FIV 139

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Dream:merci pentru gandurile bune si..curaj!Incerci luna viitoare?

Dany:eu am facut 28 zile injectii cu suprefact(nu m-am lamurit nici acum pentru ce l-am facut ),iar de 2 saptamani am inceput sa iau Femanest(asta e estradiol):am inceput cu 1 pastila/zi,dupa cateva zile am inceput sa iau 2/zi,apoi cate 3/zi.Maine am ultima injectie cu suprefact de facut si din cate am vazut in schema pe care mi-au dat-o,o sa incep sa iau cate 6 utrogesten/zi+alte pastile care contin progesteron(50mg/zi-parca).Si am mai luat si acid folic.
Bafta multa iti urez inca de pe acum

Fetelor,eu data trecuta am avut tot cate 6 utrogestan/zi si am luat cate 2 dimineata,la pranz si seara.Credeti ca e mai bine sa iau cate 2 la 8 ore?Eu ma gandesc ca ar fi mai logic asa,pentru ca daca le pun seara...pana dimineata sunt prea multe ore diferenta intre ele,nu?

Pupici si noapte buna

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

He-he--uite cine nu are somn... ba am..imi pica ochii in gura de somn dar aveam ceva de scris pe la calc...si cand vad...flory ..pe baricade!
OOOpss...m-ai pierdut cam multe pt. mine...sper sa fie cu folos...eee-in priv. utrogestanului...nu voi face rabat nici eu...voi lua cate 2 la 8 ore fix...deci 6/zi!
Astept si alte pareri! Tie pt. toate pastilutele date ( progesteronice) insumate..cam ce cantitate max.iti rezulta??Ca eu as lua pe langa utrogestan si prog. inj....caci eu m-am inscris perfect in situatia CM in zia 9 de la ET!!Si as lua...da..parca nu as vrea nici sa fac de capsorul meu...si sa-mi reprosez pe urma!Cate dileme!!!
noapte buna!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Cris, Mirelus, Feli, Relya, si si sa nu va dati batute.
Doris, tin pumnii in continuare, fa-ti testul, poate da DD si e cu ochishori.
Fetelor, aveti grija cu Medrolul, vedeti ce cantitate luati, din cate stiu la Giuly se recomanda 8 mg/12 ore. Atentie, la farmacii se gasesc si pastile de 16 mg si luate la 12 ore s-ar putea sa fie cam mult. Intrebati medicul sau asistentele sa va spuna clar.

Kora mult succes astazi, asteptam sa ne dai vesti bune.
Kitta pe burtik, sa ramana puiul acolo noua luni.
Lorelai, bafta multa maine la ET.
Nusy, Rami, cu fericire si multi copilasi.
Sheri, Madalina, Cristal (pup-o si pe Raluca), Zouzou, Pussi, Andrada, Danyalo, Marrina, Dream, DanaP, Moana, Cellu, Flori, Teli, Liliana, Adhnana, Aniast, Aurel Cris, Galuscuta, Ciarli, Medamaya si toate fetele , multi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor multumesc de incurajari, acum abia astept sa merg la doctor sa vad incotro o iau. Nu mai vreau sa las sa treaca timpul. Sper sa mai am solutii.
Sherry, vrem sa te mai vedem cu burtica. Poate facem o intalnire saptamana viitoare, ce ziceti fetelor?
Marrina, bafta la histero azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

zouzou nu m-ai suparat...cum poti spune asa ceva ?

Nu am vb. cu medicul personal ci am transmis prin asistenta rezultatul. Nu am primit nici un raspuns.
Am intrerupt tratamentul pentru ca nici tipa de la laborator nu mi-a dat nici o sansa.
Luni am pishat putin ochii, poate pentru ca in adancul sufletului meu credeam ca voi reusi din prima ( prostuta de mine ), dar ieri dupa ce mi-am luat rezultatul ... m-am linistit. Nu a fost sa fie.

Mirelush, Cris, Felicia_

toate fetele fara deosebire si tin pumnii tuturor celor care au intrat in focuri sau sunt in asteptare

" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris86 spune:

neata fetelor,Relya,mirelusi,feli,asta e fetelor nu avem ce face decat sa mergem mai departe si sunt sigura ca o sa avem si noi pana la urma un BB in brate.

Fetelor sa nu faceti niciodata dest de sarcina FEMINA e cel mai prost test pe are l-am facut.Si am facut destule credetima!!!!!!

P.S Eu astept uratii si o iau de la capat

cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, stie cineva nr de tel de la cabinetul de sterilitate de la Giulesti? Ca linkul de pe prima pagina trimite in alta parte...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Apropo de link-urile de pe prima pagina, nu stiu daca ati observat, dar de cand s-a facut pagina de 10 mesaje nu mai e bun nici un link si e pacat de atata informatie care s-a pierdut..
nu stiu cum se vor recupera informatiile, erau tare utile.. si e valabil la toate subiectele cu link-uri de la pagini din urma

N-am mai intrat ca sunt cam trista vazand atatea nereusite..
Cris, Mirela, Felicia, Rely imi pare foarte rau..sunt alaturi de voi..suntem in aceeasi situatie din pacate..sa speram ca vom putea sa o luam de la capat si ca data viitoare vom avea noroc!
Si sa speram ca voi fetele care sunteti acum "in focuri" sa ne dati numai vesti bune!

Ioana
poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Feli, nu stiu nr de la cab de sterilitate dar uite un nr de centrala de la Giulesti 316.12.81, suna si cere unde vrei. Banuiesc ca nr de la lab FIV il stii: 316.12.77. Mai e un nr: 316.12.73 la care nu stiu cine raspunde, poate-i chiar sterilitatea.
Crisule, las' ca vine soarele si pe strada noastra.
Ioana, ai dreptate si eu am vazut ca nu mai merge nici un link. Acum catva timp au fost rearanjate paginile de un moderator cred si de aia nu se mai potrivesc. Din pacate e o munca titanica sa stea cineva sa caute in urma paginile corecte, dar daca am cauta mai multe fete si-i spunem lui Zouzou paginile corecte...poate are timp sa le puna corect din nou.
Zouzoule, cand ai timp modifica putin la mine, FIV-ul 2 nu e cu Marinescu si Cocei. Ambele FIV-uri le-am facut cu dr Dracea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Fetelor,am fost la control.Totul ok,endometrul 11mm(mai creste pana vineri,nu?) si vineri ET!Acum,am trecut de hopul cu endometrul...altul la rand:sa reziste la decongelare!Doamne ajuta!

In alta ordine de idei:ce ziceam eu aseara cu utrogestanul la 8 ore...Mi-a zis medicul:2 dimineata,2 la pranz si 2 seara.Pe bune daca-mi vine sa-i nesocotesc indicatiile,asa incat....eu cred ca asa le iau.Am zis sa-i cer parerea vineri la ET daca sa le iau la 8 ore...

Si am inteles eu gresit,doar utrogestan iau pentru susutinere,nici o alta pastila care sa contina progesteron.Si iau in continuare si Femanest 3/zi.

Koricica:ce-ai facut la dr?

Doris:pana nu vine CM...eu zic sa nu disperi.Doamne ajuta sa fie bine!

Pupici tuturor fetelor in focuri

Flori

------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.

Noi

Mergi la inceput