Mamici de septembrie-octombrie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Urmy, imi pare rau ca aveti asa probleme. Au zile si zile. Nu cred ca plange de alint, doar e ora lui la care are chef de voi.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Si Yannisucu are ore cand sta treaz, dar nu plange... De la 19 la 22 se uita pe pereti si studiaza tot. La 22 punct incepe sa oracaie de foame. M-a zapacit cu mancatul asta nene. Daca nu esti promt din trei in trei ore, iti ofera o portie de plas de se rupe camasa pe tine de mila bietului copil. Zici ca nu a mai mancat de la Craciun...

Bebe Yannis creste mare

Pozne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Am trimis sms la Yaia, ca de duminica seara nu mai stiam de ea...

Raspuns:

"Am nascut luni dimineata la 4 fix un baietel de 3,590 kg si 50 cm, Tudor Cristian, natural cu epidurala, la 39 sapt si 6 zile.
Am crezut ca o sa iesim repede din spital si o sa va scriu eu personal, dar am facut o infectie si acum sunt pe antibiotice intravenos. Maine mergem acasa si va povestesc mai multe. Pup fetele si bebelusii.

Felicitari Yaia! Bun venit pe lume Tudor Cristian!
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_ spune:

Poze noi pentru cine are timp de contemplat

http://good-times.webshots.com/album/561020121peoIHk

de Sasha Gabriel 14.09.2007

http://community.webshots.com/user/Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sa-ti traiasca feciorul Alice_!

Moama ce slaba esti.. lauza de 7 zile... te mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

eu m-am muls pt diseara, dupa o ora de chinuri (muls manual si cu pompa) am adunat 50 ml pe care i-am pus la frigider intr-un biberon. Apoi m=am dat cu nishte crema de galbenele pe sani ca ma dureau tare. Imediat incepe bb sa planga de mama focului. Ma uit la ceas, 3 ore de la ultima masa care a fost cam scurtuta. Aoleu, ce ma fac? chit ca ma spal tot ramane crema (ca e grasa). Si bb plangea rau de tot. Am pus sa incalzesc biberonul , dar cam pe fuga ca mi-era mila de el. Am pus de mai multe ori pe mana sa picure , sper sa nu fi fost prea rece laptele. L-a halit imediat pe tot. In concluzie, eu cred ca am un copil minunat cu nishte parinti cam nepriceputi. Sigur plange de foame. De asta sta mititelul toata ziua la san. M-am hotarat sa ii dau de acum si ceai si lapte praf. As vrea sa ma sfatuiti cu ceaiul si cu laptele. Ceai de anason e ok? Cum sa il fac? Indulcit? caldut? cat?

Laptele ? nan? humana? scrie pe cutie cum se face?

multumesc .

http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR

iubirea mea - Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

urmy, exact asa procedez si eu... il las sa pe Darius la piept vre 45-50 minute dupa care ii dau completare, insa laptele muls nu-mi ajunge la toate mesele lui, asa ca 2 mese pe zi ii dau doar lapte de-a meu, iar la restu il las sa pape el cat poate si ii dau completarelapte praf, eu ii dau Nan 1, asta i-au dat si in maternitate si a reactionat foarte bine la el, iar despre ceai, eu am luat ceai contra colicilor, care contine anason si inca cateva plante, la inceput i l-am facut fara zahar insa nu a vrut sa-l bea si de atunci la 250 ml pun o jumatate de lingurita de zahar, poate chiar mai putin, dar pun zaharul in apa rece sa fiarba impreuna cu apa(asa mi-a zis asistenta din maternintate), iar la cat de caldut sa fie, cat sa picuri putin la incheietura mainii si sa nu simti, deci sa fie temperatura corpului...

Nu te stersa... mai sunt copii minunati cu parinti mai incompetenti.. si noi eram obsedati de ideea ca bebe trebuie sa pape doar lapte matern, si il chinuiam pe saracu copil cu mese foarte dese,dar defapt eu nu aveam suficient lapte... si atunci am decis sa renuntam la ideea asta, si sa-i dam completare lapte praf...

pupici..

Rodica Darius Filip
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

De constipatie eu scap cu caise confiate, cate 2 seara inainte de culcare (reteta proprie si nebrevetata care la mine da rezultate).

Rox, inteleg perfect ce inseamna tigari+cafea+munca multa. A avut si Bobo o perioada de-asta cu 3 pachete Rothmans +2-3l cola+1l cafea si uneori ceva Redbull zilnic. Acu e mai bine, dar a trebuit sa se inbolnaveasca pentru a fi convins sa ia masuri.

Rodica, io stiu ca pana la 1 an nu e bine sa dai zahar/ceai indulcit/miere lui bb.

Felicitari Yaia si sa-ti traiasca bb!

Bernix si Degetica (Ana Elena)

Poze Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by piccaflor

Am vazut ca vorbeati de molifta....fetele din strainatate voi cum faceti?...mama a vorbit cu un preot,i-a explicat situatia si mi-a citit el si pt mine si pt copil...

picca - nu mai tin minte exact prin ce regiune esti ... da' uite www.mitropolia-paris.ro/index.php?subject=parohii/index&Italia" target="_blank">aici poti sa cauti cea mai apropiata biserica romaneasca de tine .... sunt destule in Italia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:
Originally posted by danuta36

Roxde supozitoare m-am saturat,il trimit pe sot azi sa-mi ia carbune medicinal,poate are efect mai bun..merci

Incearca cu herbolax... la mine mergea mereu..

Chiar herbolax mi-a luat,am si inghitit doua pastile ca nu mai am rabdare pana diseara.Merci pentru sfattu cate luai?
Si vroiam sa o vad si eu pe Ioana,dar nu mai ai nici o poza pe aici..?

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
http://community.webshots.com/user/bogdan_mihaisidana

Mergi la inceput