Croitorie - sfaturi si idei(Capitolul 4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Am sa pun si eu poza cu pantalonii ca sunt insomiaca la ora asta. Fatza: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_3249.jpg si spatele: http://i146.photobucket.com/albums/r243/Guguluff/Croitorie/IMG_3250.jpg
Am sa-i mai stramtez in partea de jos ca sunt largi rau.
Dionisia, e dragut rau tricoul. Asa mi-ar trebui si mie mai multe bluze sa le amestec cu maieuri pe dedesubt sau bluze cu maneca scurta. Ce jerse misto ai gasit, n-am vazut decat simple. N-am uitat cu cusatura dubla pe dos. Pun luni poza, cred.
Alina ma bucur ca ai scris, mi-era dor de tine. Las ca trece si o sa ai un bb de bb.
Elena, ma bucur ca ai de la cine sa inveti. Asa as avea o cunostinta care are un mic atelier la cateva strazi de mine dar mi-e tarseala sa merg pe capul ei. Lucreaza si multe haine de copii dar mai de lux... De, si zona ii permite.
Diana, e super ideea cu pastratul cataramelor si carligelor de la genti. Ma apuc sa caut prin casa. Si docul ca intaritura. Sper sa fac si eu o geanta... anul asta.
Va pup. Spor.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Neata fetele,

Diana, mersi de informatii, la doc nu m-as fi gandit, sper sa-mi fac si eu o gentuta (nu stiu daca mai am timp anul asta )

Dionisia foarte frumos tricoul , sa-l porti cu placere, la cat mai multe creatii!

Alina, super pantalonii, ai vazut ca nu se fac chiar asa de greu? oricum fermoarul pare pus pe sold, nu?
Nu neaparat o sa ma duc pentru orice, dar unde chiar nu stiu ce sa mai fac, sigur o sa-i calc pragul.

Va pupic, o duminica frumoasa!

Elena 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_roxana spune:

Dionisia, e super tricoul. Ai luat tiparul de undeva sau l-ai facut tu? Si eu visez sa imi fac niste bluzite dar nu prea gasesc materiale care sa imi placa.
Guguluff, si panatalonii tai sunt super. Eu nu m-as fi incumetat sa lucrez piele mai ales ca la ea nu e prea indicat sa gresesti ca ramane urma de la cusatura. Parca tu ne-ai spus cu ceva timp in urma care e modalitatea de a coase pentru ca sa nu se rasuseasca cusaturile, nu? Dar, bineinteles, nu imi mai aduc aminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dionisia10 spune:

Alina, super ti-au iesit pantalonii!!!
Nu imi dau seama cum vin jos, dar pe fund arata grozav... (ma rog, poate "modelul" e de vina )
Ce tipar zici ca ai folosit?

Diana, ca tipar am folosit un pulover pe care il am de curand (era simplu, nu petrecut_)si m-am mai inspirat din Burda nr.11/2007-am rotunjit partea de deasupra a tricoului .La decolteu am tras si eu o linie ,asa -data viitoare am sa fac unul mai putin decoltat!

Mergi la inceput

Se pare ca acul dublu la care visez si eu- v-am cam stresat cu el , este nu numai pt. cusaturi decorative, ci mai ales pentru tivul tricourilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia72 spune:

Servus,fetele!
Ieri mi-am terminat pardesiul,dar cum ramasesem in urma cu treaba ,am dat zor sa termin pana seara si nu am reusit sa fac poze.
Acum am facut si vi le pun. Dar sa stiti ca e fara nasturi ptr.ca am uitat sa-i cumpar .Cred ca marti, ca e sarbatoare ies sa ii cumpar.Mi-a cam dat batai de cap ptr.ca ,la un model cu dungi trebuie sa ai grija cand il croiesti si cosi ca ,dungile sa se continuie.Tiparul l-am scos din burda 6/2003.
http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/AAAA0003.jpg
http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/AAAA0002.jpg
Pantalonii sunt jalnici,nu cred ca ii voi imbraca vreodata.Imi pare rau ca nu mi-am facut fusta.Am sa pun o poza din spate sa vedeti unde am eu probleme:
http://i186.photobucket.com/albums/x174/iulia72/AAAA0005-1.jpg

Guguluff,tie ti-au iesit foarte fain pantalonii,felicitari!Se vede ca profiti de masina la maxim.

Dionisia,super tricoul!Mi-a placut si mie modelul,dar pana apuc eu sa imi fac ceva trece sezonul.

Diana,te invidiez(in sensul bun)ca ti-ai facut geanta!E foarte frumoasa!Poate voi reusi si eu intr-o zi.V-am mai spus ca e o provocare ptr. mine.

Sa va purtati creatiile sanatoase si cu mandrie!

Elena,iar tu sa profiti de vecina ta ,ptr.ca poti invata foarte multe lucruri.Daca e draguta si amabila cere-i explicatii caci in carti n-ai sa gasesti asa ceva!
Vianne,imi pare bine sa te aud ca mai ai si cate o zi buna!Noi te vom incuraja sa le treci si peste cele mai putin bune.

Va urez,spor la cusut!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns midasnu spune:

Iulia, foarte frumos paltonul, chiar ti-au iesit bine imbinate dungile, eu nu am stiut asta prima data cand mi-am croit o hainuta si nu vin asa de bine dungile, data viitoare nu ma mai bag la material dungat!
Cat despre pantaloni, ti-am mai zis eu intr-un mesaj, cred ca l-ai pierdut, sa-mi dai masurile pe privat, poate nu croiesti dupa masura care trebuie? desi te incap... e doar o parere.......

pa, ies sa iau putin aer pe weekend-ul asta

Elena 16+

Mergi la inceput

Iulia, esti profesionista,nota 10+

Mergi la inceput

Daca vad bine , la pantaloni, e ceva in neregula cu tiparul!
Eu nu gasesc nici in magazin pantaloni care sa imi vina bine, nu imi este buna croiala .
Mai scrie prin Burda cum se corecteaza unele defecte - nu stiu daca toate pot fi remediate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Fetele sunt super frumoase creatiile voastre. Imi plac toate toate.
Spor la lucru in continuare albinutzelor!
Vivi bafta in continuare la gasit job-ul visat si nu te descuraja. Si io imi caut job de 3 luni si iote ca tot fara job sunt. Eu sunt si mai pretentioasa, dar tot sper ca intr-o zi o sa-mi gasesc si jobul meu care ma asteapta.

Mergi la inceput