mai rar. Asta e. S-a instalat in mine o frica incredibila. Imi cer scuze daca devin insuportabila,etc........dar cand ti se intampla sa pierzi o sarcina, e imposibil sa nu ai putina frica. Sa ma ajute D-zeu. Eu iti doresc sa fie ok cu parazitii aia, si da.....parazitii mor la temperaturi mari, nu rezista. Cat despre rujeola.....ai grija oricum....data trecuta eu cand mi-am facut analiza....eram la limita intre pozitiv si negativ......adica nu au stiut sa imi spuna cu exactitate daca sunt sau nu imuna. Acum cand voi merge la doctorita sigur imi va da din nou sa fac analizele si atunci vom vedea.

ALINUSHCA D-ne ajuta sa fii .

mult asteptat

Dana, te rog sa fii puternica si sa gandesti mereu optimist. Ai incredere in Dumnezeu, in tine si in copilasul tau si o sa vezi ca totul va fi bine. Sa stii ca nu dau sfaturi cu usurinta, dar de data asta chiar m-am simtit aproape de tine si de bebelasul tau. Sa fiti amandoi sanatosi, o sa va urmaresc crescand!

Mami Lia si Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Alina bine ai venit printre noi! Felicitari, iti doresc o sarcina usoara si un bebe frumos si cuminte!

Dana, multa putere sa treci peste toate! Daca te ajuta sa intri mai rar, asa sa fie, tb sa fi tu linistita, sa stii ca noi suntem aici si nu te uitam!

Duminica placuta !

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ALINA MARIA,felicitari!!!!o sa fim colege de odisee!!!!ma bucur enorm pt tine!

Mami de Cris

Poze Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc Syyylviuta si Mona , si eu ma bucur ca sunt cu voi . De acum urmeaza iarasi sa ne informam ce si cum . Am calculat sarcina si sunt in 4 saptamani si 3 zile . Voi ?
Data nasterii aproximativ 26 junie 2008 .

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

m-am tot gandit daca sa scriu sau nu...
am facut testul dimineata si au iesit doua liniutze roz!
sunt insa f speriata si f. trista!
desi ar tb sa ma bucur...
pana acum cateva luni as fi fost tare fericita!
dar acum sunt speriata pt ca am atatea probleme si-mi e teama...
si am scris aici ca poate vor mai disparea din temeri..
am luat 2 saptamani medicamente pt tensiune si ceva pt stomac...dar cand am vazut ca nu-mi mai vine ciclul am intrerupt(cam de 1 saptamana)dar temerile tot raman...
apoi varsta(am deja 38 de ani) iar o sa fie o problema....
plus ca in urma cu un an si jumatate am facut conizatie....insa medicul mi-a spus atunci ca pot tine o sarcina cu cerclaj!
uffff,sunt tare speriata!
dupa calcula as avea 4 saptamani si 3 zile(ca si Alina) si DPN ar fi 26 iunie!
ma rog la DD sa fie totul ok cu BB...

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput