***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mica Am editat. Scuze, la tine ma gandeam, nu stiu de ce am scris altceva. Multumesc pt raspuns.

piticasigogosica Felicitari pentru dintisor!
Legat de nu stiu ce sa-ti spun, noi doar cu un copil si tot nu reusim.Dar la noi e mai complicata treaba, ca nu stam singuri. Daca afli o reteta, sa ne-o impartasesti si noua.

Vroiam sa va intreb, poate stiti: copii platesc bilet de avion separat si au scaunul lor in avion? Sau ii tin parintii in brate?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Didialex, bine ai revenit...cu mesaje mai lungi, era si cazul.O mai asteptam pe Elteka caci isi cam face de cap.Multumesc mult de aprecieri, doar ca foarte slaba nu-s..incerc sa nu ma mai gandesc dar cantarul nu vrea sa miste si pace, poate va fi mai bine dupa ce termin cu alaptatul si voi tine un pic de dieta.Baiatul cel mare seamana cu tine...ai noroc eu doi am si nici unul nu e al meu parca.

Iri, felicitari pentru dintisorul lui Cosmin si eu il astept din zi in zi ca doamne mult ne mai freaca...si parca vad ca ii apare peste vreo doua luni.Eu te inteleg perfect....e frumos cu doi copii, dar e tare greu, cateodata imi vine sa merg in lume cand unu urla, celalalt nu-si face temele si ma mai bate la cap cu cine stie ce prostie, casa e vraiste, mancare nu e si peste toate imi aduc aminte ca n-am mai dormit 6 ore legate de 5 luni,,,noptile" de iubire cu sotul sunt deja o vaga amintire si nici nu intrevad solutii degraba, etc.....Dar vor veni ele si vremurile mai bune....

Andradap, il pui deja pe Antonio in scaunelul de masa?Si noi avem unul cu 3 pozitii la spatar si ma gandeam daca sa il pun sau nu ca mi s-ar parea mai usor sa lupt cu el in scaun....caci spre deosebire de Antonio la noi masa e o lupta.

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

doxinu,

ma amuza mesajul tau; stai linistita, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare, cred ca nici nu e benefic sa faci asemenea comparatii; vei fi surprinsa sa afli ca si alti bebei , mai mari decat al tau, nu fac ce face al tau.
Atata vreme cat bebe e sanatos si voios, nu intra la idei din astea.

Boby abia acum se rostogoleste in viteza de mai multe ori la rand, dar mai are 1 sapt si face 6 luni; si daca te consoleaza, nici boby nu stie sa faca multe lucruri citite de mine si pe care ar trebui sa le faca la varsta lui, dar acum n-o sa supun copilul la antrenamente intense doar ca sa fie "in carti";

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Mamici de capsunele, noroc cu voi ca azi aproape ca uitasem ca e ziua Mariei.

Multumim pt urari si dorim si celorlalti sarbatoriti sa fie sanatosi si veseli, asa cum suntem si noi!

Kid majoritatea liniilor aeriene au urmatoarea politica: pana in 23 luni/2 ani se plateste doar 10% din pretul biletului de adult (dar infantul nu are loc, deci va trebui tinut in brate de parinte). Daca vrei loc separat pt bebe se plateste loc de "copil" , adica 90% din pretul adultului. Pt un zbor de 2-3h nu cred ca se merita, dar noi o sa zburam 12h fara intrerupere si am luat pana la urma si un loc pt Maria. Initial am zis ca poate am bafta si nu sta nimeni langa mine si atunci putem sa stam lejer, dar sotul meu, mai precaut, a rezervat un loc si pt bebelina. In nov mergem pana in tokyo (2h de zbor cu avionul) si acolo chiar nu i-am mai luat nimic, o sa o tin eu si o sa ma plimb cu ea. Unde mergeti?

Pitica imi dau seama ca ti-e tare greu cu doi copilasi, singura, fara nici un suport (eu stau doar cu Maria si simt ca-mi iau campii cateodata). Si la tine e si nasoala treaba ca sotul tau nu prea se implica ( din ce povestesti tu). Zilele trecute mi-a jucat o festa ulcerasul meu si ma luase si o stare de lesin, ameteli, greturi ( mai mai ca-mi intrase morcovul adaaaaand pt ca aveam impresia ca sunt greturi de dimineata, asa cum aveam la inceputul sarcinii)si sotul meu era la o licitatie, intr-o prefectura alaturata. In dimineata aia am crezut ca ajung la balamuc si nu mai am cale de intoarcere.Maria plangea ca voia in brate, eu nu aveam putere sa stau bine in picioare, parca ma durea si mai tare stomacul cand o auzeam urland. Atunci ma gandeam ce ingrozitor e sa nu ai pe nimeni care sa-ti dea o mana de ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Moberi.... scaunelul nostru are ultima pozitie, astfel incat ANTONIO sta mai mult culcat.... in nici-un caz nu l-am pus in fund!

Liviana, DOAMNE FERESTE!!! Nu vreau sa intru in amanunte... ca NU vreau sa fac ANTIRECLAMQA aici!!! DAR, daca te uiti pe anumite gemulete, cremute sau alte idiotenii din astea vezi ca mai au si cate un agent de ingrosare sau alte PROSTII ... In general cazul IDEAL este: LEGUME, fructe, carne din curtea bunicilor, prietenilor, cunoscuti in care ai incredere.... De ce? Pentru ca in ziua de azi si taranii nostri pun tot felul de subst... si nu stii in care sa ai incredere... oricum.... intre legumele de la piata si cele de la borcanas... EU, pt. Antonio OPTEZ CLAAAAR in favoarea primelor (adik cat mai natural!) Ce-i drept marea majoritate a legumelor/ fructelor le aducem de la bunicii sotului, dar la iarna??? Vom lua din comert.... Cele de la borcanas le voi da DOAR ca ultima ALTERNATIVA cand o sa fim plecati cine stie pe unde... Iar de mama ce sa-ti mai zic.... ea nu ar fi de-acord 100% nici cu cerealele astea de la HUMANA, NESTLE, etc...

FETELE multumim ca ne votati!!!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, scuze, ap-ul are intr-adevar 3 camere (si 109mp). Eu am ramas setata pe 4 camere deoarece vrem sa impartim livingul si sa facem si un dormitor mic din el. Vreau ca fiecare baiat sa aiba camera lui si deci in final vom avea 4 camere!
Doxinu, relax mami! Nici B al meu nu se intoarce inca pe buritca desi are 4,5 luni. Abia acum incearca ridicand piciorusele si mutandu-se intr-o parte.
Andrada, raspunsul tau ma multumeste caci asa gandesc si eu! Uneori mi se pare ca pediatrii astia se vorbesc intre ei de recomanda aceleasi lucruri...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Sunteti tare dragute fetelor!M-am mai linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Iri,
E greu cu 2 sa-ti faci timp pentru cuplu.
Noi dormim separat de cand e beblina, eu cu ea si tati cu Eric...asa ca......dar va trece si va fi frumos...and vor incepe sa se joace...speram noi....
Doxinu, eu cred ca la 4 luni e prea devreme sa se intoarca...Eric s-a intors la 5 luni si anastasia la 4 luni si o saptamina nu da semne...
Addinel, unde ai mai cautat bona? Eu am gasit una, dar mai caut ca nu sunt extrem de multumita, si eu oi fi prea pretentioasa...
Va dorim seara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare!

Mica
super filmuletele, si pe mine m-a distrat intrebarea cu obisnuitul cu lingurita!!! Avea dreptate sotul tau, ce atat graba ca are timp fata!!! A mera nu ar fi in stare sa bea din canita!

andrada felicitari pt cum papa antonio, ce muuult deschide gurita!

Didi ti-am vazut si eu pozele si esti o mamica tare frumusica, nu mai vorbesc de baiatei!

Ella, tu in general esti asa calma, mi se pare ca nu te stresezi din prostii cum fac eu.

Noi azi am mancat prima oara supica cu legumele pasate in ea, desigur cu tetina speciala pt ca la lingurita urla. Cu lingurita (din silicon ca si tetina a primit pana acum doar Debridat care nu ii placea. O fi ramas fata marcata?!)Dupa 145 ml de supica cu legume a mancat 90 de lapte.

Aveti la indemana un link cu greutaea bebeilor pe luni? Eu sunt stresata ca e fata grasa si nu stiu cat exact ar trebui sa pape ea acum. Stiu ca depinde de fiecare bebe in parte dar...nu vreau nici sa o infometez.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Seara buna!
Mai da' harnice mai sunteti!Iar ati terminat un capitol si jumate de cand nu am mai intrat!Mi-a fost picat netul , iar acum merge cu viteza melcului turbat...asa ca nu apuc azi sa citesc din urma.
Ne laudam cu un patut nou - mareeee, cat o piscina!Promit poze cat de curand!
Andrada, de acord si eu ca cele mai bune sunt legumele si furctele proaspete (si de preferat din surse sigure) si nu borcanelele. Noi am folosit de cateva ori si borcanele (cand eram in deplasare), dar le evitam pe cat posibil.
Pupam!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput