cat mai costa o nastere?

cat mai costa o nastere? | Autor: Mamica_A

Link direct la acest mesaj

Ma pregatesc de nastere, au mai ramas doar 6 saptamani pana la termen, si sunt total in ceata!
Ce preturi se mai vehiculeaza, pentru nastere normala si cezariana?

M-ar interesa in special in Bucuresti, la Municipal!

Va multumesc,

Andreea, cu Bianca si mamica de Albert

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

eu am nascut la polizu anul asta in aprilie, normal fara epidurala.
am dat la medic 400 ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cred ca depinde de medic si de posibilitatile fecarei mamici. Banuiesc ca depinde si de cat de multumita a fost de medic si de nastere.
Am auzit de persoane care au dat si 400 - 500EU la doctor, dar mi se pare exagerat... Eu nu sunt de acord cu spaga la doctor si nici in general, dar in cazul nasterii las de la mine...

Ioana
21+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgy2004 spune:

voi naste in cateva zile la polizu cu dr. mogos. voi face cezariana(a doua) si-mi voi lega si trompele. cat ar costa toate acestea? medic si anestezist. va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna!
Georgy: ce de coincidente... si eu ma numesc Georgiana, merg tot la dr. Mogos si urmeaza sa nasc. Sunt in 35-36 sapt. dar pentru ca am colul scurt la urmatorul control, adica pe 24 dec., s-ar putea sa ma opreasca la maternitate...nu stiu daca o sa pot naste atunci sau va mai dura, dar pentru ca d-na dr. o sa plece in concediu as vrea sa nasc atunci...oare poate sa imi provoace nasterea la 37-38 sapt? Nu as vrea sa ma lase pe mana altcuiva si imi este o fricaaaaa, mai ales ca sunt la primul bb.
Si eu vreau sa aflu mai multe despre Polizu, despre "tarife", despre asistente...despre bagajul ptr maternitate, cu ce ne lasa si cu ce nu...

Georgiana
35 sapt. Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

eu am nascut in august la municipal cu dr moarcas(dr badiu, medicul meu era in concediu de odihna) si am dat 800 ron dupa operatie si 200 cand a mai venit in vizita(2 zile), 300 anestezist, 200 mana a doua, 100 moasa, 50 asistenta, neonatolog 100. dupa aceea nenumarate bancnote de 5 si 10 lei, pe ficare tura(la curatenia locala, sa imi aduca comoara mai repede, sa ii dea putin laptic praf, etc). totul cred ca a costat in jur de 2300 de lei (plus ca sotul dadea de cateva ori cate 10 lei la intrare, ca venea si in afara orelor de vizita, si normal, gardianul nu te mai cunostea si la 5 lei nici nu se uita!!!!) daca nasteam cu dr badiu, dadeam mai mult(1300-1500) ca el are alte tarife, chai si 500 de euro au dat unele mamici.
nu cred ca se supara nimeni ca dai mai putin. nici eu nu sunt tare multumita ca desi platesc CAS dau si spaga doctorilor, dar ce sa faci.....sa iasa totul bine trebuie sa dai. asta e romanica de astazi. erau in salon si fete care au dat anestezistului 100 lei si au zis ca au nascut "pe viu", ca epidurala nu si-a facut efectul, etc.
anestezistul meu cred ca a fost super multumit ca toata operatia m-a mangaiat pe cap si ma intreba din cinci in cinci minute cum ma simt.(am nascut prin cezariana)
una peste alta am fost foarte multumita. rares a fost bine ingrijit, bine aspirat iar tati chiar a filmat de cand il scotea din burticica lui mami:)))))operatia fara nici cea mai mica problema.

NASTERE USOARA SI MULTA SANATATE VOUA SI BEBICILOR VOSTRI!

gogosel, mamica lui rares- mihai (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Gogosel, la cati bani ai dat in stanga si in dreapta, nu mai bine nasteai la privat.?

www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei

37+ bb PATRICIA ALEXIA

AMR 19 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

exact, Irlandeza...la Medlife nasti cu Pelinescu si te costa intre 35 si 40 milioane (cezariana) si ai si factura. Eu cred ca nebunia asta este indusa de mamici si nu de doctor. Si-apoi este si disproportionata "cotizatia"...in ginecolog versi 15 mil iar in neonato (care dupa ce nasti este practic cel care tine in maini sanatatea copilashului) doar 1/15...E aiurea! Si eu sunt in dilema...am un medic super (si bun profesional si decent), neonato la fel dar este vorba de spital de stat....sunt conditii bunicele dar parca as fi vrut sa pot naste cu dr meu la Medlife. Din pacate asta e posibil doar la Euroclinic dar sunt costuri prea mari (8omil o ceza).

33+
AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosel spune:

la medlife ma costa dublu
se puneau si zilele de cazare care ajung cam 1500 lei. plus cezariana 4000 = 5500.dublu si in plus putin peste . DECI?
si cu ce ma incalzea factura? cu restul de bani faceam altceva pentru bb.
nu as naste la privat doar daca as avea bani sa ma bea afara din casa. mi se par costurile prea exgerate.
asta e parerea mea care nu trebuie sa coincida neaparat cu a altora.

PUPICI!

gogosel, mamica lui rares- mihai (11.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Gogosel, imi cer scuze...eu nu te judec nicicum. Ai dreptate cand spui ca-s costuri mari (totusi ceza la Medlife nu depaseste 40mil cu cazare cu tot), dar mie nu mi se pare normal sa lasi un salariu bunisor intr-un spital de stat unde slava cerului ca fiecare cotizeaza lunar.

33+
AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Gogosel,

Uite ce am gasit la fetele care urmeaza sa nasca la Medlife Nasterea la Medlife ( 4 )

quote:
Originally posted by DanutaD

Littlebig,

eu am sunat saptamana trecuta si am intrebat detalii despre "ce intra in pret". Uite ce mi-au spus:

-nastere 2720 RON (indiferent de care e)
-cazare 160 RON/zi sau 320 RON /zi daca e camera dubla sau single. Spitalizarea dureaza 3-4 zile.

-costuri suplimentare numai in caz de urgente/comlicatii/daca apar nevoi noi
-anestezia epidurala si prelevarea de celule stem nu sunt considerate urgente (si sunt incluse in cost)
-nu trebuie sa faci nimic, nicio rezervare sau contract. Trebuie doar sa te ia un medic in evidenta.
-la internare trebuie sa iti exprimi optiunea pentru tipul de camera (dubla/single)

Bafta fetelor!

Dana

37+

Mergi la inceput