administare vibrocil

administare vibrocil | Autor: 2peu

Link direct la acest mesaj

buna!bebelusul meu de 2 luni si 2 saptamani are inca de la nastere secretii mai abundente in nasuc si in gat.Medicul mi-a recomandat vibrocil, dar pe prospect scrie ca se da de la un an.Ati mai folosit acest medicament la o varsta atat de mica?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Buna, noua la 2 luni ne-a dat Pivalone, cate 1 puf in fiecare nara, de 3 ori pe zi. De Vibrocil nu stiu.
Sa cresteti mari si sanatosi.
Maadi si Calin (19.07.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

daca v-a recomandat medicul, e ok!
vibrocilul este super bun, nu distruge mucoasa, ci ajuta la refacerea acesteia!

cat despre pivalone, ala e un antibiotic! nu cred ca e cazul, oricum nu fara prescriptia medicului!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noi am folosit Vibrocyl cand Giulia avea vreo 5 luni. Nu au fost probleme.
De fapt si acum tot Vibrocyl ii pun cand e cazul ...

Edit ca am uitat: poti incerca sa-i fluidifici mucozitatile cu ser fiziologic, care sigur nu dauneaza. Daca nu functioneaza, inceraca Vibrocylul.

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

quote:
Originally posted by anamaria
cat despre pivalone, ala e un antibiotic! nu cred ca e cazul, oricum nu fara prescriptia medicului!

nu, nu e antibiotic...pivalone e un antiinflamator/antialergic (din grupa cortizonului, dar fara efecte sistemice, doar locale)...dar oricum, fara recomandare de la medic, nu e cazul.

vibrocil exista si sub forma de picaturi, si spray, si gel; la varste mici se folosesc picaturile (dar nu stiu exact de la ce varsta); daca ti-a recomandat medicul, e ok, cate o picatura in fiecare nara...dar nu-l folosi prea mult timp, incearca cat mai mult cu ser fiziologic/spray cu apa de mare, e mai "natural" si nu da dependenta...cu timpul o sa treaca! (micutii nu stiu sa sufle sau sa "traga" nasul, de-aia e mai greu la inceput...)

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Pt muci e f bun si PINOSOL... merge si la bb mai mici de un an- ai indicatii in prospect.
Noi folosim apa de mare, pinosol si lampa cu ulei de eucalipt ...

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Initial creeata de 2peu

buna!bebelusul meu de 2 luni si 2 saptamani are inca de la nastere secretii mai abundente in nasuc si in gat.Medicul mi-a recomandat vibrocil, dar pe prospect scrie ca se da de la un an.Ati mai folosit acest medicament la o varsta atat de mica?

Imi pare rau ca e bolnavior puiutzul tau.
Uite, am citit pe cutie (cred ca scrie si pe prospect):nou-nascuti 1 picatura.
Poti sa il folosesti linistita!
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2peu spune:

multumesc pentru raspunsuri. Pe prospectul meu nu scrie decat pentru varste cuprinse intre 1-6ani si peste 6 ani.

Mergi la inceput