Albinutze si bondari de martie-aprilie '07 (40)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Martutza sanatate pt Victoras....de la Raisa ca sa ii treaca
...mine ca te-ai razgandit ca ne suparam si veneam cu paru

Laina nu ma pot ptonunta cu cine seamana....mai astept sa mai vedem si ma dau cu parerea ....de parca ar conta parerea mea...sunteti tare draguti si ochisorii aia verzi ii vad eu parca ar fi ai tai?!

Aliona mersi pentru imbracaturi..vizavi de incaltaminte sa stii ca ai reusit sa ma bagi in ceata....tema pt
acasa

La noi a venit copilul exact la tanc...un an inainte ne-am chinuit mult la procesul tehnologic ..dar surpriza nu a iesit putin...am zis sa luam o pauza ca aveam de nasit 2 perechi si dupa ale naseli sa ne apucam iar .......de data asta surpriza si mai mare...eram deja insarcinata....bucurie cat cuprinde in acelasi timp, emotie si teama putin pentru ca mai pierdusem o sarcina si ma feream la orice

Loradin

Avem poze aici

Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Salut fetele,
sa raspund si eu repede, ca nu mai tace gaza mea, Doamne ce zi
Tzuna, te inteleg si sunt alaturi de tine, sper sa te ajute cu ceva macar asta

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Multumim de felicitari pentru dinzisor! Felicitarile ne fac bine ca dintzisorul ne cam calca pe bataturi.

Daca a venit bb la timp, nu prea am timp eu acum sa intru in detalii, eu cred ca da, fiecare bb isi alege cel mai bun timp sa vina, fiecare are propriul destin. Pentru parinti, da, poate sa fie la timp sau nu, pentru noi, ca cuplu poate s-ar fi recomandat sa mai asteptam, ca am facut-o pe Julie imediat dupa nunta, si sotul nici macar nu facuse armata, am crescut-o singura 6 luni, apoi probleme cu serviciul si tot asa, ma rog, au trecut, nici acum nu stam pe roze dar nici rau, nu pot sa ma plang ca ma vede cineva acolo sus . Da' daca mai stateam inaintam in varsta si era mai greu, plus ca vreau sa fiu si eu mamica tanara. Pe' frate-miu il intrebau colegii cine e gagica atunci cand se ducea mama la scoala
am fuggiiiiit ca plange raaaau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

daca bb a venit la timp?
as putea spune da, au fost doriti amandoi, Silviu a venit cu 3 luni inainte de nunta, ca sa aiba gurile rele ce comenta, nu ca mi-ar fi pasat, nunta era programata dupa nasi cu un an inainte dar ei pot fi amandoi in tara o singura data pe an si atunci in mai, drept urmare in mai 2003 am stabilit pt mai 2004, si desi toata lumea stia asta, sotul meu ma luat ca eram gravida cica, noi am fost impreuna 9 ani inainte de nunta, da 9 ani eram intr-a 7-a cand neam cuplat ca de cunoscut... hehe ...
a fost o sarcina relativ usoara, fara probleme prea mari doar 30 de kg luate pana la sfarsit, e el sa fi avut unde sa creasca ca eu la nunta in 3 luni aveam 45 kg
si ma ajuta baiatul meu sa scap repede de obligatii caci la 4 dimineata mi-a dat sangele pe nas si le-am zis tuturor, va pup petecere frumoasa in continuare noi ne retragem, si asa au fugit mirii de la nunta mea
Delia a fost si mai dorita, am oprit protectia, au trecut 6 luni fara rezultat, apoi au aparut dupa tratamente 2 liniute care din nefericire dupa 8 saptamani au disparut, apoi stres analize, incercari si din nou 2 liniute, si desi 2 dr imi ziceau sa iau tratamentul de sustinere si etc, am refuzat, am zis ca silviu a fost fara, apoi sarcina pierduta cu, deci nu eu nu iau nimic
si a fost o sarcina destul de grea , fara efort, fara ridicat, fara oboseala, cu stresul ca daca pierd iiarasi, urmnat de stresul ca e mica, ca nu voi ajunge la 36 de sapt, rugaminti si rugaminti sa ajunga macar la 2500 la nastere sa nu stau mult in spital caci cu cine va sta silviu, am trecut de 36 de sapt, la 38 de sapt sarise echografic de 2500 si cand a fost sa se nasca surprizaaaa, matza mica care ma terorizat cu marimea ei, avea 3600

cat despre mai usor la al 2-lea copil.....
poate da sunt mai relaxata mai indulgenta, daca papa bine daca nu nu, kg, habar nu am, nu ca la fratisu de era sapt si cantarul, dar e si mai greu, Silviu a fost copil model in 3 ani am pierdut 3 nopti bine de la 2 luni incepand, din vina lui si inca cateva de boala ca ma trezeam de antibiotic sau ude febra
ia delia se trezeste si acum ,maraie din orice ,nu sta decat in brate,e o razgaiata, si doar sunt crescuti la fel

despre incaltat, ca si la silviu in casa desculta, afara pantofi normali, cu taloneta dar fara sa tina glezna

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Kiss bine ai revenit pupici de la noi si te asteptam cand poti

Bravo Amma eu n uam rezistat si pipez zilnic dar asta e poate la al doilea

diana.Jors...cunosc si la mine instinctul matern a venit mai tarziu...dar si cand a venit s-a instalat puternic...acum sunt leoaica in toata regula

Andra frumos sa ai trei copii si mpresionnanat fiecare sarcina in parte...mi-au dat lacrimile...in tineretile mele si
eu imi doream trei acum...mai astept sa ma hotarasc daca doi sau ramanem decat cu ea

Mady ai timp si de facultati...si e bine sa fii mamica tinara ca ai mai multa rabdare...pupam mamica iubitoare si tanara

Carmenfr vad ca nu sunt singura care a ramas gravida dupa nasie...o fi de la DD

Deci fetele care mai vreti unul nasiti si sa fiti sigure ca dupa aveti deja plodul in burta..daca stiam naseam mai devreme

Anaalina prin cate ati trecut si voi...pupilici...da v-a iesit copilu din prima si uite ce sanatos si frumos e acum
Comanda fac sigur dar stai sa ne revenim cu banii ...ca nuntile si botezurile ne-au cam omorat...probabil pe la sfarsitul lunii...acum daca o fi teapa..asta este..te anunt oricum

lasa ma copilu sa manace cum vrea....caoricum ziceai ca mananca cat de cat...iar de faptul ca e mica...lasai in durerea lor....

pentru Artur de ElenaGiulia....nu te-am uitat si ce mare si frumusel te-ai facut

Avem poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Diana
si eu am fost nasa cu Lucas in burta.
Apropos de Iris, si noi am stat si-am plans pe aici cu telefonul la ureche.Avem niste prieteni care au fost si ne-au sunat.Pacat ca n-am putut merge, poate la 35 de ani .

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

nu prea mai pot scrie, ca am progr de stat cu copi in brate toata ziua...dar citeeeeeeeesc....

am vazt si io la tv putin iris! e primul concert la care am fost impreuna cu vio...eram nou-indragostiti!!!! si am motiv in plus sa-mi placa si mai mult iris!!!! era iris20.....

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Salutare stup!
Adrian doarme, sotul doarme iar eu bantui pe aici.
Marime la picior: noi purtam 19.Are si ghetute pentru iarna dar sunt normale, fara talonete sau mai stiu eu ce.In casa nu il incaltam cu nimic.
La 7 luni avem 8.100 gr si 72 de cm.
Azi a reusit sa stea singur in fundulet, nesprijinit, dar pentru 1 minut.Incerca sa se tarasca de-a busilea dupa un obiect ce ii capteaza atentia.
Inca nu i-a aparut niciun dintisor. Ieri a fost foarte agitat, un pi c rosu in obraz si a avut probleme cu scaunul, si cred ca e la dintisori, care sper sa isi faca aparitia cat mai subtil, daca pot sa spun asa, si asta o doresc la toti bb.
Ardeii coptisi io is fana.II coc, ii curat de pielite si ii bag la congelator.
A venit copilul cand trebuia in viata voastra?Era bine mai devreme? Mai tarziu? Acum la al doilea va e mai usor (celor care au ) ?
La noi a venit clar cand am dorit noi, desi, marturisesc ca eu mi-as fi dorit mai devreme, desi nici la 28 nu cred ca e prea tarziu.Atunci eram mai tanara, stateam mai bine cu nervi dar nu aveam locuinta, nu avea servici, mai avea de terminat facultatea, etc.Acum aveam toate acestea si il avem si pe el. Este cel mai important pentru noi.E drept ca am momente cand imi vine sa imi iau campii ca sunt singura cu el ca sotul e foarte ocupat, uneori plecat din motive de servici, in orasul asta nu avem pe nimeni si nu e usor. Ma resemnez imediat ce smecherul mic ma prinde cu minutele de fata si imi zambeste.Nu se poate compara asta cu nimic.
Consider ca era bine sa vina si mai devreme ca situatia ar fi fost la fel, poate mai buna.Acum sigur as fi avut al doilea copil.In momentul de fata am momente cand imi doresc sa mai am unul, dar in altele ma vad singura si panicata cu doi copii mici si nu stiu cum m-as descurca.Dupa nastere am fost diagnosticatsa si cu fibrom uterin si acum, dpdv medical e imposibil sa am un copil.E teribil sa stii asta.Acum mai consult pareri medicale ca nu vreau sa ajung la operatie.Meseria de parinte nu e usoara dar nici nu pot spune ca imi este greu sau ca nu pot merge mai departe.Este o responsabilitate care trebuie sa ti-o asumi, trebuie sa faci compromisuri si sa te adaptezi din mers la schimbarile aparute.Hai ca deja aberez!!!
Va doresc multa sanatate la bb si la mamici!

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Aici poze
Vārsta Adita;
Poze noi

Mergi la inceput

Amma bine ca ai stat cu telefonul la ureche..eu nu am avut pe nimeni cunoscut care sa ma ajute macar sa aud putin...asta este la Iris35 sigur mergem ca avem cupiii mari

Astept albumul ca sa il cumpar si ma amagesc si eu asa

Pupici

Avem poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Scurt ca avem concert de dintisori!!

Raul a venit la 2 ani de la nunta, eu as fi vrut mai repede ca nu eram tocmai tanara (aveam aproape 29 cand s-a nascut), sotul nu se simtea pregatit (avea doar 32). Mie mi-a spus un Dr ca o sa raman f greu gravida si l-am convins pe sot sa incercam "ca cine stie cat dureaza, vreun an, doi pana raman", dar am ramas din prima. Imi amintesc ca mi-am cumparat testul de sarcina si trebuia sa-l fac dimineata si am adormit dar m-am trezit pe la miezul noptii cu gandul la test, apoi am rezistat pana pe la 5 dimineata cand m-am dus si l-am facut, au aparut imediat 2 liniute. Sotul inca dormea si stateam pe un fotoliu si ma uitam la el, nu stiam cum sa-i spun si cum o sa reactioneze. Cand s-a trezit nu mai aveam rabdare si i-am spus"nu ma intrebi nimic?" el nu era prea dezmeticit si apoi m-a intrebat si i-am spus "da" si el a spus VAI DE CAPUL NOSTRU!!, drept care il tot amenint ca o sa-i spun la Raul ce a spus cand a aflat de el. Apoi a fost f frumos, toata sarcina m-am simtit asa deosebita si apoi sotul meu a fost total topit dupa Raul.

As fi vrut repede inca unul, mai ales ca mi-am dorit f mult fetita si de prima data (sper sa nu afle Raul ce urat am facut cand mi-a spus dr. la eco ca-i baiat si cat am plans si cum il invinovateam pe sot!). Dar nu s-a putut, nu aveam nici un ajutor si cand Raul avea 1 an si jumatate bunica-mea a facut un atac cerebral si trebuia sa o ingrijesc si dr spuneau ca nu o mai duce mult. A fost in coma si am stat cu ea 10 zile si nopti la reanimare, avea 79 de ani. Si n-am mai avut curajul sa-l chem pe bebe 2, ca n-as fi avut ce face daca bunica era mai rau si eu cu burta mare sau cu bebe mic...Si de bunica tot eu ma ocup si acum....Dar n-am vrut nicicum sa raman numai cu un copil si acum 2 ani am incercat asa, dupa toate regulile artei, cu data ovulatiei calculata.....si nimic. Si pe cand imi pierdusem speranta si chiar nu era momentul, eu urma sa-mi dau licenta si Raul era in clasa I... am ramas. Eram in intarziere de cateva zile, dar nici nu speram. ERam f somnoroasa, cum nu sunt eu de obicei si intr-o zi la servici mi-a trecut prin cap ca s-ar putea...si mi-am luat un test de sarcina, l-am facut si a iesit pozitiv imediat.
Acum ...cum sa-i spun sotului....ca nu vroiam sa risc sa spuna iar ceva sa-mi pice rau (el accepta greu schimbarile) Si atunci i-am scris un mesaj "Pana ajung acasa, gandeste-te ce nume ii punem daca-i fata!" Si am mers acasa. El statea linistit, am si crezut ca nu a citit mesajul, dar a zambit si m-a luat in brate si a spus GIULIA. Apoi a venit Raul si i-am spus si lui. Avea 7 ani. A venit la mine cu o pompa de bicicleta si s-a uitat cu atentie la mine si apoi mi-a pus-o la ureche. L-am intrebat ce face si mi-a spus "Te pompez, sa-ti creasca burta mai repede sa vina bebe!!!" La care sotul: "lasa, ca am pompat-o eu..." Apoi in timpul sarcinii cu probleme imi spunea ca suntem prea batrani pentru bebe. Si eu il intrebam:Daca la Raul era prea devreme si acum e prea tarziu, cand era sa facem 2 copii? Intr-o joi?

Si a venit Giulia si o iubim mult de tot toti trei si eu ma simt f implinita si taica-sau e nebun dupa ea, nu-l recunosc colegii, prietenii, ca era tipul de dur si de ironic si acum e total topit.

E f bine, dar daca as lua totul de la capat i-as face mai repede, sunt batranaaaaaaa!!!

Parca am spus ca o sa fiu scurta....

Si acum cand scriu Giulia e pe covor in spatele meu si tot spune MAMA - MAMA - MAMA. Clar si cu o voce de ingeras. Ma duc sa o smotocesc!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Coolutz, Ddana, vreau sa ne vedem saptamana viitoare, daca se poate intre orele 10-13. Daca nu, propuneti voi si sa vad cum ma descurc. Ziua care o vreti voi, daca nu intervine nimic. De abia astept sa ne vedem!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput