*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (43)*
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
carmen e spune:
ginette - incearca sa te linistesti, sa nu mai fi suparata , incearca si parerea altui medic , vezi poate nu ai de ce sa iti faci griji.
Laura - si mie imi e groaza de spital, vezi cum faci poate te internezi doar ambulatoriu si nu stai acolo.
Eu acum plec la dr sper ca bb sa fie bine si mie sa imi dea dna dr ceva pt gripa asta nenorocita sa scap o data de ea.
Pupici
cum creste
Carmen 24 +
David Alexandru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
creata2008 spune:
Laura_Dimitris - stiu cum e, been there, done that! De machiaj, sandwich si cafea - cred ca nu mai e cazul sa vorbesc, ca e de la sine inteles ca le facem si p-astea!
AngeliquedeS spune:
Crisandrada, practic eu de azi sunt in prenatal, asadar din saptamana 30 de sarcina, miercuri fac 30 de saptamani.
Pupici,
Angelique 29+
bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
genusa, multumesc mult! hihi chiar langa locul unde ne-am casatorit nu demult!
sovi 12+ saptamani
pozici
lumsta spune:
Hello! Hello! Sa aveti o saptamana minunata!
Ginette: te inteleg perfect! mie la echografia de 22 saptamani mi-au iesit IR-urile mari, si mi-au spus ca nu e nik de facut....doar sa revin la echografie sa vedem cum sunt la 26 de saptamani....si mi-au spus ca exista risc de retard de crestere la bebe. Iti dai seama ca m-am panicat...si am ajuns acasa, la calculator, ca sa ma panichez si mai rau....am citit si eu diferite cazuri, opriri in evolutie...si tot asa....deci am intrat exact in starea in care esti tu acum...si atunci la 22 saptamani si la 26 de saptamani, cand IR-urile erau tot mari! Acum astept sa merg la echo morfologica la 30 saptamani(peste 2 saptamani) sa-l masoare pe bebe sa vada daca se dezvolta normal. Evident ca ma omoara asteptarea...stresul e cat casa...Incerc sa ma intaresc ptr bebe, si ma rog sa fie totul bine, sa aiba DD grija de vietile noastre! Iti doresc sa fie totul bine, si sa ai credinta! Sa fii tare ptr copilasul tau! Sper sa te mai linistesti dupa ce vb cu doctorul tau! Eu cred ca o sa le cer sa-l masoare pe bebe cat de des se poate ca sa stau linistita! poate e asta o solutie si la tine.
Eu, sincer, parca sunt intr-o continua sesiune de cand a inceput sarcina...stiu ca nu e chiar bine...dar nu-mi pot stapani frica! Cam de asta nici nu sunt asa activa la odisee ptr ca nu vreau sa stric cheful fetelor pe aici! Dar am si perioade bune! Pana la urma, trebuie sa avem incredere in Dumnezeu!
Numai bine tuturor!
LUMI 27+
ceska777 spune:
Buna fetelor,
multumesc ca ne-ati trecut pe lista. Sper sa devin in lunile ce au mai ramas pana la DPN destul de activa. Desi imi ia mult timp sa citesc ce scrieti si sa fiu la zi, vom incerca. Inca va privim din umbra....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lala_D/Lala_D.jpg)
Lala_D spune:
lumsta si eu am avut IR crescute toata sarcina dar asta vad ca nu l-a impiedicat pe bebe sa creasca astfel incat la 28 de saptamani sa aibe 1,400 gr si ecografic sa fie de 29 de saptamani si 3 zile .
Asa incat cred ca nu este o regula si totul poate sa fie ok .
Nu mai sta asa stresata , cat timp bebe este in grafic nu are importanta valoarea IR.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
ginnette spune:
quote:
Originally posted by lumsta
Hello! Hello! Sa aveti o saptamana minunata!
Ginette: te inteleg perfect! mie la echografia de 22 saptamani mi-au iesit IR-urile mari, si mi-au spus ca nu e nik de facut....doar sa revin la echografie sa vedem cum sunt la 26 de saptamani....si mi-au spus ca exista risc de retard de crestere la bebe. Iti dai seama ca m-am panicat...si am ajuns acasa, la calculator, ca sa ma panichez si mai rau....am citit si eu diferite cazuri, opriri in evolutie...si tot asa....deci am intrat exact in starea in care esti tu acum...si atunci la 22 saptamani si la 26 de saptamani, cand IR-urile erau tot mari! Acum astept sa merg la echo morfologica la 30 saptamani(peste 2 saptamani) sa-l masoare pe bebe sa vada daca se dezvolta normal. Evident ca ma omoara asteptarea...stresul e cat casa...Incerc sa ma intaresc ptr bebe, si ma rog sa fie totul bine, sa aiba DD grija de vietile noastre! Iti doresc sa fie totul bine, si sa ai credinta! Sa fii tare ptr copilasul tau! Sper sa te mai linistesti dupa ce vb cu doctorul tau! Eu cred ca o sa le cer sa-l masoare pe bebe cat de des se poate ca sa stau linistita! poate e asta o solutie si la tine.
Eu, sincer, parca sunt intr-o continua sesiune de cand a inceput sarcina...stiu ca nu e chiar bine...dar nu-mi pot stapani frica! Cam de asta nici nu sunt asa activa la odisee ptr ca nu vreau sa stric cheful fetelor pe aici! Dar am si perioade bune! Pana la urma, trebuie sa avem incredere in Dumnezeu!
Numai bine tuturor!
LUMI27+
Lumi ,
La mine IR-urile (la 23 de sapt) erau OK - doar morfo am facut-o la Iosup si stiu ca este maniac cu IR-urile. Si bubulina era bine dezvoltata.
Joi asta, o sa vad cum stau cu ele; dak sunt mari, eu stiu si cauza (este pb mea cu coagularea sangelui).
Ai grija de tine (ca de panicat, nu pot sa-ti spuns a nu te mai panichezi, ca nu tine - stiu de la mine).
Pe mine ma
Roxana
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
honey79 spune:
Bun gasit, zuzici.
Noi astazi implinim 22 saptamani.Sa dea Doamne-Doamne sa ajungem la sfarsit cu bine.
Ginette draga, iti inteleg ingrijorarea si teama, dar..cum au mai spus fetele, fii tare si increzatoare. Roaga-te la DD ca totul sa fie bine. Te pup dulce si-ti sunt alaturi.
Fetelor,desi abia am terminat de citit, am uitat tot ce vroiam sa zic/raspund la postarile voastre. Ufff...neuronul meu o ia razna...nu ca nu era el atrofiat dinainte.
Anyway, va pup pe fiecare in parte si va imbratisez cu drag.
Eu m-am trezit de dimineata de la 8...si dupa cafeluta de rigoare, am facut curat pe balcon, am calcat o masina de rufe, acum am o alta de calcat si de impachetat si bagat in cutii hainele care nu-mi mai folosesc deocamdata.
Am papat si-o farfurie de supica,yummy yummy... iar acum cred ca ma-ntind cu burta la tavan si intru-n lumea viselor. Tocmai ce mi-am visat aseara sotul ca, mergand cu mine de mana, nu stiu in ce fel s-o nimerit o tipesa in fata noastra si el o pupa pe buzite.De dimineata l-am intrebat ce-a avut cu respectiva si cine era, de-a pupat-o asa cu foc.se uita saracul la mine .... ce-am patit,nu intelegea ce m-a apucat.
Pupici voua, zuzici dragi.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 22
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Multumesc Laura Ioana si Laura_D,
Mai am putin si o sa clachez; am citit pe forumuri niste cazuri cu sarcini oprite din evolutie in sapt 24, cu complicatii ....
La dr. meu o s-ajung joi (ca nu are cand sa ma primesca).
Analizele de anticoagulare (cu rezultatea cat decat sigure) se fac la Coltea si la Fundeni; dar nu stiu, daca pot sa ma duc la Fundeni, pur si simplu, si sa le zica ca "vreau si eu sa fac niste analize"
Simt ca toata povestea sta este ca o pedeapsa ca m-am simtit asa bine pana acum
Roxana28+
Abia astept sa ne intalnim !
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20749;30/st/20080106/dt/7/k/2fd1/preg.png
Ginette , in primul rand , nu mai citi povesti triste si incearca sa fi optimista...sunt foarte multe fete care nasc avand sindrom antifosfolipidic . Nu stiu cine este medicul tau , insa incearca sa obti o consultatie la Tutunaru , este cel mai bun pe astfel de probleme.
In ceea ce priveste analizele , iti pot spune ca se mai fac - cu rezultate pertinente la Colentina , Sectia Medicala 2 ( cladirea de langa poarta , pe stanga ) , Dr. Adriana Nicolau , Prof. Stefanita Tanaseanu si Prof. Matei.
Multa sanatate iti doresc !
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
vacanta 2007
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?