***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

didi chiar ma gandeam ca in mesajul ala mare nu ai scris nimic de mine . Daca te deranjeaza pot sa sterg pozele cu tine si sa ti le trimit pe mail sa le ai si tu. Ma bucur ca a iesit super botezul. Si bine ai revenit .

kid eu sunt mami de Maya . Am fost la cel de la calea grivitei. Cred ca doar acolo se face eco. Eco de sold la dr stamate si apoi ne-a trimis la ortoped la dr. spataru.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Inca 1 si plec..
mi-am facut norma osa spuneti ca iar a aparut nebuna aia.

Mica,ma crezi ca vorbesc deseori cu cate una dintre voi si asa ce solutii mai caut, formulez ipozeze, notez, scriu rezolvari..De ex saptamana trecuta vorbeam cu Iris. Pacat ca ei am uitat sa ii scriu tot felul de solutii: sa fii mai optimista, sa ii faca plimbarea lu Cosminel prin magazine sau pe unde are de platit facturi sau sa isi cumpere masina de spalat vase...eheeee lista e lunga. pacat ca forumul asta nu e vorbitor cum scria odata Elteka ( Aloooooo, Mamicile de capsulele te striga,..... nimik, nimik, prin viscol..nu se aude prea bine!!!) sau pacat ca nu ai la cine sa dictezi.
Deci, ne trebuie cate o secretara ca virgula, mama mia ce am mai vorbi. Ar pica netu in 2,3 miscari. Lunea trecuta am varsat cafeaua pe tastatura asa ca a devenit kaputt, cum ar zice R.
Nu Mica, nu ma deranjeaza, cu urcatul pozelor. Dar pe tine mi-e asa ciuda, ca ai o fata frumoasa fooooc, numai sa pui parca paie pe foc ca-s mama de baieti.

Gata, pe cuvant de pioner ca am plecat. Nici nu am mancat azi. Si cica io alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

DidiAlex ce dor mi-era de mesajele tale lungi :) tare scumpi piticii. nu am gasit bona (poate ca sunt eu prea pretentioasa) asa ca am decis sa nu mai incep serviciul. la anul poate, mai vedem. cat priveste greutatea m-am obisnuit, nu imi mai fac griji. asa e ea si cu asta basta. atata vreme cat e voioasa nu ma mai plang.

pupici

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

VA RUGAM FRUMOS... puteti sa ne dati si noua un VOT de 10 STELUTE?

Puteti vota AICI, daca vreti!

Va multumim!

PS: Antonio manca para cu banana... si ii place foarte mult... Mananca o data o para si o banana Si apoi 150 ml lapte...

La legume face nazuri!!!! Deschide gura dar se stramba tot cand mesteca

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna capsunici

Dragii nostri avem o veste:AVEM UN DINTISOR!!!!!!!!!!
De ieri avm dintisorul din stanga jos.Si deja am inceput sa muscam pe mama de tatzi.
Si tot de ieri am primit cadou un leagan de la Graco.Nu e nou a fost al nasilor si folosit de inca un copilas,dar e ok.Voi ai puneti deja in fundulet in leagane???
Andrada cred ca am votat,desi la inceput imi spunea ceva cu ...debag..Castiga baiatul tau?

Va pupam ,eu simt ca alunec iar in depresie incet incet.Weekendu pt mine e teroare cu 2 copii pe cap... in plus nu mai am timp de mine,de ce sa va mai zic...nu ne mai gasim deloc,al meu doarme in sufra de cand e asta mic,nu pot sa-i culc la pranz pe amandoi in we,seara daca nu pica el primu la somn,eu sunt franta,dimineata pic de somn.VOI CE SOLUTII AVETI?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Pepsi, mersi de raspuns, avem PC si aici , magazinele se numesc altfel dar sunt din acelasi lant, stiu am fost la Montreal si totul se numeste altfel , cumpar produse PC. Ai mei pleaca simbata in 20 dar mama a inceput de azi sa plinga. Eu nu pot sa merg la aeroport, inca nu avem van, vreau sa iau unul prin decembrie- ianuarie, asa ca nu e loc, sotul meu e canadez asa ca pe drum or sa "discute" mai mult cu miinile ( noi stam cam la 3 ore de Toronto ).

Vali5, cred ca nu e o problema, dar ma gindeam ca e un "semn", ca nu-i place ceva...

Ralucami, m-am mai linistit cind vad ca si alti puiuti fac asa

Piticagsigogosica, felicitari pentru dintisor, si eu ma tot uit dar inca nu se vede nimic, in schimb pe NIcole o deranjeaza gingia, cred ca se pregateste...

Andradap, frumos flacau ai, cu ochii lui mari, am votat, m-ai convins !

Petit_ange, nimic nu se compara cu risul copiilor, nu cred ca e ceva mai sincer pe lumea asta.

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pepsi, Vali5 merci! Se pare ca numai voi ati vazut pozele noastre recente...
Mica, i-a placut sotului la Siab?
Didi, nu mie mi-a trimis poza cu cucuiul... F frumoase pozele din Ro. Si ce mama mandra erai la botez! Cum altfel, nu? Zi-mi si mie pls care e treaba cu piscina pt junior, ii place etc? Vreau si eu sa merg cu puii la piscina, dar din ianuarie cand voi reveni la munca. Ne-am luat un ap cu 4 cam intr-un cartier nou si va fi gata in dec 2008. M merge bine cu cresa, la gradi vreau sa-l dau din sept 2008, la una saptamanala dar de la care sa-l iau zilnic la ora 19:30 acasa (mai devreme nu putem pt ca eu si sotul vom fi la servici pana seara). Bafta multa sa iasa planul cu casa!
Andrada, ce frumos mananca Antonio! Ce ii dadeai acolo? Supica? Apropo, vreau sa-ti solicit opinia (si a mamei tale pls). Ce parere ai despre recomandarile "la moda" din partea pediatrilor: "dati copiilor mancare de la borcan, nu preparate din legume/fructe din piata". Mi se pare dubios ca parca prea zic toti acelasi lucru...
Iri, felicitari pt primul dintisor! L-a chinuit mult pt Cosminel? Sa stii ca nici noi nu prea mai gasim timp pt "relatia conjugala".

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Angi,Liviana multumim
Nu prea l-a chinuit,noaptea dinaintea evenimentului a fost mai marait dar atat!In rest bale cat cuprinde si ma rodea de mana...
Liviana nici voi nu prea gasiti?la noi cred ca e jale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna mamici de capsunici!Noi avem 4 luni si inca nu n eintoarcem de pe spate pe burtA .Am inteles ca de pe la 3 luni si ceva uni copii incep sa se invarta de pe spate pe burta.Oare ar trebi sa ma ingrijorez ca nu face acest lucru?Se invarte de pe spate pe o parte dar nu pe burta cum zicea o prietena care are baietelul cu 2 saptamani mai mic!!!!Oare conteaza ca este mai grasan si de aceea se misca mai greu?Fetelor nu stiu daca sa ma calmez sau sa o iau in serios ca nu se intoarce inca, dar incearacA!!!!!!!!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi STEFAN BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Pepsi, Ralucami,
nu va mirati ca sunt preturi mari la case in Ro fiindca si restul lucrurilor, de ex cele de bebe sunt mai scumpe in Ro decat in restul Europei; in JP n-am ajuns deci nu stiu cum sunt

Si de fapt apartamentul pe care l-am contract este 230.000 eur dar incercam sa-l luam pe firma ca sa beneficiem de taxarea inversa, adica sa scapam de nenorocitul de TVA.

Cat despre salarii/case Ro versus Jp, admit ca Japonia e o tara scumpa insa sunt convinsa ca Jp are un alt nivel de trai ,mult mai ridicat decat Ro, iar cu un salariu mediu in Jp sigur poti face mai multe decat faci in Ro cu un salariu mediu; si sa nu uitam ca salariul mediu in Ro e vreo 250 eur; daca as castiga atata, probabil ca nici chirie nu as putea sa platesc, din moment ce o garsoniera in Drumul Taberei a ajuns sa se inchirieze cu 400 eur/luna.

Liviana,
4 camere in apartament nou de 100 mp? planuiesti bebe nr 3?; si al nostru tot in decembrie 2008 ar trebui sa fie gata, dar au termen de gratie 3 luni si sunt convinsa ca-l vor folosi.

Piticasigogosica, felicitari pentru dintisor! si trebuie sa gasiti timp si pentru voi de una alta fiindca treaba asta sudeaza o relatie; si la fel, cred ca o macina daca lipseste prea mult.
Cred ca ti-e foarte greu cu 2 copii nazdravani.

Kid, La multi ani pentru cele 5 lunisoare.

Apropos de diversificare, citeam ca voi ati dat bebelusilor cartof dulce; vreau sa va spun ca e super; i-am dat lui Boby piure de cartof dulce facut cu lapte si i-a placut foarte mult; plangea si eu am crezut ca din cauza ca nu-i place dar de fapt el plangea sa-i bag in gura mai repede; fiindca are consistenta morcovului (pe care nu-l suport fiert) eu n-am gustat, dar sotul mi-a spus ca e intr-adevar delicios.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput