*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (43)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ginette , acum am vazut ca ti-ai facut deja programare la Tutunaru ...good work !

27+ cu Sara - Eliza

vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Multumesc Gatta pt sustinere

Medicul meu este Dr. Ion Ionut de la Giulesti - la el ma duc joi sa-mi faca si eco (sa masoare IR-urile).

Am sunat si la Fundeni, stiu ca si acolo analizele facute au "garantie". Mi-au zis sa ma duc cand vreau dimineata de la 7:00 si imi fac ce amalize vreau.

O sa ma duc si la ei, sa mai fac o serie de analize (o sa ma duc saptamana asta, ca sa le am pana ma duc la Tutunaru).

Stiu ca mi-am agitat bubulina, dar dak nu pot sa m-abtin ?!

Roxana 28+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Dragele mele ce tiraj aveti...........eu care sunt obligata sa stau la pat abia tin pasul cu voi citindu-va de scris......
GINNETTE incearca sa te calmezi draga mea stiu ca e greu caci si eu am o situatie nu prea roza dar asta a fost primul lucru care mi-a zis dr cand am sunat in Romania.Cu voia lui DD o sa trecem si noi peste toate,iti tin pumnii
ANGI,MONICA(DOCDECAP),CREATA multumesc fetelor de primire si incurajari.
Eu dragelor am facut-o putin de oaie am luat medicamente 2 zile cum a spus dr din Romania,am vazut ca sunt bine si am zis i-a sa nu mai iau.Si de aseara s-au intors panaramele de contractii si am luat gynipral,no-spa imediat.Eu stau absolut tot timpul la pat ma duc decat la toaleta si este destul de greu.Astept sa vina ziua de joi sa vedem daca ne intalnim in sfasit cu noul dr,daca nu schimb urgent spitalul.Va doresc sarcinii cat mai usoare la toate si duse pana la capat
Cris21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Fetelor multa sanatate din partea mea, ma rog pentru voi si va transmit numai urari de bine. Imi pare rau ca nu e totul asa cum trebuie dar trebuie sa stiti ca noi vom fi tot timpul alaturi de voi si va vom sustine asa cum putem.
Eu nu va pot zice decat ca suntem bine atat eu cat si baietelul meu care e din ce in ce mai activ pe zi ce trece.
Va pup dulce !!!
Miky
27+ cu Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ma pregatesc si eu de plecare fetelor!

Zerilouiza, alina023, kalosalina... unde sunteti ???
Dati un semn de viata !!!

Laurici, bafta in seara asta la spital!

Laura 23+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumsta spune:

Ginnette, Lala va multumesc......astazi ma simt chiar bine(de stres vorbesc)....voiam sa ii arat lui Ginnette ca nu e singura si ca stiu prin ce trece!....dar cred ca nu sunt asa buna la incurajari!

Ginnette faci f bine ca te informezi si faci totul sa fie bine......e important ca se stie cauza si ca exista tratament.....asa ca va fi bine!

Lala ma bucur ca e totul bine si ca bebe e mai mare decat standardul! E semn ca trebuie sa stau linistita, si sa am incredere!

Abia astept sa vina bebelusii pe lume sanatosi.....si atunci or sa inceapa alte griji!

LUMI 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

ginnette multa sanatate iti doresc, nu te mai gandi la lucruri rele, sigur DD te va ajuta sa treci cu bine de 36 sapt si vei naste o bebelina sanatoasa. un buchet pt. tine

Mari 24+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Monica,laura_dimitris multumesc ca sunte-alturi de mine...da am plecat de la socrela k m-a stresat rau si nu am voie sa ma enervez...acum stam la mama e mai bine...dar din pacate renovarile o sa dureze cam o luna k nu vrea sotu sa aduca zugravi vrea sa fac el cu un prieten...si dureaza...

Cea mai optimista gravidutza!
23+
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Honey, la cat mai multe saptamani spre 40 iti doresc si tie si tuturor
Sa ne ajute DD sa fim sanatoase, si noi si bebei nostri.

Mari 24+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by ginnette

Neata fetelor,

Nu v-am mai scris pt ca am probleme;
Saptamana trecuta am fost la Coltea sa-mi fac niste analize deoarece eu am o pb genetica (factor 5 layden).
bineinteles ca mi-au iesit proaste. Dr Avram (de la Hematologie - ea ma "analizeaza") mi-a spus ca s-ar putea sa am niste trombi (cheaguri) pe venele de sange - eu am facut tromboza acum 10ani si mi-au tratat doar efectul, n-au cautat si cauza.
Beleaua este ca, pana acum am luat Aspenter; din trim III (de la 28 sapt) nu mai pot lua si trebuie sa fac Clexane (injectii 1/zi, cam cum se face insulina).
Daca nu fac, risc sa fac cheaguri pe arterele uterine (si bubulina sa nu mai primesac sange suficient) si sa se nasca sub parametrii normali (dr a zis cu retard de crestere - va dati seama ca mi-a cazut cerul in cap); daca fac, risc ca la 40 de ani sa fac osteoporoza.
Din pacate cale de mijloc nu exista.
Sunt disperata - a fost asa de bine pana acum (adik sarcina a descurs normal)
Joi o sa ma duc sa-mi fac eco sa-mi masoare IR-urile; in functie de valorile lor putem sa vedem cum sta treaba.

Am avut un week-end de kko,; nu m-am putut gandi la altceva decat la faptul ca bubulina s-ar putea sa nu mai creasca.

Simt ca innebunesc.!

Nu stiu ce sa fac

Roxana 28+

Abia astept sa ne intalnim !

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png

Ginnete te rog nu iti face griji pentru ca prietena mea cea mai buna are aceeasi problema ca tine, a facut clexane de la 20 sapt. si a nascut acum 3 saptamani o minune de copil de 3,200 kg si 49 cm, perfect sanatos.
Despre cat de este de dezvoltat copilul nu poate face aprecieri corecte decat ecografistul.
Toate gandurile negre si stresul le resimte bb.
Vei vedea ca va fi bine la eco.

Roli 26+ cu si Marc (9 iunie 2006)

Mergi la inceput