FIV 139

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Pentru fetele interesate : am fost azi la BIOS sa-mi dozez estradiolul si am mai intrebat odata de inhibina b. Sefa de acolo mi-a zis ca sigur se va face de la 1 nov (sau chiar mai devreme). Kitt-ul e deja pe drum, deci e o certitudine !

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu21 spune:

Buna, de mult va urmaresc pe forum si am constatat ca nu sunt singura care are probleme in obtinerea unei sarcini.
Sotul meu a fost de diagnosticat cu asthenozoospermie si oligozoospermie ( am facut analize la bioclinica in Brasov ) mergem la urolog abia in 5 nov ( mai devreme nu am obtinut programare ).
ce ne sfatuiti sa facem, suntem tineri avem 29 de ani dar timpul trece, sotul meu este fumotor, ma gandesc sa ii propun sa reduca din tigari..oare ajuta?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

... va tin pumnii!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

mihaele si eu am facut FIV cu Ancar la Medsana in iulie .... din pacate sarcina s-a oprit din evolutie la 6 saptamani.
Despre Prof ce pot sa-ti spun, din punct de vedere profesional nu pot sa-l contest insa nici nu prea i-ti spune exact ce ai de facut si se mai si supara daca-l bombardezi cu intrebari. Eu una nu cred ca as mai face la Medsana mai ales ca trebuie sa astepti dupa embriologii greci.

Aspiranta la titlul de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetele, am mare nevoie sa imi ziceti daca stiti pe cineva care a reusit, desi sanii nu mai erau delor tensionati sau umflati...


poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

buna, fetelor am si eu o problema,de dimineata incerc sa sun la giulesti pt. programare si nu raspunde nimeni.
maine ar trebui sa incep tatamentul fiv si mi-au zis sa sun in prima zi de ciclu{pe care-l astept astazi}nu stiu ca sa fac cum sa iau legatura cu ei.
a sunat cineva astazi la la giulesti?
acesta este nr. de programari 3161277?

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Salut toate fetele, vin si eu la raport dar nu cu vesti bune, din pacate, Am fost ieri la medic sa-mi masoare handicapatul de endometru si era 6,2-6,9 in ziua 12 a CM prima luna fara tratament dupa ce am luat 4 luni cycloprogynova.In concluzie nici vorba de fiv dar sa mai iau i luna cycloprogynova incepand cu prima zi a Cm si sa-i mai facem o masuratoare prin ziua 12-13, In schimb ovarele aratau super bine erau pline de foliculi maricei de 15-16 dar ce folos ca eu oricum nu mai am trompele intregi fiind amputate chirurgical in urma unei SE. Le-am propus o histeroscopie sau biopsie de endometru sa vedem ce are de nu creste si au zis ca nu are rost ca e asa din cauza ca am facut un chiuretaj in urma unui avort spontan la 5 saptamani de sarcina si ca atunci ar fi curatat prea mult.
Eu va intreb pe voi, specialistele mele dragi, ce sa fa am 31 de ani si 2 fiv-uri nereusite. Multumesc anticipat pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Felicia eu nu am avut deloc sanii umflati sau tensionati mai mult decat la un ciclu normal,practic eu nu am simtit mai nimic pe toata perioada FIV-ului.Ma si gandeam ca nu am reusit ca la ce simteau alte fete eu eram comparativ nesimtita rau,depinde de organismul fiecareia.Stai linistita si nu te mai stresa,totul va fi bine
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ai dreptate, Aurel_cris, asa ziceam si eu, dar ai mei erau umflati pana azi, chiar daca nu ma dureau... azi s-au "lasat" pur si simplu... fix ca de obicei, ceea ce inseamna ca maine sau poimaine vor veni rusii..


poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Dragelor, maine merg si eu la Gilesti, voi fi in z13 , azi am terminat medicatia si vroiam sa va intreb, am niste dureri ca la ciclu.E normal?Cred ca de la hiperstimulare?1Azi chiar m/am speriat pentru ca am crezut ca imi va veni ciclul.
Va sarut pe toate fiv/oasele, fara de exceptie!

Mergi la inceput