MONTIGNAC: ce am mancat azi (90)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Meniu azi:

md:mezeluri si ardei gras
p:1 cotlet vitel ,1 carnat si salata de castraveti
c:nimic (m-am saturat la pranz si mi sa facut foame abia acum,asa ca taiem cina)

Crisstinuta parca tu te pricepeai la bucatarie....Cum iese frisca(din sm. dulce) tare?Sau nu iese?A mea a a iesit asa ametita...

Mai veniti si voi cu retete de dulciuri ca sa le si incercam pana de sarbatori Deja ma gandesc la bunatati..

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata fetelor

ce foame mi e...ofof, si ce greutate frumoasa am in tabel.
Sanse am gasit pe culinar retete de prajituri monti o gramada...pana si tiramisu monti. Pt frisca, sa ti stea batz, stoarce cateva pic de lamaie, o sa tii se intareasca de n o mai dai jos de pe lingura.

Ralu bine ai revenit

Dani felicitari pt kg pierdute si la mai mare

De mine ce sa va zic, am luat 2 kg de cand nu v am mai scris, ca deh a fost ziua lu fi mea si a venit mama si ne a facut la dulciuri de am crezut ca dau in diabet, abia ieri le am terminat...ca doar nu era sa le lasam sa se strice...de fumat tot mai fumez, incerc sa nu depasesc 10 pe zi, le reduc ca de tot vad ca nu ma las, nu mai am ambitie pt nimik vad....

Va pupez

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

m-am cantarit... am 74.6 kg... uraaa.... 8,4 kg in 3 1/2 luni.

Nu am timp sa va zic ce mananc astazi... poate maine.

Va pup, o saptamana usoara.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

multumesccccc de felicitari
am 84.00 .... deci am slabit 5 kg deja .... si mai slabesc , pana la sf anului trebuie neaparat sa ajung la 80 ... si dupa va fi mai greu , sa nu intru in yoyo ... mai vedem , deocamdata sunt pe pozitii

felicitari si tie mariana

latrishia, sanse nu ma prea pricep la prajituri, asa ca nu pot veni cu idei, la mine dulcele e ciocooooooo

cu fumatul ce sa spun , trebuie vointa , da se paote , ca si cu slabitul , sincer mie mi-a fost mai usor sa ma las de fumat decat sa ma las de mancat

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Andanii, Mariana. ..felicitari
Sanse..eu am auzit de o reteta de genul..Mere rase, vreo 10, 3-4 oua, o cutie mica cu smantana, scortisoara, fructoza...toata chestia asta amestecata si la cuptor..cica e buna. o sa incerc si eu

am 27 saptamani

Mergi la inceput

Multumesc fetelor
Eu nu mai incap in haine(nu de bucurie )si intreb de dulciuri...

Azi am luat pentru fete halva si m-am uitat pe ingrediente,scria asa:

pasta de susan 51%,sirop de glucoza-fructoza 44%,pudra de cacao 2%,ulei vegetal hidrogenat 3%,aroma de vanilie.

Ce ziceti!?Merge si pentru noi!?Va rooooooog

Va pup

POZICI

Mergi la inceput

cred ca poti papa putin , da ai grija ca are multe multe calorii

poate fi monti
100 de grame de halva ofera consumatorului: proteine 12-14 grame, glucide 42-48 grame, lipide 36-40 grame. Dar atentie ca acest produs are o densitate calorica ridicata: 564-584 Kcal/2352-2432 Kj/100 grame.

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Andanii m-ai dat gata cu informatiile alea..atat de multe calorii are halvaua? mor dupa ea..
Eu am mancat azi cereale cu lapte (nemonti), iaurt / varza cu carne /ciocolata / compot de ananas

am 27 saptamani

Mergi la inceput

fetele, acuma ma pregatesc sa merg la sala ... fitness .... va spun mai incolo cum a fost

ANDANII

Mergi la inceput

quote:
fetele, acuma ma pregatesc sa merg la sala ... fitness .... va spun mai incolo cum a fost

Eu prima data de la sala am venit 'cracanata',ma tineam de garduri...
Mi-a zis un musculos de acolo ca daca fac febra sa iau 2 aspirine si sa ma bag in pat...da nu l-am ascultat...posibil sa fi avut dreptate

POZICI

Mergi la inceput