Croitorie - sfaturi si idei(Capitolul 4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Vianne foarte frumoasa burtica, eu trebuie urgent sa-mi fac o alta pereche de pantaloni, ca simt ca nu ma ma incap mult timp astia!
Acum ti-a mai venit pofta de mancare, mai iti este rau? Eu azi ma duc la ecografie, in maternitate, sper sa aiba dr. timp si de mine (daca nu are urgente).Ieri am anuntat sefii, reactia a fost bunicica, dar sigur sunt negrii, i-am simtit.

Pup toate fetele si LA MULTI ANI! celor care au sarbatoriti in familie

Elena 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Alina, ... Iti sta super bine cu burtica, sa o stapanesti sanatoasa. Sper ca se apropie de sfarsit greturile si sa ni te alaturi cu muuulte creati frumoase(sa pui si paturica verde cand o termini, chiar daca e tricotata).
Diana, apropo de Pfaff, eu vreau sa cos piele cu o astfel de masina; greutatea nu conteaza ca nu o plimbam prin casa. Acum ma uit dupa vreo masina industriala, alea cred ca au ...n-spe kg dar numai motorul cantareste cat o masina casnica de cusut. Si apropo de ce zice Tonia, veneam eu sa te "scap" de masina veche(normal, daca vroiai s-o dai). Tot ce gasesc vechi sunt smecherii cu masini de cusut de 100-150 de ani, serii pereche sau unicat... Bisnita, curata.
Elena, vrem poze si cu burtica ta, in pantaloni noi sau nu. Fa-ti unii cu talia foarte joasa si le pui fie elastic, lat de vreo 20cm, fie un dres de 100 deni, taiata partea de sus. Ii stii pe aia in care am stat de la 5 luni pana la 9. Misto croiala. Aaa, si tu trebuie sa faci blugii si vestuta... Abia astept.
Dionisia, misto rochia. Ce material ai in vedere? Si ai dreptate cu tensiunea atei inferioare; e un surubel pe suveica pe care poti sa-l strangi sau sa-l slabesti, dar mai bine sa nu umble le el.
Vivi, sa-ti folosesti la maxim masina. Ia manualul in fata si apuca-te si incearca toate cusaturile. Vezi ca explica si la diverse probleme cu ata ce trebuie sa faci(e un tabel pe la sfarsitul manualului). Coase cu ata de bbc pe un cearceaf vechi sau ceva din bbc, ca sa fie mai usor, la inceput. Si sa o ungi cam dupa 2-3 obiecte vestimentare terminate(cam asa e regula) dar incepe sa traga greu fara nici o explicatie logica, atunci cand necesita ungere.
Va pup si La multi ani(daca e cazul).

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Vivi felicitari pt. achizitie. Eu stau pe la salvare, sc. 8. Iti trimit pe PM nr. meu de tel.
Alina merci de link il voi citi.
Dionisia promit ca azi am sa pun poze cu masina mea pe care incep sa o urasc pt ca abia acum vad cate lipsuri are. Dar alta nu pup si buna rea alta n-am si va trebui sa imi fac treaba asa cu easi sa ma ofticcand nu reusesc diverse chestii.

La multi ani pentru cele care se sarbatoresc azi.
Burticilor aveti grija de bebei, ca aku e frumusika rau perioada si apoi dupa ce vin e frumushika viata cu intermitente(daca nu ai vreo mamika prin apropiere care sa te ajute), dar predomina perioadele bune.

Mergi la inceput

vivi ti-am trimis un mail cu nr de tel. Activeaza-ti PM-ul. Astept sa ma suni.
Pupici la gasca

Mergi la inceput

Am vazut piciorusul. Eu n-am asa ceva. Si ma oftic pt ca nici nu mai am carticica ei care si asa era o traducere naspa si incompleta la original. Si ma oftic ca pe site-ul romanesc singermasina mea nici nu apare. Si ce misto si explicativ e site-ul la Brother

Mergi la inceput

Mai fetelor se pare ca eu am un OZN de singer care nu apare nic pe site-ul romanesc si nici pe ala oficial
Ce mai viata

Mergi la inceput

Ia uitati si OZN-ul meu, se pare ca n-are program de butoniere si degeaba mi-as lua piciorus de butoniere nu?
http://good-times.webshots.com/photo/2646588990102443986vmxpWO

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am incercat ieri sa trag pe bumbac subtire cu ac dublu la tiv si nu merge deloc. La acul mai scurtut parca imi sare pasul si se coase aiurea rau. Ce credeti ca ar trebui sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

Alina, materialul l-am luat,l-am croit si l-am si cusut in mare parte, ii mai trebuie captuseala ; este o catifea neagra, elastica pe latime, cu motive florale aceeasi culoare- e foarte frumos, dar nu stiu daca am fost inspirata cand m-am hotarat la destinatia lui - rochie, pt. ca nu se muleaza prea bine pe corp !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomari spune:

Guguluff, din pacate s-a inteles cu totul altceva din ceea ce am scris. Deoarece am fost Stan Patitul (desi masina mea nu era valoroasa material ci sufletesc) am sfatuit-o ca nu e bine sa o vanda. Eu am facut o oferta oricum imposibila in ideea ca decat o Pfaff noua computerizata la care sa stai sa inveti a coase si ultrasensibila, mai bine una veche si robusta.

Poate iar am dat-o in bara cu vorba si nu ma stiu exprima ptr. a sublinia ideea ca nu tot ce e nou si aspectuos e de foarte buna calitate.

Mergi la inceput