MONTIGNAC: ce am mancat azi (90)
Raspunsuri - Pagina 18
miniuta spune:
buna, fetelor.
ma primiti si pe mine langa voi? am nascut in mai si ma ingrasasem tare tare mult, acum as avea de slabit 17 kg ca sa ajung la greutatea de dinainte de nastere. eu am mai tinut monti, am cont si scriu pe culinar.ro, dar acum grupul de suport cu care am slabit anul trecut s-a destramat si de una singura e greut.
nu stiu care sunt regulile voastre, o sa ma straduiesc sa citesc din urma sa ma pun la curent.
pana una alta, va scriu meniul meu de azi:
mic dejun: cereale cu lapte degresat
pranz: mancare de mazare cu carne de porc
gustare: doua mere, o bucata de ciocolata cu 70% cacao
cina: trei felii de paine wasa cu branza degresata si gem de prune dietetic.
acum mi-e cam foame asa ca probabil ca o sa mai mananc o felie de cascaval si ceva mezeluri.
pe maine
PS: sanse, pe culinar sunt foarte multe retete de prjituri, nici nu stii de care sa te apuci mai intai.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
valentinag spune:
Bun venit miniuta!
Mariana felicitari maxime!
Meniul de azi:
2 pere si o gutuie
bors de ose afumate
branza cu smantana,castraveti si 3 masline
Mi-e foame da nu mananc nimic,sper...
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
andanii spune:
sanse mi-a placut la sala, am fost la un salon unde sunt numai femei , e super ca nu sunt musculosi ... ma stresa sa imi etalez slaninutele acolo ,deocamdata sunt ok, maine sigur o sa ma misc mai greu , vad eu
O sa iau si eu o aspirina , cred ca functioneaza , la al meu copil merge chestia cu aspirina .... cand pleaca de la antrenament in zilele in care face mai multa forta decat in mod obisnuit ne spune antrenorul sa le dam aspirina la copii
am papat acuma pomelooooo ![]()
ma mai suportati cu pomelo ?????![]()
minuta bine ai venit , impreuna cu noi sigur vei reusi 
somn usor fete cochete
aaaaa apropo am facut si sauna, e superrrrrrrrrrrrrrr
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
inuta12 spune:
Bine ai venit Miniuta..in principiu nu stiu daca avem vreo regula de grup (poate aceea de a intra mai des) dar asta deja face parte din cea personala (si anume aceea de a scrie aproape in fiecare zi ce papam ca sa nu-l neglijam pe monti, un fel de: "sa ne pazim de noi insine"
) Ti-am vazut gagalicea de baiat. Sa-ti traiasca, e adorabil.
si multa bafta 
Valentina mi-ai facut asa o pofta cu borsul ala cu afumatura de -mi 

Andanii te invidiez pentru sauna.
de cand imi doresc asa ceva, dar pana acum nu am avut ocazia. iar ce am vazut pe la diverse cluburi, erau prea mici si cum sufar de claustrofobie, am zis PAS.
Sanse, ce ai facut dulce pana la urma? da-ne si noua reteta.
Meniul de azi:
d: fagaras, mezeluri, masline
g: fructe
p: mancarica de varza cu pui
s: vad eu ce 
o zi minunata 

am 27 saptamani
andanii spune:
sanse ma simt bine, neasteptat de bine, am putin febra la spate ,maini , mijloc , partile astea nu le-am lucrat de-aun secol ... picioarele la bibicleta le-am mai miscat .... deci e ok, o sa mai merg cu siguranta ... cred ca-mi voi face un abonament
inuta la sauna in prima secunda am crezut ca voi lesina, dar intinsa pe spate a fost ok, mi-a placut si acolo
ce am mancat ieri:
lapte
piept de pui gratar cu salata de rosi, ardei ,castraveti
ciorbica de legume
pomelo
fteleeeeee adunarea 
miniuta daca doresti sa te trec in tabel da-mi datele tale te rog
data de incepere
inaltime
greutate initiala
greutate tinta
greutate actuala
si-atat ![]()
raportul se da luni , daca ai ce raporta binenteles ...si ar fi bine sa scrii zilnic
va pup pe toate
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
mariana75 spune:
Bun venit Miniuta :)
Andanii, te rog mult... modifici si la mine?
Macar greutatea tinta sa o modifici ... 65 kg.
Meniul meu de astazi:
dimineata = sandwich din paine integrala, sunca, castraveti + cafea
pranz = branzeturi, legume, cioco amara
seara = pui cu mujdei, yam yam :)
Va pupic dragelor, fiti pe pozitii! :)
miniuta spune:
multumesc mult de primire! moama, ce prompte ati fost. multumesc mult mult. deja ma simt mai bine.
eu sunt intr-o faza super-hotarata sa slabesc, dar stiu din experietele precedente ca e mult mai usor sa faci asta cu un grup de suport. asa ca ma bucur muolt ca v-am gasit.
iata si datele mele:data de incepere - 12.11.2007
inaltimea: 1,62
greutatea initiala (actuala) - 74 kg
greutatea tinta -57 kg
eu in mod normal imi scriu meniul seara, cand stiu exact ce am mancat si daca m-am tinut de plan, dar azi voi face o exceptie (am gatit ieri).
mic dejun: doua felii de paine wasa cu branza dietetica si gem, un pahar mare de sana
pranz: mancarica de mazare cu carne de porc
cina - inca nu stiu sigur, dar probabil va fi orez integral cu ciuperci si salata
o zi buna si fara abateri!
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
andanii spune:
asteptam sa raporteze toata lumea si dupa sa modific la toate deodata ..... sa zicem ca s-a raportat, modific imediat 
ANDANII 

andanii spune:
GATA MODIFICAT

ANDANII 

inuta12 spune:
Andanii..da Ariel unde mai raspunde? unde este? ca eu nu am mai vazut-o. ARIEEEEEEEEEL unde esti mama?
am 27 saptamani