Ovule BETADINE

Dupa o cauterizare de col uterin, avand si o secretie suparatoare dr mi-a prescris ovule cu iod si mi-a zis sa le iau la cateva zile....nu in fiec. seara. In orice caz, dupa primul ovul mi-a venit ciclul(eram si in aprop datei cand trebuia sa imi vina). Am mai folosit inca vreo 3 si durmatorul a avut iar ca rezultat venirea ciclului desi cu 10 zile mai devreme....O fi din cauza ovulelor sau fiindca sunt la al 4-lea ciclu dupa nastere si din cauza asta se intampla sa fie dereglari?
Ca in rest sunt ok...la control la dr am fost acum o luna...adica destul de recent....
A mai folosit cineva?
Care o fi explicatia?
Raspunsuri

rhoneea spune:
Xio prompta ca de obicei,si cu raspuns de studenta la medicina!!!!
Madina eu am folosit betadine ovule.Bineinteles cu prescriptia medicului.Eu am folosit zilnic timp de 7 zile adik tratament!
Sangerarea ta poate fi si din cauza ovulelor....chiar si pe prospect scrie ca nu le poti folosi in timpul ciclului menstrual.La fel de bine cauza ar putea fi si nasterea.
Irina lui
Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien

Victoria spune:
Eu am folosit de cateva ori, fara nici un efect secundar.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu

XIO spune:
quote:
Originally posted by rhoneea
Madina eu am folosit betadine ovule.Bineinteles cu prescriptia medicului.Eu am folosit zilnic timp de 7 zile adik tratament!
Sangerarea ta poate fi si din cauza ovulelor....chiar si pe prospect scrie ca nu le poti folosi in timpul ciclului menstrual.La fel de bine cauza ar putea fi si nasterea.
Irinalui
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien(a crescut Sebastien)
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
exact. pt. ca e un raspuns simplu , la obiect si pt. ca mai am si de invatat pe langa altele.
Te-a deranjat ceva, sau ...?
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

rhoneea spune:
quote:
Originally posted by XIOquote:
Originally posted by rhoneea
Irinalui
paginuta colorata
pozici sebastien
varsta Sebastien
botez Sebastien
exact. pt. ca e un raspuns simplu , la obiect si pt. ca mai am si de invatat pe langa altele.
Te-a deranjat ceva, sau ...?
A nu in nici un caz...
Dar ea a intrebat clar daca a mai folosit cineva.Tu ai folosit??
Raspuns simplu pentru tine insa nu si pentru persoana in cauza Xio.Nu ai raspuns deloc la obiect!!
Sa ne auzim de bine...
Irina

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

paginuta colorata
pozici sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

XIO spune:
na Lol.
Mai nou detaliile despre medicamente sunt in masura sa le dea doar cei care au folosit , nu cei care au studiat Foarte tare ....
Nu , nu am folosit ovule cu betadina , le-am facut insa consult gineco mai multor femei care au urmat tratament cu ele si evident am intrebat despre ce este vorba.
Dar na , probabil tu ai intaietate ca ai folosit si eu nu
Mai erau intrebari pe acolo in afara de "a mai folosit cineva" , dar din nou...na

elyda spune:
am folosit si nu am avut parte de efecte secundare .ceea ce se intampla nu este de la ovule ,asa ca mai bine du-te la medic.
dana

Medeea76 spune:
Faptul ca ovulele nu pot fi folosite in timpul menstruatiei are o logica (pe care o puteti intui si voi), si in nici un caz nu are legatura cu aparitia menstruatiei mai devreme decat ar trebui! Ovulele Betadine (deci pe baza de iod) nu pot modifica hormonal organismul...
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (18+)

rhoneea spune:
quote:
Originally posted by XIO
na Lol.
Mai nou detaliile despre medicamente sunt in masura sa le dea doar cei care au folosit , nu cei care au studiatFoarte tare ....
Nu , nu am folosit ovule cu betadina , le-am facut insa consult gineco mai multor femei care au urmat tratament cu ele si evident am intrebat despre ce este vorba.
Dar na , probabil tu ai intaietate ca ai folosit si eu nu
Mai erau intrebari pe acolo in afara de "a mai folosit cineva" , dar din nou...na
Xio

Irina

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien

paginuta colorata
pozici sebastien

varsta Sebastien
botez Sebastien

madina71 spune:
Dar eu nu am zis ca l-am folosit in tp menstruatiei....am zis ca l-am pus seara si a doua zi dimineata mi-a venit....
Nu cred ca isi inchipuie cineva ca poate folosi tratamente de genul asta (locale) in timpul menstruatiei...
Oricum....cred ca este o dereglare de ciclu dupa nastere pt ca nu m-a venit regulat decand am nascut, insa acum mi s-a parut ca mi-a venit mai devreme decat intervalul pe care il banuiam eu (adica undeva peste cam 9 zile)....Si daca stau sa ma gandesc ca niciodata nu am avut ciclu regulat.....
Inseamna ca a fost o coincidenta !!!!!
Multumesc pt raspunsuri!!!
Sanatate!!!!