Germana pentru cei mici
Buna fetelor
Daca va intereseaza as vrea sa formez grupe de pitici intre 3-6 ani, grupe de cate 5 piticoti pentru a-i invata germana. Pentru cine e interesat va rog sa ma contactati pe e-mail. calinescu_272@yahoo.de. A
Am terminat liceul pedagogic la Sibiu, sectia germana, am predat 5 ani la clasele 1-4 limba germana ca limba materna (liceul german)...si sunt si eu mamica
.
Va astept cu nerabdare.
Cristina
Raspunsuri
Calinescu Lucia spune:
Ma gandeam sa tin orele sambata inainte de masa in cadrul unei gradinite.
Cristina
danat spune:
Buna,
Eu as fi interesata de asa ceva pt Raducu al meu. Deci trece-ma pe lista!
O intrebare insa: banuiesc ca stii ca pe astia mici e cam greu sa-i captezi pt o perioada mai lunga. Ai o metoda sa-i tii atenti si cuminti? ![]()
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Calinescu Lucia spune:
Stiu ca voi lucra cu cei mici. Si sunt tare dragalasi. Spun eu ca am metode sa le captez atentia. Am invatat la pedagogic si imi place foarte mult sa lucrez cu cei mici.
Astept pe mail inscrierile voastre...
Cristina
danat spune:
OK! Cam de cand ai putea incepe orele? Si in ce zona e gradinita la care te-ai gandit?
Noi raminem interesati!
Dana
mama lu'
marioan spune:
Si pe noi ne-ar interesa , am un baietel de 4 ani dar depinde f mult de zona unde vei face orele.Asteptam detalii loc , pret, frecventa.
sanse spune:
Si pe mine m-ar interesa sa stiu zona unde se vor tine cursurile.Am doua fetite care in prezent invata limba germana la gradinita.
Asteptam vesti
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
Natasa spune:
In ce zona te-ai gindit sa faci cursurile? As fi si eu interesata, am un baietel de 3 ani.
Oliv spune:
Ne inscriem si noi pentru detalii. Am un baietel de 4 ani, care face germana la gradinita. Dar nu putem sambata, il duc la alt curs.
danat spune:
Se mai aude ceva cu germana? Serios, pe noi ne cam intereseaza mai repede...e posibil sa inceapa curand ceva? Sau mai la...primavara?
Astept cu interes raspunsul tau Cristina!
Dana
mama lu'