FIV 139

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

... cand vad atatea nereusite parca nici nu imi mai vine sa scriu pt. ca stiu ca sunt vorbe goale!Capul sus fetelor ca pana la urma trebuie sa reusim,...Cris, Mirela, Felicia,Relya !
Kora tin pumnii sa vi cu vesti bune!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Flori, cati embrioni iti transfera acum ?

Utrogestanul il poti lua la 8 ore fara sa nesocotesti sfatul medicului : de ex. La : 6.00 (dim), 14.00 (pranz), si 22.00(seara).
Doamne Ajuta !

Spuneti-mi si mie cate zile tine sangerarea dupa Fiv ? La mine azi a inceput mai serios sa curga. Poate nu ma tine mult...macar atat !

toate fetele

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

salut fetelor dragi...tare greu se mai intra pe forumul asta...ufff...apropo de link-uri,le-am fixat acum o saptamina..am stat o noapte intreaga si le-am fixat,pt ca erau toate dereglate...subiecte de 10 pagini,de 18 si de 30...ciudat,dar de atunci la mine se deschid perfect toate link-urile...intru din nou sa vad ce se poate face...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

voi la care link-uri va referiti?eu le-am fixat pe cele unde apesi pe numele fetelor...sint cumva dereglate cele unde apesi pe capitolele fiv?daca da,ma voi ocupa de ele azi..pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betuta spune:

buna,
am si eu o intrebare, stiu ca doctorul Tutunaru si Matei au inceput de putin timp sa faca fertilizare in vitro, m-ar fi interesat daca a avut pana acum vreo reusita.
Ar trebui sa ma programez si eu pentru fertilizata si eram crioasa.

multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

lorelei, BAFTA MULTA maine, iti doresc sa se prinda o fetita si un baietel !

Sherico, se apropie BIG MOMENT, am si eu emotii odata cu tine. Dar esti pe maini bune si intalnirea cu Alesia va fi sublima, sunt sigura ! Chiar asa, nu ne mai vedem inainte de ?

Kora, hai odata cu vestile !!!
KITTO, ceva impresii ?? Hai, nu ne lasa asa...

feli, mirela, relya, cris

Dany, Zouzou, Dream, flory 76 (BAFTA la ET !!!), aurel cris, Dariela, Aldolina si toate fetele cucuietele, multi

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

betuta am, sa-ti mut intrebarea pe capitolul nou,care este
AICI

Mergi la inceput