Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 6
asiza spune:
quote:
Originally posted by dandusa
www.youtube.com/watch?v=7qzR4o4BMNg&mode=related&search=Fat%20Cruise%20Drunken%20Idiot" target="_blank">special pentru Dbunny si Asiza...,cica in tinerete ar fi fost fireman...
Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
...meyyy, tu nu esti sanatoasa!!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
roxanica2006 spune:
Buna !
Parca vad mai limpede lucrurile in dimineata asta! Putem incepe linistiti o zi de foame crunta pentru ca peste noapte David a baut aproape 1 LITRU de lapte , de fiecare data i-am pus cereale pt. consistenta.S-a trezit din 3 in 3 ore si de fiecare data si-a halit urgent biberonul. Sunt multumita!
Ruxandra, Laura, va multumesc pentru informatii.
Multumesc tuturor fetelor pentru incurajari!Speram sa fie bine!
Am hotarat sa nu luam inca antibioticul si sa repetam luni urocultura si urina la mai multe laboratoare, sa vedem. Daca situatia se agraveaza nu voi avea alta solutie decat sa-i dau medicamentul.
Va tzuc pe toate!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dayanara spune:
bamboletta teutz
nah eu am crezut ca dianocica a pus linkul cu caruturi, am confundat :)
sunt zapacita cum ivan e vai mama lui , adica vai de mine, ba e constipat ba cu diaree , mi se parea mie ca am scapat cam usor de gastroenterita, si eu inca ma mai resimt dupa 2 saptamani, dar el saracu...
http://community.webshots.com/user/dayannara
danita spune:
doamne Donia , bine ca sunteti acolo si a avut cine sa va ajute .. sa dea DD sa se faca Cristinelul bine !! mi-am adus aminte cand a chemat sotul meu salvarea , eu eram lesinata/cazuta in baie iar indicatiile celui de la salvare au fost : da-tzi niste iaurt ca isi revine ! nu s-au mai chinuit sa vina ca ori muream ori traiam .... lor le era egal ! cand am lesinat cand eram insarcinata .....m-a intrebat asistentul daca pastrez sarcina ....asa ca ..... ce fireman ? ce atentie ?? vai de capu satului !
noi tot in greva foamei ..... revenim cu stiri dupa masa de pranz !
D
asiza spune:
Dayanara, admirat fulguletz in pantaloni de camuflaj si nas portocaliu ......e un scump...sanatate multa!
Bambo, am vazut-o si pe ochioasa Antonia!
Azi si maine bagam peste la ghiozdan...mai jos aveti reteta, un deliciu pentru Denis:
Peste cu legume in sos alb de branza
Pestele (pangasius, cod, pastrav, merlucius-apros 200g) uns un unt si pus intr-un vas la microunde pe autocook pentru 7/8 minute. Pestele poate fi gatit si la cuptor la 180 grade 10 minute.
Legumele: broccoli, morcov si porumb la fiert pentru 10/15 minute.
Sosul: 15 g unt, 1 lingurita faina alba, 175 ml lapte, 40/50 g branza CEDAR de la ProdLacta. Topiti untul la foc mic si adaugati faina amestecand continuu. Adaugati treptat laptele, amestecand mereu si fierbeti pentru 1 minut aprox. Opriti focul si puneti branza (razalita in prealabil) amestecand pana se topeste.
Mixati toate ingredientele si serviti!!! Pofta buna!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Buna !
Putem incepe linistiti o zi de foame crunta pentru ca peste noapte David a baut aproape 1 LITRU de lapte , de fiecare data i-am pus cereale pt. consistenta.S-a trezit din 3 in 3 ore si de fiecare data si-a halit urgent biberonul. Sunt multumita!
Olé
Dayanaragastroenteriata e jenanta rau...cunosc bebei care au trebuit internati. I-ai dat saruri d'alea pt hidratare?
Am primit un plic de la Ordesa de Cereale cu FRUTOS SECOS!! Pai cum pana mea sa-i dau copilului migdale, alune si alte uscaturi d'astea? Nu erau foarte alergice ca si nucile si interzise pana la 1 an ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
roxanica2006 spune:
Dianocica, multumesc! Ai analizat mai in detaliu problema cu dintisorii lui D mic? Poate doar ti s-a parut...
Dayanara, l-am admirat si eu pe Ivan ,e tare dragalas, dar pe cand m-am incins s-au terminat pozele. Data viitoarwe vrem mai multe. Sanatate amandurora!
Kikineata, David nu a mai avut infectii urinare, desi de fiecare data s-a suspectat afectiunea asta, din cauza inapetentei, dar uroculturile n-au confirmat-o.Sau cine stie???O fi avut si n-a iesit...
Dia, cum mai e Oana?
Bambo, deosebit de frumoasa e Antonia ta. Cum ati reusit sa montati leganelul? Ca si david cred ca ar fi super incantat.Exact olita de genul ala avem si noi, e rosie, ca jucarie e chiar faina, in rest, am incercat o data si a urlat. Asa ca ...pe mai tarziu.
Donia, spre ca de datat asta ati avut i nopate linistita si v-ati incarcat bateriile. Chiar voiam sa remarc discrepanta intre practicile din spitalele romanesti si cele de la voi.Am inteles ca lui Cristinel nu i-au prescris niciun medicament, niciun tratament, cu exceptia Dexametashonei administrate acolo. Noi, cand am avut febra aia inexplicabila, am ajuns noaptea la urgenta cu febra 39,8 fara alte simptome, nu rosu in gat, nu nimic...si jap o injectie de ampicilina in fundicul mic al lui David, plus alte 10 pentru acasa. dimineata dr. nostru a decis sa nu mai continuam tratamentul.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dayanara spune:
asiza - multumim
roxanica - ma bucur de david ca e bine :)
dbunny - i.am dat de toate oricum nu se deshidrateaza ca bea lapte la greu
si ma intrebam si eu si de frutos secos si de mierea din cereale
http://community.webshots.com/user/dayannara
madaluta spune:
donia:cat de puternica trebuie sa fii in astfel de momente...Eu cred k as fi paralizat de frica si n-as fi stiut sa reactionez cum trebuie...Multa sanatate in continuare si sa nu se mai repte niciodata pisodul asta!
roxanica: ce inseamna instinctul matern!!!esti o mama adevarata!Putere in continuare si sa scapati cat mai repede de nenorocita de infectie!
Madalina 9+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )
Darius la 9-10 luni
SITE FULGULETI,
Dbunny spune:
Am pus si noi
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/72157602394824850/" target="_blank">4 Poze
cam saraci in poze luna asta...aevm un video fain..dar ceve nu-mi functioneste la upload...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu