Mamici de septembrie-octombrie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 3
carpatina spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Roxana, inseamna ca preotul meu era relaxat de tot ca m-a chemat in biserica de la inceput. Nu in hol, ci chiar in mijlocul bisericii.
Chiar ca relaxat...
Mami de Ioana (27.09.2007)
piccaflor spune:
Multam' frumos ca m-ati linistit cu sughitul asta
Ma intrebam daca-i normal,pt ca Matteo sughite uneori si cite un sfert de ora....
crisina85 ceai de musetel i-am dat si eu putin de citeva ori,dar nu special pt nou nascuti pt ca mi s-a spus ca n-are nicio importanta...totul e sa nu fie facut prea concetrat pt ca devine amar si bebe nu-l mai bea...
carpatina ce bine ca aveti biserica romaneasca in zona...
Roxana_G spune:
Gabriela, Andrei doarme 8 ore legate.
Tzuc, eu l-am scos afara pe Andrei si daca era rece si urat, ca de acum tot asa va fi. Nu e bine sa ii scoti pe vant sau umezeala excesiva, in rest aerul le face bine.
Luy, ma bucur nespus ca Maria este bine.
Ti-am zis eu! Nu parea asa galbena, eu am vazut la Andrei ce inseamna galben. Si sa stii ca el si dupa lampa ramasese cu fatuca mai galbena, corpul se mai albise.
Violeta, eu beam ceai de fenicul din ala de la Humana cred. Granulat. Ca in rest urasc ceaiurile. Si cat il beam pe ala ma ajuta si cu constipatia. Nu stiu daca era o intamplare sau pur si simplu pentru ca beam multe lichide pentru alaptat nu ma mai constipam. Dar la un moment dat am baut mai putin ceai din acela si parca nu se mai desfasura tranzitul la fel de bine.
Sim, eu dupa 2 seri de adormit singurel in patut am crezut ca s-a obisnuit si cand colo aseara o ora a tot plans, l-am tot luat. Offf! Ziua in schimb adoarme singur, de exemplu acum.
Danuta, carbunele este pentru gaze si balonare, eu stiu ca nu ajuta la constipatie, ba dimpotriva. Oricum supozitoarele nu le recomandam pentru constipatie, ci ca sa usurezi "iesirea" si sa nu te mai doara asa rau epiziotomia.
Eu ii astept pe ai mei, ca sa mai ies si eu nu vin, dar azi au treaba sa le fac actele pentru firma si declaratiile de impozite. In rest sunt tot in astenia mea de toamna...Ieri voiam sa incerc sa comunic cu sotul meu, cred ca problema este ca (vorba unei prietene) mi s-au cam ingustat mie orizonturile si preocuparile si ma gandesc aiurea ca nu am ce face. Insa ma sunase ca ii e rau, nu se simte bine de la o vreme, si avand in vedere ca nu mai bea Cola de cateva zile, el care bea cate 4 l pe zi, cred ca sincer ii e rau. Ma rog...de tigari nu se lasa, insa nu imi dau seama daca le-a rarit. Nu stie sa spuna exact ce are, nu se simte bine si zice ca e doar oboseala. Dar ma tem ca e combinatia de nemancare (ca o tine intr-una cu regimul lui tampit in care mai mult nu mananca sau mananca prostii), oboseala, si lucruri nesanatoase gen cola si 2 pachete de tigari pe zi. Slava cerului ca se va duce la doctor sa isi faca analize, ca de regula cand ii zic asa ceva se burzuluieste la mine. Asa ca acum sunt cam ingrijorata de el si ca si consecinta am decis sa ma mai abtin cu problemele mele existentiale despre viata, oameni si relatii in general.
Lasand la o parte problemele filosofice si trecand in plan mai lumesc, aseara ma apucase si pe mine cheful de una alta. Taman eu care ziceam ca nu am chef nici dupa control. Si sincer daca nu ii era omului rau m-as fi riscat si inainte de control. Nici nu am pomenit ceva, ca oricat ii era de rau cred ca ii trecea instantaneu. Am zis sa mai stau cuminte pana saptamana viitoare.
Ma duc sa ma spal si sa ma imbrac cat motaie Andrei ca vom iesi afara putin. Pupici
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
urmychance spune:
noi am avut o noapte grea...cand sa ma culc si eu (la 1), se trezeste Tudor si ne-a fatait pana la 4.30 dim. Nu vroia decat in brate si la tzatzi. Ne-a disperat. Sotul s-a cam suparat ca cine e asta mic de ne reguleaza pe noi. II era si lui somn , saracul. Dar cand l-a vazut zambind, s-a topit tot. Ce o fi avut de nu a dormit? Am sa incerc dupa ora 17 sa il tin treaz sa fie obosit, ca el doarme toata ziua si noaptea ne freaca pe noi. Ufff, tare greu a fost. Si a dormit de la 4.30 pana la 7.30. Si asta a fost tot somnul meu.
Rox ...cred ca o sa il mai las si eu sa plang (o sa incerc).Cel putin ziua. Cred ca se alinta. Acum plange..,.sa fug?:)
http://picasaweb.google.com/urmychance/TUDOR
iubirea mea - Tudor Constantin
Alice_ spune:
Danuta36 poate asa-i la noi...cele care demult n-am mai avut douajdeani
de Sasha Gabriel 14.09.2007
http://community.webshots.com/user/Alice
Gabriela77 spune:
Emma, ii scot mucusorii cu ser fiziologic si pompita.
Danuta, bine ca a fost bine cu nasterea.
Picca, si Sara sughite destul de des, cel putin odata pe zi, dar ii trece rapid daca o pun la san.
Luy, tare ma bucur ca e bine printesa ta. Bravo!
Urmy, nici eu nu sint adepta"plansul face plamani la copil", dar nici nu sar imediat ce incepe sa planga. Uite de exemplu azi mi-am impus sa nu ma mai duc la ea, era mancata, schimbata, am pus-o sa doarma si a inceput dupa un timp sa maraie si apoi sa planga de-a dreptul. Cu greu am lasat-o, dar a adormit! O sa incerc sa fac asa, pana se obisnuieste, tot ei ii va fi mai bine.
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
mandarinutza spune:
Adimercedes bine ai revenit!
Antonia mea sta cumintica in scoica si asculta muzicuta de la o balerina muzicala, mai devreme a stat vreo 45 min in patuc observand caruselul, cred ca imi cumpar si eu unul cu telecomanda, ca m-am saturat sa tot invart la asta care il avem.
Sim, e super caruselul care l-ai ales!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Gabriela77 spune:
[quote]Originally posted by Roxana_G
Nu mai infige cutitul in rana...Mi-e dor si mie de un somn legat!Mai mult de 4-5 ore Sara nu presteaza.
Roxana_G spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
[quote]Originally posted by Roxana_G
Nu mai infige cutitul in rana...Mi-e dor si mie de un somn legat!Mai mult de 4-5 ore Sara nu presteaza.
Da, dar dupa ce il culc eu strang prin casa. sterilizez biberoane, etc. La fel la trezire. Dar oricum e belfereala.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze