*** LA REDOUTE *** (56)
Raspunsuri - Pagina 13
tania-z spune:
quote:
Originally posted by cristi22na
am primit un aviz din franta,dar nu am facut comanda ce ar putea fi?
poate vreo oferta de job la LR-relatii clienti? Poate scapam si noi de gasca "Cristine-Sabine-si alte "ine" "
Denisa, la bluza maro, 38 e putin largutz. Cred ca mergea si 36. Cred ca imi va fi larga dupa ce nu mai alaptez, acum sta bine pe mine.
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
claujro spune:
Ori o fi cec, catalog sau colet de-al nostru ajuns din intamplare la tine...(stii doar ca s-a mai intamplat
) 
cristi22na spune:
ei mi-au scos din suive de comand niste produse, ma gandesc ca poate le-au trimis acum, desi am primit un cec ca tb sa imi returneze 0,31 centi, scazuse din cec si produsele scose
camelia_daniela spune:
Tania, foarte frumoase lucrusoare ti-ai luat !
Cele pentru Anna sunt absolut dementiale!!! Sa le purtati sanatosi! 
Treaba e ca am comandat si eu camasa aia - tunica pe mov, tot marimea 38 ... sunt curioasa cum mi-o veni !
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
andreap spune:
Salutare!
tania,ce de lucruri...foarte frumoase!sa le purtati sanatosi.
eu am intrat doar sa va salut si sa ma mandres si eu cu un test de sarcina POZITIV
..de ieri.Deci inca un BBlus 'redoutist'.Sper sa fie totul bine si-n Iunie la anu' Mariuca sa aiba un fratior/surioara.Mai nasol e ca nu prea mai am de ce sa comanda haine ptr.mine..sau ma reorientez spre 40-44
..si tocmai primisem pantalonii aia 34!
Pupici
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
elyanne spune:
andreap felicitari
Sarcina usoara!
Wow.. ce de gravidute. Bravo!
Eu pe aici... citesc ce mai scrieti, ma uit ce ati primit... si mai bag in cos cate ceva 
Dar stau calma pana vine prima comanda... sa vad ce si cum... si cum e cu masurile... le-am inimerit sau nu.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
roxica spune:
fetelor invatati-ma si pe mine cum se procedeza sa comad hainute de acolo; caci eu nu stiu o boaba franceza si deci ma uit ca mita in calendart...dar sint convinsa ca e greu prima data? trebuie sa-mi fac un card special sau cum? nu am visa am maestro eu...banii ii platesc cind iau coletul sau trebuyie sa am bani pe card habar nu am? se plateste in plus pentru transport si tva? sau este exact suma de acolo? va rog stfatuitima si pe mine, dar pas cu pas ca altfel nu ma descurc...si tare mult mi-as dori si eu de acolo cite ceva plus pentru fetele mele mai ales;
astept poate ma puteti ajuta
pupici si multumiri
alinabojuc spune:
Intru si eu sa vad ce se mai intampla si peste ce dau? Iar peste bebelusi? Ma faceti si pe mine sa pun de un bebe.
Felicitari andreap, numai bine iti doresc si un bebe sanatos si scumpic.![]()
Astept si eu coletul din 11. As mai avea cate ceva de comandat, dar luna asta tare multe cheltuieli avem.
Mai vedem, poate castig la loto.
Dar nu am pus de mult timp.
miki eu pe bambucel nu l-am gasit si am luat paginile de la a la z.
alina
camelia_daniela spune:
Andreea felicitari! 
Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si bb sanatos si voios!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit