Mamici de septembrie-octombrie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
georgi_ana25 spune:
Buna si de la noi! nu am mai intrat demult sa vad ce mai faceti pentru ca am fost ocupati sa invatam sa fim parinti! Pana acum cred ca ne-am decurcat bine, fetitza a luat in greutate cam 350g pe saptamana, este o frumoasa si o rasfatzata! Acum ne pregatim sufleteste pentru un pas important in viata fetitzei noastre...botezul pe care l-am stabilit peste 2 saptamani adica pe 27 octombrie...
Nana ma bucur ca bebitza este bine, acum uita prin ce ai trecut si bucurati-va de minunea voastra...tot raul inspre bine...
Sper ca de acum in colo o sa fiu si eu un membru activ sa va impartasesc din experientele mele si poate sa invat de la mamicile cu experienta lucruri utile...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Carmenita spune:
Buna mamicilor! Avem si noi o saptamana de cand suntem acasa, dar a fost o saptamana foarte grea. Nasterea prin cezariana nu e chiar asa floare la ureche cum ma gandeam eu, mai ales ca timp de 7 zile am avut cefalee de la rahianestezie. insa a trecut si asta, apoi a aparut furia laptelui. Am avut colostru foarte gras, canalele infundate si mi s-au impietrit sanii si am facut niste noduli uriasi. Aveam sanii cat capul de copil si nu iesea laptele din ei. Din fericire mi-a ajutat Domnul si am gasit o femeie care sa ma maseze si sa ma mulga. Cateva zile am indurat niste dureri ingrozitoare. Si cand ziceam ca am scapat am racit si eu si mama. Acum tusim amandoua si stau cu spaima ca sa nu ii dam mititelului.
In rest, bebe e un dragalas, mi se pare insa ca doarme prea mult. Si daca vreau sa il trezesc nu e chip. Inca mai avem de indurat, sper sa trecem cu bine si de perioada asta.
Felicitari fetelor care au nascut. Revin si eu cu povestea nasterii si cu poze, dar cand mai prindem timp si putere.
Va pup, mamici si gravidute!
Carmen, mamica de Andrei (02.10.2007)
Piciulika spune:
Dragi mamici si dragi burtici,
am intrat scurt, doar cat sa va spun ca suntem bine, sa va pup si sa va multzumesc tuturor foarte-foarte mult pentru sprijin! Nici nu stitzi ce mult a insemnat! Pe langa adoratul meu sotz si super moasa italianca, voi m-atzi ajutat in momentele acelea. Va multzumesc!
Am venit ieri seara acasa, frantzi, si de atunci incercam sa ne intram in ritm. (aaaah... care nu exista!)
Acuma puiul de zmeu (zis domul ventuza sau piranha) tocmai nu vrea san si doarme, de aceea am voie la PC. Noaptea a papat la 3 ore - multzumesc lui Dumnezeu! - dar azi TOATA ziua tot la doua ore sau o ora si un pic.
A pierdut fiziologic vreo 200g (avea voie pana la 360g) sia revenit in fortza in ziua 5 deja era la greutatea de la nastere (luase 150g fatza de ziua precedenta - l-au cantarit moasele de 2 ori ca nu puteau crede! - si azi altele plus 130g fatza de ieri. A venit moasa si l-a cantarit si s-a minunat.
Deci va datzi seama cam cum ma soarbe! Dar sunt happy!
Furia laptelui a trecut acceptabil, tot datorita puiului de zmeu.
Cam asta facem noi si de aceea nu stiu cand o pot lua din urma cu cititul sau sa mai stau la povesti cu voi.
Dar ma stradui!!!
Va imbratzisez si sper pe curand
Piciulika, mamica lui Michael
P.S. Michael e duuuuulce de tot si plange doar cu motive precise. Ca orice mamica, m-am indragostit iremediabil de puiul meu cuminte si-mi dau lacrimile cand mi se uita asa, fix si concentrat in ochi. Ufff...
piccaflor spune:
Nana bine ai revenit...imi pare tare rau ca ati trecut prin intimplarea asta...important e ca acum Razvanel e bine...sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Carmenita si Georgiana bine ati revenit si voi!
luy si mandarinutza multumim pt aprecieri...si bebelusele voastre sint frumoase foc!
Cu atitea frumuseti pe aici sintem in dilema la care sa mergem la petit ...
Petro multam' frumos pt link
Roxali ai si tu dreptate....da' mai intii sa primim ok-ul de la dr...
cristina pompita arata ca o para mai micuta...eu am si o folosesc destul de des din cauza de copil mucios rau...
piccaflor spune:
Piciulika bine ai revenit...sa-ti traiasca Michael si sa-ti umple viata de lumina...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirella76/mirella76.jpg)
mirella76 spune:
salutare si de la noi!
si bine ati revenit noilor mamici sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei ...
Si la noi sunt si vremuri bune in care radem si gangurim, dar si vremuri mai rele in care plangem de crapa de pietrele din cauza de dureri de burtica.
Mami nu mai are deloc lapte din cauza ca bebe Albert Raul nu a supt, iar pompa de muls nu a putut suplini asta. Asa ca, desi nu am crezut pe nimeni care m-a avertizat, de la curs sanii non stop si lapte din belsug am ajuns de nu mai am nici un strop. Norocul meu este ca Albert Raul a luat foarte bine in greutate pina acum si sper si de acum inainte sa continue asa, chiar daca am fost nevoiti sa trecem pe formula.
avem si noi poze noi in album....
Mirella
Albert Raul
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielle02/danielle02.jpg)
danielle02 spune:
rita imi pare nespus de rau ca treceti prin asa situatie.ma rog la bunul Dumnezeu ca micuta Maya sa se faca bine iar voi sa aveti puterea de a merge mai departe
nana ma bucur ca bebe Andrei e mai bine acum.sper sa nu mai treceti prin asa ceva niciodata
noi suntem ok.bebelusha Ebonee e super cuminte,ieri a fost si pediatra,totul e perfect (sa dea Dumnezeu sa fie asa mereu) s-a ingrasat micuta mea (3,660 kg are acum ) e o papacioasa si ii place tare mult la baiata
,inca nu sufera de colici si sper nici sa nu sufere.
va pup,sa aveti o noapte buna
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
ramonaiani spune:
Oau, Mirella76, ce grasunel e bebe Albert! Si isi tine singurel sticla sa pape, e un scumpic. Sa iti traiasca si sa te bucure in viata!
Eliza (06.09.07)
sim_stoian spune:
Nana, ma bucur tare mult ca acum sunteti bine amandoi . Ce s-a intamplat cu numele? Ca am vazut ca ai pus la semnatura Andrei Stefan. Am vazut si eu poza, e tareeeee dragalas. Mi se pare ca ti-a mostenit culoarea parului, nu?
Luy, trezitul ala la 12 ma cam costa restul zilei. Azi nu a mai dormit deloc Stefan, abia la 10 l-am pus in patut, dar a adormit pe la 11 si ceva. Asa ca sunt franta de oboseala pentru ca domnul solicita atentie: vorbit cu el, schimbat, plimbat prin casa. L-am si filmat azi, dar vad eu maine cum pot sa pun filmuletele pe webshots. Am incercat sa il pun sa doarma pe la 4, dar nici gand, ziceai ca are tepi patutul lui.
Am fost si harnicuta, am umplut bors, mi-am facut ceai si am scos niste carnita de la dezghetat sa o pregatesc maine. Eu ma retrag la somnic pentru ca maine dimineata iar o sa am ochii cat cepele.
Noapte buna.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste
sim_stoian spune:
Cecilia, am vazut pozele. E beton ultima, cum isi tine manuta.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
BB Stefan creste