FIV 139

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

lorelai -lorelai - Sa speram ca va fi dragoste mare pe acolo. Cand ai ET-ul?
KoraPop - Analizele sunt bune. Asteptam vesti si de la tine!
Marrina - Multa bafta maine si sa fie cat mai suportabila!
Nusy - si anul acesta sa-ti aduca dorit!

Fetelor eu sunt in ceata rau de tot. Pe 4 oct (ziua 22 a CM-ului)am facut Dipherelinul de 3.75 si din ce am aflat de la voi si am discutat cu asistenta de la Giuly rezulta ca CM va intarzia cel putin o luna. Astazi dupa ce toata ziua mi-a fost foarte rau si ma gandeam ca vor incepe starile urate descrise de Nusy m-am trezit cu CM in toata regula. Practic n-a intarziat decat 6 zile. Stie cineva de ce?

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MEDAMAYA1,multumesc pt raspunsuri,intradevar am sunat la GIULESTI ,sa nu raman cu ceva nelamurit si despre MEDROL ,mi sa spus cam aceelasi lucru,ca sa mananc bine,pot sa-l tolerez sau nu ,voi vedea,asta este tratam ,daca pot bine daca nu ,nu,eu voi incerca cu toate ca stiu ce stomac nenorocit am ,dar MEdrolul este antiinflamator ,probabil ajuta la endometru,cine stie? ADICA o avea rol in sustinerea sarcinii? RAMI ,sper sa fie totul bine. CRIS,FELICIA,MIRELA ,ce sa va spun cuvintele sunt de prisos,stiu prin ce treceti ca am trecut si eu de atatea ori,dar tot inainte,o iesii soarele si pe str noastra,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

CRIS86, FELICIA, MIRELA1 multi sa treaca supararea, curaj si luati-o de la capat, nu va lasati! E o lupta grea si lunga, dar merita!

Andradap, Kitta, bafta multa!

Nusy, Ramy, si multa fericire si sa vi se indeplineasca visul!

Noi suntem bine, saptamana viitoare ne vede profu sa stabileasca cand ma taie !

Shery 37+ Alesia

my precious
camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

cris86, felicia_, mirela_1cuvintele sint de prisos...multa putere sa mergeti mai departe...intr-o zi,tot vom ajunge la final si vom avea bebicii in brate
Doris sper din suflet sa nu ai dreptate

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Offf cate vesti proaste azi. Am vrut sa va dau "buna seara" dar se pare ca nu e prea buna. Relya, Cris, Mirela, Felicia imi pare tare rau fetelor. Totusi nu va pierdeti speranta. Cu perseveranta vom fi toate mamici intr-o buna zi.

Kora iti tin pumnii sa vii cu vesti bune maine. Eu astept sfarsitul lunii poate prind curaj pentru ET. Luna asta am fost lasa. Adevarul este ca nu am crezut vreodata asta dar trebuie sa recunosc ca imi este tare teama. Durerea inca nu a trecut...

Flori dupa cum vezi am nevoie de reusita ta ca sa-mi fac si eu curaj. Abia de astept cu o veste buna pana una alta ma pentru tine.

Rami, Nusi - LA MULTI ANI! fetelor si fie ca visul vostru cel mai mare, acela de a deveni mamici, sa se adevereasca cat mai curand si petrecere frumoasa!

Doris pana la proba contrarie continua sa speri si nu te stressa. Nu se stie nicioadata...La a doua sarcina si eu am fost aproape 100% sigura ca CM urma sa vina. Ei uite ca m-am inselat...Eu inca iti tin pumnii.

Kitta; Lorelai-lorelai mult success si sa va vedem curand mamici

Zouzou sper ca nu te-ai suparat. Ma gandeam ca ai adus vorba odata de o surpriza. Tare as vrea sa fie asa. Sa dea DD.

Precis am mai omis pe cineva. Oricum va pe toate si sunt alaturi de voi.

Gravidutele mele dragi va urmaresc si pe voi dar nu am mai indraznit sa va deranjez. Am vazut ca aveti si voi problemele voastre. Off Pussi mai ai putina rabdare. Trebuie sa fie greu dar finalul va fi unul fericit. Sunt sigura de asta . Cellu mamica si bebel. Sa fiti cuminti. Un -ic pentru voi toate.

Dream

Mergi la inceput

dream1971 cum sa ma supar???chiar m-am distrat ca ai nasucul fin...pupici
teletin sa dea Dumnezeu sa devii cit mai curind mamica
Relya sa ma scuzi ca mai pun "sare pe rana",dar totusi este 5,2..aici este considerata sarcina...ai vorbit cu medicul?ce ti-a zis?poate totusi s-a implantat bebe mai tirziu....sa ma ierti daca te-am suparat,dar eu vad acolo un licar de speranta
..o seara linistita tuturor

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelai_lorelai spune:

Fetelor, joi fac Et, am vorbit cu Dascalescu, si mi s-au fecundat ambele ovocite, maine la 10 trebuie sa sun sa vad cum s/au dezv oltat.Am mari emotii...
Felicia, Mirela, pare tare rau...Poate ca se va intoarece Doamne/Doamne si spre noi cat mai curand...

Mergi la inceput

Nusy,Ramy LA MULTI ANI! si implinirea visului de a fi mamica cit mai curind
lorelai_lorelai iti doresc ca cei doi puiuti sa ramina la mamica lor in burtica 9 luni...
Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Zouzou

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Nusy,Rami-LA MULTI SI FERICITI ANI! alaturi de sotiorii vostri!Sa va dea DD un bb cat mai curand! Peste doo sapt. si ceva serbez si eu 6 ani de casatorie... si citind despre voi...deja imi fac planuri...unde sa-mi invit sotul...anul trecut el m-a invitat...anul asta eu...Petrecerea cred ca e pe sfarsitelea la voi...sau poate nu...!...
ramica- mai persevereaza cu incercarile pana vei ovula pe partea care trebuie!
criss, feli, mirelush, ...E greu de spus ceva acum...Capul sus fetelor...plangeti...va racoriti...si la atac-atunci cand veti fi pregatite !
Delia,Kitta - ma sa fie totul bine pt. voi...si sa ne dati vestea cea mare in curand!
Sherykutz- - nu mai tragem si noi o intalneala-ceva inainte de big moment??
lorelai_lorelai-- linie dreapta!Iti urez asteptare cat mai placuta si fara stres, puiuti lipiciosi si frumosi!
kineta- mie medrolul si tetraciclina mi-au cam cauzat neplaceri si in timpul si dupa ...dar le-am luat ce naiba sa fac!!
Flory- te rog sa-mi mai spui o data ce iei tu la ET cu congelati! Cred ca pe acilea pi la noi...nu prea se da la ET...cu congelati asa ceva sau poate da??
Doris, Relya-mai sperati un pic... stiu ca e greu de zis...dar poate e cu ochisori!!
teletin- sedere cat mai scurta si fugutza la Odisee...!
marrina, Kora, dariela, Dream, Zouzou, si toate fetele pe care nu le-am numit acum.......
Kla- sarcina usoara ! Felicitari din inima!
Sezi mumos la patuc!
Madalina, cellu, pussi, Sherry, diana_d...... si gravidutelor noastre!
Eu azi ziua 6 --am facut eco...sa vad ce mai e cu chistul ala care mi-a mancat zilele: si pot spune ca ma declar multumita...
NEMA CHIST!!!! S-a dus pe pustii!
Luna asta ovulez pe stanga unde am trompa buna...ceea ce nu mi s-a mai intamplat de muuult timp...uter ok... se pare ca asta e un CM ovulator!Folicul mititel pe OV. stang... OD micropolichistic...
Sper sa ma reglez din toate punctele de vedere si sa fiu pe deplin pregatita pt. marea incercare care se cam apropie.... si in nov. sau dec. sa iau si eu startul pt. ET cu congelati!
Avalonik-- te vei descurca tu! Da DD sa fie totul OK si sa-ti vezi visul / dorinta implinit/a!
dany

Mergi la inceput