*** LA REDOUTE *** (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisabia spune:

vl-ad tu ai luat hainuta marimea 1 http://www.laredoute.fr/vente-caban-effet-peau-lainee-naf-naf.aspx?productid=324111372&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16, eu port 36 crezi ca ar corespunde nu?Cam cat vine de lunga?Sper sa fie calduroasa , ca am tot cautat prin magazine ceva mai casual , dar si de sezon si nu m-a incantat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Vl-ad,frumoase lucruri....hainuta (aceea marimea 1) din ce material e?

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Va spuneam ca vroiam sa pun o comanda si nu imi acceptau cardul...pana la urma am reusit ! Cred ca pe saptamana viitoare vine si pachetul meu!

Am nimerit din greseala pe LR din State si am ramas masca ce preturi au...
Nushulica, www.us.redoute.com/clothing/Suede-Wedge-Boots.aspx?PfId=88958&DeptId=14086&ProductTypeId=1&PurchaseType=0" target="_blank"> cizmele tale ia uite cat sunt aici (eu mi le-am luat de la Mini Prix si am aceeasi problema, sunt largi sus. Credeam ca asa este modelul dar le-a probat o prietena mai "bulanoasa" si ii vin super!
Vreau sa imi iau niste pantaloni sa mearga la cizme, ai ceva recomandari si pentru mine?
Oricum , cum eu sunt afoana la franceza m-am bucrat sa gasesc descrierea produselor in engleza pe site-ul american, si de ce nu, am satisfactia ca fac o afacere buna cumparand mult mai ieftin... ii mai arat si sotzului sa vada si el ca nu arunc banii aiurea!

Intrebare: eu am 1.62m si 49kg, daca mi-as lua haine de la copii credeti ca mi-ar veni masura 162? Am vazut multe chestii misto pe acolo!

Felicitari proaspetelor gravidutze! Sarcina usoara!

Va pup!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sunt si eu pe aici..din pacate ma tot chiunui sa dau o comanda si nu reusesc deloc...am inceput cu amenajatul apartamentului cel nou si sunt prinsa cu treaba pana peste cap

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

va citesc, am vazut linkurile cu hainutze, frumoase toate. eu nu am mai dat nicio comanda, tot astept sa i se faca mila barbatului de mine si sa mergem in Ungaria....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna ziua si de la mine!
de o luna ma tot invart pe LR,chiar am pus o comanda pe data de 20.09.suntem in data de 17 si nimic.....oare chiar atat de mult dureaza pana imi trimit?acum se face o luna...cel mai mult ma dispera faptul ca i-am comandat ceva bulinei mele si in ritmul in care creste ea nu-i va mai fi bun nimic.

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si eu pe aici. Nimic important. Doar va admir hainutele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Cam slabuta activitatea pe ziua de azi!
Bei unde sunt maldarele de colete???
A .... sa inteleg ca nu mai aveti loc in dulapuri... ai?
O zi buna tuturor....
Eu am cosul plin... da momentan nu am bani pe card ...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

Da! Ca niciodata!!! Unde sunteti, fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by gabitaco

Da! Ca niciodata!!! Unde sunteti, fetelor?

la birou,fir-ar sa fie de treaba!

Mergi la inceput