Iasule, mandra cetate (60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

ADIIIIIIIIIIIII, bine-ai revenit....
Te astept de Halloween,sa-mi tin promisiunea, stii tu...
Pupici si o zi frumoasa..plec la scoala si la serv.
Pa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Adriana, welcome! Super povestiri.
In alta ordine de idei eu nu prea m ajung pe aici ... deh' oboseala si job. Dar m citesc pe diagonala din cand in cand.

www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Adriana, suuuper vacanta ati avut!

ia zi, pe cind un tort sub forma de sfinx?

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ei,nu ma pricep la povestit,spun si eu cate ceva din amintiri..

Sa va mai zic..am mancat mango , guave ,smochine,curmale si inca un fruct care seamana cu o rosie si care nu stiu cum se cheama.
Am mancat miel preparat in stil beduin,orez cu tot felul de adaosuri,patiserie (o multime de prajiturele insiropate sau nu),susan,inghetata foarte buna ,tarte cu smochine,banane,stafide,nuca si alte seminte,paine de porumb,niste turtite dintr-un fel de faina ca grisul insa mai inchise la culoare-mi-au placut in mod deosebit-insa nu stiu cum se numesc,crabi,creveti,calamari,ton si inca un peste ce semana la gust cu carnea de porc,kebab,falafel si inca o multime de "chestii" ca niste paste care nu stiu din ce erau facute ca astia de la hotel nu stiau sa puna etichete sa stim ce anume mancam..

Prin bazar,a primit sotul o propunere de nu stiu cate sute de camile ptr nevasta lui...:),am fost confundati la un moment dat cu arabi,adica intr-un magazin a inceput sa vb cu noi in araba si s-a mirat tare ca nu santem arabi..cica semanam..hihi..nu mai stiu ce sa scorneasca sa te atraga in magazin,am primit si o propunere sa scriem in romana ceva reclama ptr marfa lui..doar doar sa te faca sa intri la el in magazin si sa cumperi ceva.

Toata lumea voia sa stim de unde santem si cum ne cheama,imi venea sa-mi pun o pancarta pe care sa scriu Romania ca sa nu mai dau din gura la fiecare pas..
Intr-un magazin am gasit un vanzator care era ortodox si care m-a imbratisat cu foc cand a auzit ca si eu sant tot ortodoxa,ocazie cu care ne-a facut un pret bun la ce voiam sa cumparam.
Apropo de preturi,pretul real era ceva mai jos de jumatate din ce-ti spunea prima data,ptr un hanorac de bumbac,am negociat de la 85 de dolari pana la 20..cu tot "circul" din partea vanzatorului(fratele meu,ma saracesti,eu ce mai castig,la pretul asta l-am cumparat eu,am nevasta acasa si copii,nu se poate ,ti-l dau cu atat dar sa nu mai intri in magazinul meu) ca pana la urma sa-ti dea si cadou ptr copil sau sa fuga dupa tine daca te razgandesti si pleci ca nu-ti convine pretul..sa te intorci sa cumperi de la el cu ce pret vrei tu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ce mai stiti de adusca? cum se mai simte?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Adriana, cu povestirea ta m-ai facut sa imi reamintesc de luna mea de miere..m-as reintoarce cu placere in Egipt..discrepantele sunt mari, saracie, mizerie, totusi oamenii sunt calzi, primitori si f f buni negustori:)

Poze
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Ramonika, dar ce pb avea adusca?
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Adi, bine-ai venit.N-am avut habar ca ai plecat...
Sper si eu sa vad odata si odata Egiptul (si multe alte tari). Mi-ai starnit si mie amintirile, foarte frumoase de altfel, dar din Istambul. Si acolo e acelasi amestec de lux si mizerie, multe, multe obiective de vizitat si acelasi stil de a face comert...

Animony, multumesc de aprecierile pt Romagic, sper sa vii si tu cu cea mica si sa ne cunoastem in curand.
Iata site-ul nostru cel nou, nu e gata inca, dar se poate arunca o privire:
www.romagic.home.ro

Sper sa revad cat mai multe doamne si cat mai multi puiuti pe data de 31 oct, incepand cu orele 18.00. Deci pana acum si-au anuntat prezenta Gabi si Aime, da? Adi, merge o bostaniada dupa excursia in Egipt? Liliana si Ralu sper sa veniti si voi, chiar daca nu aveti puiuti. Si toate fetele noi, pentru a ne cunoaste intre noi
Sper sa vina si Noricelu' cel scump la vorba si doarnic de o cuconada adevarata ( o sa vina si vremea aia, nu-i asa?). Ei,nu mai fac prezenta, va astept pe toate, toate, OK? Hai, ca odata-n an e BOSTANIADA noastra!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Dana..o sa incercam sa venim si noi...Bostaniada e la Romagic?

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Dana, iti multumesc mult de invitatie. Mi-ar face placere sa vin; eu in jur de 18 ies de la servici; dar daca nu intervine nimic pana atunci eu zic da :)

www.flickr.com/photos/10546994@N06/" target="_blank">Liliana

Mergi la inceput