Un ajutor pentru Sonia (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

Draga Kay, ma bucur mlt pentru Sonia ca e bine, ca ati reusit impreuna sa treceti peste toate greutatile.. esti un model
Cat despre oameni care cred in DD dar totodata cred ca el ne pedepseste si ne-aduce toate relele si greutatile le-as recomanda sa nu mai creada in DD deloc.. ma rog fiecare cu crezul lui...
Multa sanatate in continuare!

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Buna!
Felicitari, grasunica, si la mai mare!
Oana, nu merita sa pui la suflet rautatea oamenilor!Ignora-i! e cea mai buna arma!
Ati primit pachetul?Ar cam fi trebuit sa ajunga.
Pupam!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Buna Key!
Desi nu ti-am scris am citit toata povestea voastra si alaltaieri ti-am transferat si eu 100 RON in contul RO59RNCB0318088189010001. Stiu ca nu e mult, dar in perioada asta adun bani pentru ca pe 12 octombrie ma apuc de FIV in Ungaria. Nu stiu exact cat o sa cheltui acolo, dar oricum daca reuseste si raman bani o sa fie pentru Sonia.
Sper sa te ajute Doamne Doamne sa strangi cat mai repede banii. Stiu ca Sonia va reusi. S-o pupi din partea mea!

www.flickr.com/photos/11706357@N04" target="_blank">SPANIA 2007
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele Multe poze
Asteptand un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am pus 10 poze din cele noi pe site, continui maine, imi merge netu ingrozitor si turbez pana uploadez...Pup fetele frumoase!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Redati-i Soniei bucuria de a creste langa parintii ei
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Buna,

Am pus si eu 50RON in contul din BRD. Te rog sa imi confirmi cand poti si ai timp.

Mersi frumos,
AdiS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Oana, HELP!

In primul rand, va mult pe tine si pe Soso.

As vrea sa te rog ceva, care nu are prea multa legatura cu subiectul vostru, dar am nevoie sa dau de tine. Din cate am inteles, e destul de urgent.

Mamica unui baietel de 3 saptamani, Raluca, are nevoie de un pic de ajutor. Copilasul ei s-a nascut cu inima pe partea dreapta, ca si Soso, si cu atrezie de esofag. E de 3 saptamani la Budimex, a fost operat de atrezia de esofag, dar nu isi revine, nu poate fi detubat etc si merge din ce in ce mai rau, medicii din Ro i-au dat sanse f mici.

Mamica ar vrea sa incerce un transfer. Ma gandeam ca poate, asa simpatica si draguta cum esti, poate ii poti da un telefon sa o incurajezi un pic, sa schimbati impresii si eventual sa ii spui ce ai facut tu pentru transfer. Te rog asta pentru ca esti mai aproape de ea decat mine, e mai usor sa comunicati "loco". Mamica e, asa cum am fost si noi la momentul respectiv, confuza si disperata...

Mentiune: eu ii propun sa mearga in Leipzig si nu in Munich din motive legate de tratarea atreziei de esofag.

Celor care mai citesc subiectul Sosonicii, daca vedeti mesajul si luati legatura cu Oana cumva, va rog mult sa ii transmiteti si mesajul asta. Multumesc!

Multumesc mult de tot!
Doina

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

in primul rand multumesc Felicia pt sms. mie nu mi-a mers dc ieri si nici dimineata, asa ca n-am mai incercat.

doina, s-a facut ! acum imi hranesc monstruletul de 3800 grame si pe urma ies sa incarc credit si o sun. in afara de atrezia de esofag si dextro mai are si alte probleme? ca dextro nu e prolema. scriu cu o mana ca se zbate viezurele hsamesit in cealakta. fug. revin. sun

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Oana, merci mult! Stiam eu ca ma pot baza pe tine.

Nu stiu daca mai are alte probleme. Si de inima a aflat abia recent, astazi mi-a spus. Am inteles ca medicii ar fi vrut sa ii faca si o tomografie, dar zic ca nu pot ca e tomograful stricat si ca oricum nu pot duce copilul pana la tomograf ca e ventilat si prea instabil... Imi aminteste de eco-ul care nu i se putea face lui Andrei pentru ca era aparatul in alta cladire la Alexandrescu... Brrr... cosmar...

Sper sa nu mai aiba...

Pofta buna "viezuricii"!

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Doina, am vb cu Raluca, da saraca nici nu stie exact ce are puiul ei. si medicii ii zic ba ca e asa, ba ca e invers... si asta difera de la zi la zi si , si mai rau, de la persoana la persoana... e cumplit ce traieste mamica aceasta... ce m-a bucurat, e ca in glasul ei am auzit mult optimism !

acum sa va zic de grasa mea !

Grasa, Sonia, broscuta, micutul monstruet si numele ei de indian : "when hunger strikes", creste in continuare. Ar manca si pietre, nu stiu ce sa ma fac cu ea... papa si 140 ml la o masa, asa ca a ajuns in 2-3 zile la 3740 gr. si am masurat-o acum 2 zie, avea 57 cm !!! si din 57cm, 25 sunt picioare! are niste picioare de fotomdel ! am facut ceva poze, trebuie sa le trec pe pc si sa le postez, anunt cand le pun ! i-am schimbat diureticul si a facut ceva mucisori pe care i-am aspirat cu batista bebelusului la 5 dimineata, de cred ca ma pandesc vecinii cu toporu la usa. cred ca fac cu randul, ca batraneii din reclama de la pensii, de la BCR parca... da acum e bine !

viezurila, ce sa zic, daca atat il duce capul, atata debiteaza. asta e, nu toti oamenii au cap ca sa-l foloseasca, la unii mai sta si de umbrela...

Paflo, ! au ajuns, saru`mana mult ! inca sunt la mama, le spala, le calca si le aduce in we !

crisis81,iti multumesc pt banuti si ... sa fie cu noroc ! sa dea DD sa ai nu 1, ci 2 sau 3 bebei !!! la cat mai multi si mai sanatosi ! (p.s. sa nu ma injuri daca ai tripleti !!! )

mayaione, multumim mult ! daca ai timp sau poti cumva sa imi explici cum se face smecheria cu pozele, ca sa nu te mai deranjez asa tot timpul ! mult !

AdiS, iti multumim mult de tot ! intreb si zic !

fetelor, n-am mai ajuns la banca iar... ziceam ca ma doare capul atunci... e, in 10m min m-a luat cu transpiratie, durere groaznica de cap, stari de voma... ingrozitor, ce sa mai. a trebuit s-o chem pe mama sa stea cu Sonia, ca efectiv nu mai eram in stare ! da mi-a trecut pana la urma !

pupam mult, mult si tare si apasat pe burtici si mamici si tatici(cu acordul mamicilor, normal !) si mai ales pe pitici si bebici !

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

oana, ma bucur tare mult ca Sonia ia in greutate, devine o adevarata grasuna, hai ca am ris la cite nume ii dai!bafta mare la scoala ai mare noroc ca mama ta te ajuta, macar o lasi pe miini bune pe sonia si stai si tu cit de cit linistita la cursuri!pup inimioara! iar cu badaranul ala, ....ignora=l ca asta doare cel mai tare

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput