Mamici de septembrie-octombrie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Urmy cu virozele astea e mai bine sa vina pediatru acasa,gaseste unul aproape de tine si pe care sa-l poti suna oricand ai nevoie.
si eu dau completare lapte praf NAN1 hipoalergenic...pe cutie spune cum se prepara,iar ceai ai dau de musetel neindulcit pt burtica
oricum ceiut nu bea foarte mult maxim 50 ml pe zi.
oricum o pun si la titi laptic destul de putin ,dar asa draga i titi ca tot tremura cand o vede,nu stie cum sa o prinda mai repede cu gurita.
Si la Miruna ia aparut pe fata de cateva zile niste bubite mici si rosii ca acele de la gamalie,am sterso cu ceai de musetel pe fata...s-ar putea sa fie de la caldura...tre sa sun si eu pediatru sa intreb....daca a-ti mai avut asemenea probleme cu bb ce le-ati mai pus pe fata ca pe mine ma depaseste situatia.

Sim si noi avem carusel ca al tau.
Rox bine ca doarme Andrei mai mult sa mai poti rezolva si tu una alta...miruna doarme noaptea 5 ore legate mai nou ,dar in timpul zilei doarme iepureste cate o jumatate de ora maxim o ora apoi se trezeste si numai in patul nostru sau in landou...doar noaptea pot sa o culc in patutul ei.

azi vine tati acasa abia asteptam
vroiam sa va mai intreb voi ce temperatura faceti in camera bebelusului cand doarme si cat la baita?
eu 23 grade in mod normal si 25-26 la baie.

in legatura cu

LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3b53cdd38545f1ebd4376b&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu am apucat sa mai scriu ca au venit parintii mei si de 3 ore muncesc cand la BB cand la contabilitate. Cu ocazia asta am constatat ca nu prea mai eram in tema cu noutatile pe domeniul meu si sunt cam frustrata.

Annisia, si Andrei face la fel de foame, ei nu inteleg cum e cu rabdarea. La Alex pana pe la 6 luni a tinut plansul cand ii era foame, abia apoi am inventat un cantecel si un dans cu biberonul care ii distragea atentia.

Yaia, felicitari, sa va traiasca puiul si sa fie sanatos si norocos!

Urmy, e bine sa ii dai completarea dupa ce il pui pe BB la san. Nu stiu ce formula ar fi mai buna, eu am dat ce dadeam si la Alex. Din ce descrii insa pare sa fie vorba de plans de foame. Tu esti prea obosita, ai nevoie de odihna. Cam asa e cu depresia asta de oboseala...eu sunt experta in asta. Nu ca as fi gasit vreo solutie.

Alice, dulce bebel la baita!

Bernix, eu sper sa nu fie atat de bolnav si sa nu ajungem sa se imbolnaveasca ca sa se ingrijeasca. Acum 2 ani a avut tot asa o perioada in care se simtea rau, aproape se lasase si de fumat. Dupa o luna de analize, eco, teste, radiografii iesite perfect s-a linistit ca e sanatos tun si a revenit la excese si alimentare si de munca.

Sim, lasa ca tu iti tragi parleala ziua cat e cuminte baiatul.

Danuta, nu fii sigura ca sunt hemoroizi. Mai ai putina rabdare. Si sa stii ca nici eu nu mai suport in casa. Voi profita de weekendul cu musafirul nostru si voi iesi cu ei la restaurant cu amandoi copiii. Sa creada ei ca eu raman acasa.

Sabina, ne auzim la telefon. Drum bun, si sa va simtiti cat mai bine la munte. Pupici. Imi pare rau ca nu am ajuns sa iti las lucrurile cu pricina, ca le pusesem deja in punguta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Lavinia, cred ca asa sunt bebelusii care dorm bine noaptea, sunt mai energici ziua. Si Andrei tot iepureste doarme, foarte putin, numai in brate sau leganat si rar in patut. La pranz doarme de regula 2 ore in patut si cam atat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Urmy, dai lapte praf degeaba mai...asa sunt ei pana la 3 luni, vor la tzitzi mult si bine.
ai sa regreti ca i-ai dat dupa aia...cat a crescut?

la plimbare il scoti?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

ufff, nici eu nu stiu cum e mai bine. Lapte am dar ma cam termina statul la tzatza toata ziua. I-as da lapte praf numai noaptea. O sa incerc cu 50 ml pt inceput.
Il scot afara si il plimb cam 15 min pe zi. Eu singura nu pot iesi cu el (din cauza carutului) si sunt dependenta de sot care e atat de obosit.,..mi se rupe sufletul cand il vad. E si pt el o noutate cu bebelusul si nu as vrea sa il stresez mai mult decat este.
Ce bine ca pleci la munte...si eu as pleca undeva, si in alt cartier...numai sa plec.

Rox - ai dreptate sunt f. obosita. Am dormit 2 ore si cu ocazia asta am umplut si butelcutele cu lapte.

Ar veni pediatru acasa daca as fi vorbit cu unul. In cartier habar nu am unde e o clinica sa il pot inscrie. Cred ca asta ma tine pe loc. De abia ne-am mutat in colentina si nu stiu neam pe aici. Am sa il inscriu la un medic din Balta Alba pana la urma (unde am si domiciliul pe buletin). Ma duc EU luni si sper sa rezolv pb.

Greu cu pisoii astia mici!I-am explicat lui Tudor ca si noi suntem tineri, mici, prosti si cu bube-n cap si sa nu ne mai streseze atat ca de abia invatam si noi. A zis ca ne baga undeva si drept urmare s-a culcat sa ne mai lase sa respiram.

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngrita200 spune:

servustoc, mamicilor, din nou. am revenit si noi pe forum, dar din pacate povestea noastra este trista. nu-mi permit sa o scriu decat daca am acordul vostru. Sfatul meu, daca nu ne acceptati povestea, este sa va faceti toate analizele posibile si imposibile in primul trimestru de sarcina (inclusiv triplu test sau amniocenteza), chiar daca e sa bateti toata tara pentru ele. Spuneti-le si prietenelor voastre sa faca la fel, chiar daca par sanatoase tun. TREBUIE facute!
Va pup si va doresc sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

fetele care ati facut candidoza pe ultimul trimestru si care ati luat Macmiror cat ati luat? Un ovul pe zi cate zile? Ca m-a terminaaatttt....eu sperasem sa scap de fara de data asta...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G
Voi profita de weekendul cu musafirul nostru si voi iesi cu ei la restaurant cu amandoi copiii. Sa creada ei ca eu raman acasa.

Ce musafir soro? Ca nu fusei pe faza!
Cum a ramas cu botezul pana la urma?

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by youngrita200

servustoc, mamicilor, din nou. am revenit si noi pe forum, dar din pacate povestea noastra este trista. nu-mi permit sa o scriu decat daca am acordul vostru. Sfatul meu, daca nu ne acceptati povestea, este sa va faceti toate analizele posibile si imposibile in primul trimestru de sarcina (inclusiv triplu test sau amniocenteza), chiar daca e sa bateti toata tara pentru ele. Spuneti-le si prietenelor voastre sa faca la fel, chiar daca par sanatoase tun. TREBUIE facute!
Va pup si va doresc sanatate

rita si maya - soarele meu

Bine ai revenit.. Daca vrei sa ne spui povestea ta.. de la mine unda verde.
Sper sa-ti fie bine

Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Rita, ma doare sufletul pentru voi... Stiu ca nu exista cuvinte de consolare, dar nu puteam ignora mesajul tau. Am citit povestea la celalalt topic si nu pot decat sa-ti spun ca ma rog pentru voi, sa fiti si voi o exceptie. Si Dumnezeu sa fie bland cu Maya si cu parintii ei

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna, vreau sa felicit si eu proaspetele mamici si sa urez bun venit bebeilor. Am vazut ca au mai nascut fetele zilele astea, dar eu sunt in urma......

Raportam nopti linistite si zile de cosmar.... asta a fost, s-a trezit

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
http://community.webshots.com/user/cecilialata

Mergi la inceput