Germana pentru cei mici
Raspunsuri - Pagina 2
anya spune:
Si eu sunt interesata, pt baietelul meu de 4 ani si jumatate. El face putin la gradi si d-na a zis ca prinde repede, asa ca as fi interesata de germana suplimentar. De asemenea m-ar interesa sa fie dupamiaza de pe la 17.00, in timpul saptamanii, nu sambata. Daca ai vre-o veste, poti sa-mi dai pm.
multumesc,
Calinescu Lucia spune:
Sunt in negocieri cu vreo doua gradi din centru. Astept raspuns de la ele, da vad ca dureaza.....
Apropo, ce locatie ati prefera?
Astept raspunsul dumneavoastra
Va pup
anya spune:
Eu stau in zona Iancului si, normal, as prefera ceva in zona. In afara de pustiul meu, mai stiu cativa doritori - evident, "in principiu"- asa ca s-ar putea face o grupa. In zona (casele din Vatra Luminoasa) sunt multe gradinite particulare si cred ca ai putea gasi ceva spatiu.
Copiii sunt la aceeasi gradinita, ies pe la ora 17.00 si sunt in grupa mijlocie si mare. In plus, se si cunosc intre ei
. Am putea face o "actiune" organizata si sa-i preia una dintre mamici pe toti, la iesirea de la gradi si sa-i aduca la germana.
danat spune:
Pai locatie centrala, asa cum ai spus si tu...ca sa impacam cumva pe toata lumea. Presupun ca suntem dispersati prin tot orasul, asa ca cine vrea va face cumva sa ajunga. Noi locuim pe Mosilor, si oricum nu suntem nazurosi la zone, mergem pina unde e necesar, daca vrem :-) Tu vezi ce reusesti si ne transmiti si noua...dar la ce zi te-ai gandit? Presupun ca in week-end sau dupa amiaza?
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
kity2004 spune:
Buna !
Te rog sa imi trimiti si mie ceva informatii daca te hotarasti si reusesti sa organizezi lectii de germana . Em am o fetita de 3 ani si 4 luni si oricum intentionez sa o indrum catre germana .
Astept informatii ovilcu@yahoo.com
Oana si Iza DN 19 iulie 2004
Calinescu Lucia spune:
Revin cu o noutate nu tocmai buna.
Nu am reusit nimic. Greu cu spatiile acestea. Raman la meditatii daca este cineva interesat.
Imi pare sincer rau, mai caut dar e greu in jungla asta 
Cristina