Iasule, mandra cetate (60)
Raspunsuri - Pagina 16
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by aime
... eu insa n-am fost deloc bine, am umblat prin dr si spitale ... inca ma mai simt asa si asa, dar sper sa treaca si sa-mi revin.
Uite, sa stii ca asta chiar nu-mi place deloc
Strig iar, poate acum ma fac auzita:
ADRIANAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Darria spune:
quote:
Originally posted by buli
asa e, cum zice aime
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
aici am crezut ca te referi la targul pt. copii, organizat in perioada 25-28 oct. De aceea intrebasem mai sus daca s-a amanat o zi ca stiam altceva.
Acum inteleg ca te referisei la bostaniada.
mephala30 spune:
am promis sa revin cu detalii: (pt. L_Carmen)
-am apelat la o firma de curatenie pentru a-mi curata covorul, canapeaua si fotoliile. A venit un tip, si-a facut treaba sarguincios (2 ore a aspirat la ele) si m-a usurat de 65 ron.
Pana aici, totul bine si frumos. Ce m-a nemultumit? Covorul nu e uscat nici acum, desi au trecut 9 ore de cand a fost curatat. Si e un miros nu tocmai placut in camera,
. A, si diferenta prea mare nu se observa la canapea si fotolii....na, asta e...
Mephala - Gusta - Cornelia
anymony spune:
Daca vreti sa va lasati copilul undeva la Romagic in Podu de Fier e Ok - stiu citeva fete care lasa copii acolo citeva ore. am sa incerc si eu, dar acum a mea e bolnavici. Speram sa ajungem la tirg si noi un pik-poate simbata ca am inteles ca se mai drege vremea.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
GabrielaG spune:
Buna dimineata....si o cafea aromata...
Deja am baut un ibric si inma mea...tot bate...asa...mai tineti minte cantecul Corinei Chiriac?
Si ma doare gatul...sper sa nu racesc prea tare.
Pupici si o zi frumoasa tuturor,
GAbriela si baietii
Darria spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
A ajuns cineva la targ? Cum e?
Oana, Stefansi Victor
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Acum pot sa raspund
Pt. bebelusi am vazut hainute dragutele si alte chestii. Mi-au placut sacii de scos afara cu gluga.
Sunt saci de dormit, diverse marimi(si pt. copilasi maricei) la preturi bune(40 sau 85 ron) - daca mai intereseaza
GabrielaG spune:
Hello pe noapte...
Eu am fost la targ, probabil era cam tarziu....dar sincer mie mi s-a parut foarte gol, adica putine firme, fata de anii trecuti.
E drept ca nu m-am uitat deloc la hainutele pt BB mici, pentru ca nu mai am asa ceva, parca am remarcat standul cu UNIKID, cu body de tot felul, Casa Retro...care mie imi place ca au multe chestii educative si de contruit , lipit, modelat impreuna cu copiii, mai era Tabesh Piatra Nesamt...cu hainute pt copii mici, firma Melania cu cizmulite...dar parca mai mult pt fetite am vazut, o firma din Iasi...unde am vazut o hainuta mai mare, pt Otto, de iarna, si spre surprinderea mea...nici o gradinita, nici un stand de la inspectoratul scolar, nici o firma cu petreceri sau afterschoolstanduri cu jucarii, cam putine....oricum maine mai trag o fuga si sper sa o iau mai incet, ca Matei voia musai sa-l picteze cineva pe fata...si nu era nimeni la ora 18-19...
Si nici firma Amik, cu patutul masina si tot felul de jocuri, jucarii din lemn n-a fost.
Poate vor constientiza organizatorii ca totusi chiriile sunt exorbitante...parere personala...
O seara placuta,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
Neata...dau cafeaua...e tot aromata...trezirea, e vineri, e sf. Dumitru, LA MULTI ANI celor cu acest nume 

O zi frumoasa,
Gabriela si baietii
ralnied1 spune:
Cum am auzit de o cafea gata facuta, hop si eu!
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Si... week-end placut!
Foto Ralu
"Atunci cand primavara vine,/ Mi-e dor de toamna aurie/ Si-asa traiesc mereu cu dorul,/ Un dor nascut de nostalgie./ Si draga-mi este viata/ Si-accept sa ma mai nasc o data,/ Sa zbor prin timp, din vara-n vara,/ Cu inima curata..."
adi69 spune:
Buna dimineata..sau salamualecum!
RAluca,degeaba strigai tu ca nu se auzea pana in Egipt!
Ieri am ajuns acasa,a fost frumos dar putin.Ne-am dat seama ca ne-ar fi trebuit cate o saptamana ptr fiecare obiectiv vizitat si nu cateva ore cum a fost.
Deci,pot spune ca am "trecut in revista" Luxorul cu Valea Regilor,Templul Hatsepsut,Colosii lui Mnemnon,Nilul,Karnak(orasul templelor dedicate zeului Amon),Cairo cu Muzeul de Egiptologie,piramidele din Giza,Sfinxul,am vizitat un atelier de alabasrtu,unul de papirusuri si o parfumerie..,am facut scufundari (sotul) la reciful de corali,snorkeling(sotul si copilul)balaceala (eu)in Marea Rosie,enterocolita tot eu...
..si m-am saturat de tiganeli si de cersetorii..bacsisul este un obicei,o parte din viata lor,se ofera(cere) ptr orice serviciu(sant arab..nu-mi dai un ban ca m-ai vazut?)
E mare mizerie ,in Cairo cel putin,eu l-am numit orasul contrastelor,ai un hotel(de ex) Hilton,mare inalt,5 stele(care apropo ar fi cam 2/3 la noi) iar linga el,lipit de zidul lui,o "baraca" sau mai bine zis bordei cu o curte plina de gunoaie.
Multe case neterminate ,majoritatea nezugravite in exterior,cica din cauza ca nu se plateste impozit pe casa daca nu e terminata..,in afara oraselor mari sant oameni care traiesc intre patru pereti de trestie,fara acoperis,la un loc cu capra sau animalul din dotare.
Am niste poze,nu cate as fi vrut ptr-ca nu ai voie sa filmezi si sa fotografiezi exact unde e mai interesant,am sa incerc sa le pun.
Am fost nemultumita de ghid,un roman/ungur care nu prea stia romaneste si abia-si gasea cuvintele de adormeai pana termina ce avea de zis si care ne zicea cateva cuvinte in fata obiectivelor turistice si apoi ne lasa juma de ora sa le vizitam...iar in Muzeul de Egiptologie,ne-a fugarit de colo colo , ne-a zis doua cuvinte despre doua statui apoi ne-a lasat sa vizitam singuri..si era plin acolo de grupulete mici cu ghizi care nu mai taceau din gura.Ma mai lipeam si eu cate 5 minute de un grup de asta ,prea mult nu reuseam ca eram pe fuga.
Pacat..as fi stat o zi intreaga numai acolo,sa nu mai spun de Valea Regilor,acolo mi-ar fi trebuit o saptamana sa vizitez fiecare mormant si sa intru in fiecare "gaura"in care au descoperit cate ceva,sau de templul din Karnak,unde am stat doar doua ore si unde as fi stat din nou,cel putin o zi..sau la Piramide,am avut 35 de minute sa vedem piramidele..am reusit sa vizitam piramida lui Kefren si sa facem un tur de onoare piramidei lui Khufu(Cheops).
In concluzie,Egiptul este o tara in care ai ce vizita..dar trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare si o doza de nesimtire sa poti face fata celor ce roiesc in jurul obiectivelor.
Mi-ar place sa revin,as avea ce vizita chiar daca as sta o luna de zile acolo,dar ..

si Victor