Durerea unei pierderi de sarcina ( 44)
Raspunsuri - Pagina 5
jojo_miha spune:
Buna ziua! Sa stiti ca nu v-am uitat.
Michelle cam tarziu ,dar mai bine asa decat niciodata "LA MULTI ANI!
Felicitari proaspetelor gravidute ,sarcini cat mai usoare.
Noi suntem bine,am crescut 2 cm si avem 2.900 grame, suntem cuminti ziua si noaptea ne facem de cap.E o dulcica si o mofturoasa.Am sa descarc poze sa va arat.
Fetelor nu va lasati batute si descurajate ,eu sunt dovada vie ca daca iti doresti ceva se poate realiza,dupa 3 sarcini pierdute si o nastere cu fat mort sunt o femeie implinita.Nici o clipa nu am incetat sa sper chiar daca inima mi-a fost tot timpul cat un covrig.
Sotului meu nu i-a mai placut numele Natalya si ne cheama Teodora Ioana.
Va pupam si va uram weekend placut!
Mihaela
Ninia81 spune:
Jojo, ce nume frumos are printesa ta! Si eu mi-am dorit tot timpul sa am o fetita pe care sa o cheme Ioana! Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
Teo2rina spune:
FELICITARI VIITOARELOR MAMICI!!!Danutule si Irda, ma bucur tare mult pentru voi, sa dea Domnul sa fie bine si sa va tineti bebeii in brate!
Mey, a fost bine cu strainii, da' nu sunt englezoi, era bine daca erau englezoi ca ne intelegeam mai usor.. sunt turci, vb putin romana, la fel engleza.. am vorbit de ma dor mainileadica ne dor mainile ca si bebe dadea inainte pe limba lui, sau facea gimnastica, nu stiu, cert e ca topaia pe tastatura, aproape.
va pup pe toate, vb luni.
Marina, o in cu Mihnea-Adrian 20+
monysorescu spune:
Salutare fetelor!
Teo multa sanatate si sa te faci bine cat mai repede!
Dana si Irda felicitari ptr testele cu II linii. Multa sanatate, o sarcina cat mai usoara si sa aveti bebei sanatosi. ACum nu mai trebuie sa va ganditi ca poate se intampla ceva, trebuie sa ganditi pozitiv ca face bine si la. Dana petele alea cred ca sunt de la implantare.
Io si luna asta "am vazut rosu in fata ochilor" asa ca o iau de la capat. Insa o sa incerc si mai tare sa nu mai socotesc, sa numai numar ci doar sa "prestez" cand simt nevoia ca sa zic asa.
Sa aveti un weekend placut si bafta la facut Va pup pe toate.
to be or not to be?
IreneCAM spune:
Ce liniste e pe aici...ce faceti, dragutelor?
Jojo, am vazut bulinuta
Monysorescu, mey luna care vine tre' sa fie cu noroc pentru multa lume de pe aici, presimt eu!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Ninia81 spune:
Jojo, cat de frumoasa este fetita!!! L-am chemat si pe Iubi sa o vada! Este splendida!
Chiar ca e liniste pe aici...Eu azi, am facut prima ciorba de perisoare din viata mea si mi-a iesit super buna!
Pupici pentru toate fetele optimiste de aici!
Ninia
http://tt.lilypie.com/TRdsp3.png
oana_oana26 spune:
Irda,
Dana,
felicitari din tot sufletul, sa va dea DD numai bine, sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri, sa va bucurati de fiecare clipa minunata pe care o traiti si sa aveti mare grija de voi
Numai bine
Promitem ca va urmam exemplu si va prindem din urma
http://tt.lilypie.com/Nt6qp3.png
musettepink spune:
Buna seara!Ce liniste....
Ninia multumesc mult chiar am sperat cand am citit ca ai tu asa o presimtire,daca va fii luna asta trebuie musai sa iesim sa ne imbatam cu suc.....Mi-ai facut pofta cu ciorba de perisoare,imi dai si mie o portie?
L5845 !
Pepsi ce mai faci?
Jojo sa-ti traiasca fetita,e f frumoasa!
Fetelor va pup pe toate si va doresc o seara minunata!!!!!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/ZZ8sp3.png
miha74 spune:
Seara buna!
Ce faceti fetelor?
Graviduztelor pe unde sunteti?
Noi am fost plecati o tura la Tragoviste la niste prieteni, dar vremea a fost...care este afara acum. Dar ce-mi pasa daca e soare aici pe forum .
De abi astept si eu sa intru din nou in cursa.
Mi-au dat analizele si de Z21, stau foarte prost cu progesteronul, mi-a iesit doat 0.7...sunt mult sub limita pentru faza luteala...dar stiu macar ca asta il pot suplini din exterior.
Va uitati si voi la meci? Ca al meu sot deja s-a organizat...asa ca eu o sa ma dau pe aici pe forum. Copila e la bunici...asa ca am timp berechet.
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)