Mamici de noiembrie - decembrie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 3
slimatei spune:
quote:
Originally posted by dany2007
Da vrenicute mai sunteti ...ati scris cetava pagini de cand am plecat eu la piata.
Azi sunt bucatar ...m-am trezit cu o pofta a gati...orice,numai sa fac ceva de papa bun. Voi ce faceti??
Dana 30+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica & BabyExpo si de la Marea Neagra
pai noi nu mai facem nik..il asteptam pe tati si cu idei si cu productie..noi am venit obosite... avem scuza...
Stefania X 2 31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
RGE spune:
am fugeat la gimnastica..va pupicesc dulce!!
STEFANIA BINE AI REVENIT PRINTRE NOI!!
ROXANA intram in saptamana 39 "ursuletz" GEORGE IONUTZ
9 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
Sheritra spune:
Neata si de la noi!
Pe 24 imi spune si mie profu cand ma duce la taiere, cu toate ca n-a venit inca craciunul !
Aseara tati ne-a facut o surpriza, a spus ca ne ia masinuta !
Asa ca acum plecam si noi la SIAB sa ne-o alegem, una frumoasa si desteapta!
Of, nu mi-am facut bagajul!
Ati vorbit cu firmele de celule stem? Noi asteptam contractul sa-l semnam.
Shery 37+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia
darleena spune:
Cred ca de saptamana viitoare ma apuc si eu de gimnastica si ridicat mobila prin casa ca eu nu vreau sa nasc prin cezariana.
Dar mai am un pic pana sa-mi termine renovarea, asa ca mai astept cateva zile pana sa ma apuc de sporturi extreme.
36+ si baby Kara
AMR 4 saptamani
darleena spune:
Sheri tu cand ai vb cu ei? Si in cat timp au zis ca vin cu contractul?
Ma bate si pe mine gandul sa vb cu ei, dar mi-e ca m-am trezit cam tarziu.
36+ si baby Kara
AMR 4 saptamani
pussi spune:
sheri ce ce masina??? adica carucior la fata si masina la mama? Si vezi ca M. Big nu se grabeste cu cezariana... am vazut ieri la Adhnana, a operat-o cu 4 zile inainte de DPN
conbtractul il primesc si eu sapt. viitoare!
PUSSI 31+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 6 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
oana_r spune:
buna burtici
darleena,nu te-ai trezit tarziu.dureaza 2-3 zile dupa ce vorbesti cu ei pana vile contractul,dupa ce-l completezi il trimiti inapoi si cam intr-o saptamana vine o cutie pentru recoltare.
37+ Anya si Matei
AMR 2 SAPTAMANI (26.10.2007 programare cezariana)
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
mihuta spune:
Eu am si primit kitul de recoltare, asa ca din punctul asta de vedere sunt pregatita - sper sa nu-l uitam acasa...
34s + Sophia
Sheritra spune:
Darleena, miercuri am vorbit cu ei, nu este tarziu, au oricum un reprezentant in Buc daca ai lasat in ultimul moment, si vine el fuguta cu kitul in brate si contractul daca arde.
Noi i-am ales pe cei de la Blood Center ca platim la o luna jumate dupa prelevare (daca a reusit) si in trei rate , asa, de shoping, ca la cardul Avantaj.
Pussic, pai eu stau in afara capitalei, pana vine tata de la job seara eu ce fac in timpul zilei? Ca ma cuconii si eu, doar ii fac o urmasa jmekera, sa se invete de pe acum sa toarne bani in ei! Ca pe mine asa m-au crescut ai mei, numa la bunici si intr-o pereche de chiloti toata vara, da acum nu se mai poate !
Shery 37+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia