Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Jojo sa iti traiasca zana! Citind povestea ta apropos de nume, mi-am amintit-o pe a noastra de acum 10 ani Deja, la ecografia pe care am facut-o acum 10 ani si mai bine iesise ca este baiat, asa ca pregatisem nume de baiat si tot tacamul...aflu la momentul X ca am o fata "sa imi traiasca", si au inceput discutiile pentru nume....a iesit in final Laura Ioana, Laura , din partea mea si Ioana de la el.
Cand eram insarcinata acum ultima oara...si deja eram atenta la numele celor din jur...Teodora mi-a atras si mie atentia...este deosebit.

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Musette, sigur ca iti dau! Am inaugurat o oala noua, care este destul de mare!Din fericire mi-a iesit buna, k eu de obicei nu le am cu ciorbele, dar vorba lui Iubi am facut-o cu dragoste...
Eu sper sa vii cat mai repede cu vestea cea buna, mai ales ca acest capitol a inceput cu bebei la orizont!

Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png

Mergi la inceput

Miha si al meu este organizat pt meci...are di berica, si fistic...e pregatit! Mie nu imi plac meciurile, asa ca si eu stau pe forum...

Ninia

Mergi la inceput

Mda...dar e cam liniste pe la noi...dar stii tu cateodata "no news...good news"

Ma duc la bucatarie...ca as manca ceva dulce..

Pupici,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

eu sunt cu un ochi la meci si unul pe forum......

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

fetelor, spunet-mi si mie va rog, ce indica VSH?!

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz

Mergi la inceput

Uite ce am gasit eu :
VSH = viteza de sedimentare a hematiilor
Este o analiza simpla care se bazeaza pe proprietatea globulelor rosii de a sedimenta, de a se depune intr-un tub de sticla dupa ce sangele recoltat din vena a fost amestecat cu o substanta anticoagulanta. VSH se deosebeste de hematocrit prin faptul ca sangele se separa spontan dupa un oarecare timp in plasma si globule rosii, fara ca sa fie centrifugat in prealabil. Daca un tub subtire, inalt de 200 mm, se umple cu sange si se mentine in pozitie verticala timp de o ora si apoi doua ore, se observa cum deasupra se separa plasma. Valoarea VSH se socoteste dupa numarul de mm de plasma separata intr-o ora si in doua ore.
Valori normale ale vitezei de sedimentare a hematiilor:
- la barbati = 3-10 mm, la o ora; 5-15 mm la 2 ore
- la femei = 6-13 mm la o ora; 1-20 mm la 2 ore
- la copii mici = 7-11 mm la o ora.

Nu stiu ce inseamna daca valorile sunt anormale

Mergi la inceput

Eu stiu ca VSH este viteza sangelui...Un VSH mare, indica prezenta unei infectii in organism. In acelasi timp VSH-ul iese mare daca analizele sunt facute cu putin timp inainte de sosirea cm-ului.
Miha ai mancat ceva dulce?
Pupici.

Ninia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Jojo sa-ti traiasca mamarutza! E o scumpete!
Dana felicitari pt sarcina, nu-ti fa griji in privinta petelor, sunt de la implantare, asa am patit si eu, 2 zile am avut pete bej deschis si s-au oprit si la eco bb era tare dansator
Va pup pe toate, nu va enumar ca risc sa uit pe cineva.

12+

Mergi la inceput

Am gasit ceva....o sa radeti: rahat cu biscuiti. De fiecare data cand maninc asa ceva imi aduc aminte de gradinita...unde era desertul clasic.
Teo...pregatesti asemenea desert la gradinita la tine???
Tu Ninia cand intri in cursa? Ca amintesc ca ai zis ca faci o pauza...

Mergi la inceput