Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by dandusa

www.youtube.com/watch?v=7qzR4o4BMNg&mode=related&search=Fat%20Cruise%20Drunken%20Idiot" target="_blank">special pentru Dbunny si Asiza...,cica in tinerete ar fi fost fireman...

nu meyyyy, pe noi ne intereseaza privirea, nu alte cele... nu ma fa sa scot zbicu...ca uite mie ce mi-am facut deja

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by bamboletta

quote:
Originally posted by asiza

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:

www.bebeplanet.ro/magazin/trusoul-bebelusului/carucioare-2.html?limit=5&limitstart=0&orderby=product_name" target="_blank">pentru clatit ochii,mie-mi curg deja balele la citeva...
sa aveti abdare...,27 de pagini...,merita...

Sa ma ierte D-zeu, ca-s femeie maritata.. atata vorbit de pompieri, eu am crezut ca-s 27 de pagini cu pompieri....
na...ma autoflagelez ...sa nu ma mai gandesc la pompieru musculos cu ochi patrunzatori care-or linistit-o pe Donia

...jur c-asa am crezut si io

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

si eu tot pompieri credeam ca o sa vadnu mai pot de ras m-ati scos de pe fundul butoiului

editez: chiar ma gandeam de unde a luat Dandusa 27 pagini cu pompieri

Si tu?

ANUNTZ IMPORTANT PENTRU NATIUNE:
mami_n-d_06 in curand face mia de puncte si avem de unde-i atribui o titulatura. Asteptam propunerile voastre si supunem la vot
Date cele mai sus propun MAMICILE PERVERSE... ca tot mai mare-i gramada..

www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

donia - ce sperietura ati tras! si ce optimista esti :)

dbunny - cu ce foc dai! nu a avut nici.o alergie nici la lacoza nici la proteine, dupa cum am scris acolo a avut doar un reflux, exagerat de mine , cauza pt care am refuzat sa.i mai dau medicamente mai mutl de.o luna...in afara de apiretal in caz de durere de dinti nu ii dau nimic

dianoncica - frumoase carucioarele :) eu deja m.am decis pentru stokke dar cine stie ce mai apare pana la al doilea bebe
sper sa nu aibe david al doilea dinte in acelasi loc, daca asta ar fi posibil, si apropo de dinti ivan are unul de jos stramb , ma consolez cu ideea ca nu.i definitiv, nu stiu de ce a iesit asa

azi ne.am plimbat si noi mai mult am si facut poze pe luna asta:
http://community.webshots.com/album/560995932AVhPAg

http://community.webshots.com/user/dayannara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Of si eu care credeam ca o sa-mi clatesc bine ochii cu niste prospaturi...asa ca scoate Dbunny zbiciu ca si eu m-am inghesuit la cele 27 de pagini............!
Ma pun sa va citesc....pompieru-n jos...pompieru-n sus....deja zici ca imi tragea si mie cu ochiu.....asa-mi trebuie daca ma gandesc la prostii!
Dianocica...asa mi se pare si mie normal ca daca ai scos copilul in parc te ocupi de el....Si noi facem la fel...ne dam pe leagan...tobogan...mai nou culegem de pe jos absolut tot...mai ales pietre...si am invatat sa le si aruncam...!
Gata ati plecat la nani??????Acum cand aveam si eu chef de vorba...mai ati bagat pastila cu pompieru....MINUNATELOR???????

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

cum au iesit mamicile dupa pompieri

Donia,Roxanica-multa sanatate la puiuti

Dianocica-cand mergem in parc sunt cu ochii pe ea ca pe butelie nici intr-un caz nu as putea sa o las nesupraveghiata ar manca toate resturile de tigari
la topogan inca nu mergem si nici la nisip,ne dam in leagam,balansoar,ne jucam cu frunze castane,fugim dupa alti copii,vrea sa prinda porumbeii

Dayanara-deja ne-ai vazit pozele?
Antonia are ochii albastru marin spre verde uneori
smecherul Ivan

Dia-

poze noi

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare pentru frumoasele Adina de Raluca si Ioana Teodora de Roxanal!

Sanatate multa, multa fulguletilor bolnaviori: Victoras, Sara Maria, Marc, Mihaita, Cristinel, cele trei minuni ale lui Luly, David de Dolores, Elisa, Daniel, Julia, David de Simo, David de Roxanica!

Azi i-am pus si eu 2 catei de usturoi in legumele pe care le-am facut la cuptor si a iesit super mancarica, i-a placut Alexiei. De ieri dimineata isi tine singura biberonul cu lapte. Pana acum se juca cu el, il agita, il arunca. Dar acum e fetita mare si mananca singurica din biberon. Mor de drag cand o vad! Ieri dimineata se citea satisfactia pe fata ei! Il tinea cand cu o mana, cand cu cealalta, cand cu amandoua, se mai oprea, se uita in sticla, radea la mine, incepea iar sa manance. Eu eram topita toata langa pat, imi era teama sa si respir, sa nu stric momentul. Mi-a parut rau ca n-am avut aparatul foto la indemana.

Felicitari Oanei si Alessiei pentru luatul bine in greutate!
Dianarus, sa dea DD sa se insanatoseasca Marc cat mai repede si sa plecati din spital! Curaj, mamico, si putere multa iti doresc!
OanaCat, inca o mamica f curajoasa! Felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos!
Acs, multumim! Multa sanatate si lui Victoras, sa scapati cat mai repede de muceala!
Kikineata, sanatate multa, multa Sarei Maria! Saracuta de ea! Sigur va dormi din nou in patut dupa ce se va insanatosi!
Desiree
Ruxandra, si tu Brutus? Sanatate multa!
Monica, foarte frumoase pozele din vacanta!
Dbunny, Alexiei ii dau siropelele cu seringa aia de la Panadol sau cu seringa simpla, iar pitica le accepta destul de bine.
Mamaana, condoleante pentru pierderea cumnatului tau!
Bebinuta, taaaare-s dulci cele trei printese jucause!
Alexandra, vazut frumusetea de pui de morosan!
Roana M-a emotionat tare ce ai scris despre Alex. Iar dupa ce am mai citit ce a scris si A_deju, m-am pus pe plans... de emotie, bineinteles! Doamne, cat de repede a trecut timpul!
Yagmur, mamica muncitoare si mereu pe fuga! si Luchita cel frumos foc!
Ingeras, refacere grabnica iti doresc! Ai dreptate, organismul nostru stie ce stie si ne atentioneaza cand ceva nu e in regula, dar noi trebuie sa fim pe faza, sa nu ignoram semnalele!
Donia, doamne, mi s-a facut pielea ca de gaina cand am citit prin ce ati trecut si voi! Saracutul Cristinel, iubitul de el! Nici nu vreau sa ma gandesc cat de tare te-ai speriat! Sanatate multa! Mi-a placut faza cu pompierul insarcinat cu moralul!
Dianocica, in parc: calarim bancile, ne mai dam in leagan din cand in cand sau in elefantei si caluti care se leagana, ieri am dat-o pe tobogan (tinand-o de subsori, bineinteles), apoi in carut (cat vrea sa stea) sau in brate. In nisip n-am lasat-o sa se joace inca.
Aka, petrecere frumoasa maine! Sa iasa totul asa cum va doriti!
Dandusa, si eu tot 27 de pagini cu pompieri ma asteptam sa vad! Si filmuletul e belea! Am zis sa ma uit repede si eu, ce daca e cu dedicatie pentru Dbunny si Asiza!
Dayanara, vazut Ivan, dulce foc flacaul! Imi plac tare mult pantalonii lui de camuflaj!
Bambo, am vazut-o si pe frumoasa Antonia! Ce tare e: isi baga picioarele in ea de olita!
Maraaaaaaani! Ce faceti, fetelor? Hai pe la noi!

Noapte buna, minunatelor! Sa ne "auzim" maine numai cu vesti bune!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

seara buna! cin'poate sa bantuie pe forum pe la orele acestea inaintate decat o mama de iepurasha insomniaca.....acu'reusesc si eu, dupa secole de incercari, sa va citesc pe diagonala...si cand ce sa vad: incredibila patanie a doinei....am citit cu sufletul la gura...dupa care, finalul (ca la sfarsitul unei comedii romantice) mi-a adus un zambet larg si cateva hohote de ras....BINE BRE, AVUSI TIMP SI PUTERE SA TE "ANCOREZI" IN OCHII POMPIERULUI SALVATOR DE SUFLETE?......Sanatate multa lui Cristinel si multi pupici mamicii curajoase!!!
...mai nou, cand mergem afara, nu mai luam caruciorul...oricum, este un accesoriu dispozabil.....mergem de manutze...in parc, la copiii mai mari...la nisip, urcam si coboram "on and on" scarile de la tobogan, ...in final, tup, ne dam pe tobogan...DA, DA, INCAP SI EU PE TOBOGAN!!!!....am revenit la greutatea pe care am avut-o cand am ramas insarcinata, chiar mai jos....53..... intr-un cuvant : ma rupeeeee, de shale.....asta-i......
...ca-n povestirile mai marilor: aveam atatea sa va spun....dar, s-a rupt firul....., oboseala bat-o vina......eh, CU SPERANTA CA SE VOR INDESI OCAZIILE SA VA "REVAD", SANATATE SI VIRTUTE!!!

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panaa spune:

ptiu, ce m-am speriat: chiar dupa ce am dat sa trimita mesajul, mi-a aparut o eroare....credeam ca l-am pierdut....altfel, credeam ca imi este scris sa nu mai intru pe forum.....numai DD stie cate tentative de revenire pe DC am avut.....eh, en fin, imi pare bine ca v-am regasit, chir dak sunt singura (singur, atat de singur....; nu e nimeni pe dc....)... PUPICI si, VOTEZ SI PENTRU MINUNATELE!!! asta pentru spiritul de turma....gata, merg sa intregesc familia insomniaca PANA......

Mirela si Ana Mihaela 20.11.2006
La mare 2007

varsta anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:

www.bebeplanet.ro/magazin/trusoul-bebelusului/carucioare-2.html?limit=5&limitstart=0&orderby=product_name" target="_blank">pentru clatit ochii,mie-mi curg deja balele la citeva...
sa aveti abdare...,27 de pagini...,merita...

Sa ma ierte D-zeu, ca-s femeie maritata.. atata vorbit de pompieri, eu am crezut ca-s 27 de pagini cu pompieri....

SI EU!!! SI EU!!!
Chiar vroiam sa o urechez pe dandusa, adica intru sa vad 27 de pagini... si ea imi vine cu carucioare?!?!

Vai fetelor, cat am ras de una singura! "Si eu!", "Si eu!"... si apoi ne-a mai facut o figura dandusa cu clipul de pe youtube

Eu, oricat de impresionata am fost de noaptea trecuta, sper totusi sa n-o repet. De ieri pana azi am dormit vreo 4 ore, asa ca acum ma ustura ochii de somn, scuze ca nu raspund la teme, insa va multumesc pentru sprijin si urarile de sanatate
Am emotii, nu stiu de ce boala asta e mai greu tolerata noaptea, sper doar sa vin cu povesti mai vesele maine.
O zi buna tuturor!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Nu am apucat sa citesc decat ca David are infectie urinara si Cristinel a fost la spital... multa sanatate le urez si sa se faca bine repede, repede...
In continuare sint stresata, ocupata si... deprimata... Voi lua o mica pauza pana imi revin la starea mea initiala....
Urez de asemenea insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor.. si pupici dulci lui Marc...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput