FIV 139
Raspunsuri - Pagina 16
rami 73 spune:
Relya, stiu ca e tare dureros, dar sa stii ca pana acum nu am intalnit nicio FIV-oasa care sa nu fie curajoasa si ambitioasa si sa nu creada in continuare in sansa ei ! Sunt convinsa ca si tu esti la fel, o sa vezi ca pana la urma va fi bine !
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
flori76 spune:
Rami si Nusy ,la multi ani fericiti si plini de bucurii!Sa vi se implineasca cat mai curand dorinta cea mai arzatoare
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
cris86 spune:
Fetelor,din pacate am avut dreptate si nu am reusit BHCG 0,O6
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
flori76 spune:
Cris:imi pare tare rau Eram atat de sigura ca o sa vii cu o veste buna...Sunt convinsa ca pana la urma vei reusi,trebuie numai sa crezi si sa fii optimista!Te pup dulce
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
gabitu spune:
Cris si capul sus. "Si maine este o zi" sper sa poti sa te ridici si sa o iei de la capat. Te pup
felicia_ spune:
Vin si eu cu confirmarea: 0,6. Multumesc tuturor pt incurajari si sustinere!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Mirela_1 spune:
Fetelor, din pacate valoarea a scazut azi (z. 15) la 1,22. Suntem cam multe cu vesti din astea azi. Imi pare rau pentru toate dar trebuie sa se prinda si la noi o data si-o data.
KoraPop spune:
Cris
felicia_
Mirela
Fetelor va inteleg perfect,dar...capul sus si mergeti mai departe,intr-o buna zi DD ne va zambi si noua....!
Kora
CARPE DIEM!
puiramy spune:
LADYXEEu incep in ziua 14, asta e, stiu ei mai bine de ce.Initial am crezut ca a gresit fiind foarte aglomerata in ziua respectiva, dar sunand-o m-am mai linistit si acum imi confirmi si tu ca nu sunt singura.Multa bafta iti doresc si poate reusim ca sa mai ridicam moralul pe aici.
Capul sus pentru fetele care n-au resit.Sunt conviinsa ca intr-un fel sau altul v-a rasari soarele si pe strada noastra.
madalina28 spune:
Cris
Felicia
Mirela
Madalina 23+Sofia
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg