Ceaiul instant de la Humana

Ceaiul instant de la Humana | Autor: Ignatica

Link direct la acest mesaj

Buna, fetelor. Am un baietel de un an si 2 luni si de aproape o luna ii dau ceai instant de la Humana ( ceai de fructe). E innebunit dupa el, bea in jur de 400 ml pe zi, desi pana acum nu a fost mare fac ceai si toata vara a baut numai apa. Problema e ca mi se pare prea mare cantitatea de ceai si nu stiu cata incredere sa am in acesta instant. Nu gasesc nici un ceai de fructe la pliculetze (pentru copii), iar pe cel de fenicul, anason etc. nu il bea.
I-as da sa bea apa, dar mai mult de 20-30 ml pe zi nu bea.
Voi ce parere aveti de ceaiurile instant? E prea mult 400 ml pe zi ?

Va multumesc anticipat

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fify spune:

nu cred ca e mult, stai linistita. E ceai special pt copii si nu ai de ce sa-ti faci griji. Uite , de ex, eu acum mi-am cumparat de la ei ceai cu fenicul,caci urmeaza sa nasc si vreau sa-mi stimulez lactatia.Am auzit numai de bine despre humana, asa ca da-i inainte. Iar 400 ml...nu mi se pare deloc mult. Tot ce stiu este ca hidrateaza bine, iar daca copilul nu vrea altceva sa stii ca-i ajunge si aceasta mica cantitate de lichid. Pup dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

eu am cumparat degeaba ceaiul ala, fata mea nu l-a vrut sub nici o forma!
exista ceai de fructe pt copii, eu am luat de la farmacie, se numea... "CE-AI MAI BUN PENTRU COPII", nu glumesc, asa scria pe cutie...ceva cu macese, hibiscus, fructe de padure,...nu mai stiu, era tot asa rosu ca cel de la humana si aromat, costa in jur de 5 lei (maxim) cutia cu 20 pliculete...scria ca e fara arome artificiale si contine vit.C
nu-mi mai aduc aminte firma (posibil Larix sau Fares), eu l-am luat din farmacie dar cred ca gasesti si pe la supermarketuri...pare o alternativa buna (si mai ieftina) la ceaiul granulat...mai ales daca ai ceva retineri referitor la ceaiul instant (si eu am...desi am mare incredere in firma respectiva)

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nu e nici o problema...a mea bea si mai mult

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Si Stefan bea din cand in cand ceai instant de la humana de fructe. l-am folosit zilnic cand am fost la mare in septembrie. Eu zic ca nu are nimic, e special facut pentru copii, si contine si vitamina C. E ok!

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi_p13 spune:

Nu-i prea mult ceai, stai linistita dar nu stiu ce sa-ti zic de ceaiul instant eu nu prea am incredere in el chiar daca e produs de o firma renumita, eu ii dau fetitei mele mai ales acum pe perioada rece ceai de fragute cu vit c care este intradevar ceaiul de care zicea si emushi si se numeste "ceai mai drag pt copii" de la fares si l-am gasit in cora cu doar 2,5 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Va multumesc pentru raspunsuri. Voi cauta ceaiul recomandat de voi, sa mai alternez cu cel granulat, ca sa stau linistita.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David
Asteptand bb2

Mergi la inceput