Colectia de toamna-iarna 2005 (159)
Raspunsuri - Pagina 8
Mihaelutat spune:
Vecina ma speriasem mai fata, bine ca s-a rezolvat cu facultatea. Si martea ai de dimineata pana seara? sau numai seara?
Leea propun formarea unui comando impotriva persoanei ce te inoportuneaza. da aici adresa si ii trimite toata lumea mailuri de amor. daca poti sa ii aflii si numarul de telefon se rezolva si mai bine. Eu nu stiu cine e, dar daca te supara, o aranjam.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
m-a mancat undeva..deh eram cu burta plina d ela pransz...si am intrat pe blogul lui Hilde. Vai de zilele mele si cura de slabire...
Tortul diplomat cu fructe d epadure este absolut demential!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Noki gandeste-te la curent electric, electrocutare, becuri care se aprind si se sting, stalpi de inalta tensiune, cap de mort si asa scapi de senzatia de foame si pofta. dar fa-o acum ca sa nu fie prea tarziu....asta iti spune o persoana la vesnic regim...hai sa ne gandim impreuna!
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Vecina, cum era cu sentimentele meschine?? Mi-ai stricat si refacut ziua. DEMENTIALA bucata! Si rochia de vis. Cm misto dintro toate din garderoba, la ani lumi de restul. Si mie nu-i place rosul....
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Vecina-Noki ia un pusy de la mine. lasa ca ne facem noi slabe....
Mihaela
album dn Titi
madau spune:
Mai vecinelor...acapararati toata discutia
Vecina Miha superbissima rochia...de purtatoare nu mai vorbim ca nu e cazul, ti-am mai spus parerea mea de cand cu rochia verde. Foarte, foarte misto...nota 10 croitoresei
Vecina Noki chiar ma gandeam ca e ciudat cu fac asta a ta, eu sunt la FR si am cursuri numai sambata si duminica, seminarii si examene la fel, si tu aveai in fiecare zi, era ciudat. Mersi ptr pontul cu mobila, sa-ti dea DD sanatate
Mirabilis ai explicat foarte bine cam ce stiam si eu, noah..tu esti in domeniu, eu mai habarnista, am zis din amintiri.
Noroc ca doarme maimutza si am reusit sa ma epilezo-pensez si eu, ca maine ma duc la nunta, nu stiu daca v-am spus sau nu. Si am un chef...
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
buna ziua, am citit tot, dar n-am mare lucru de transmis, in afar'de sanatate maxima la toti copiii, bolnavi sau sanatosi acum.
sa ma mai bag totusi putin in seama, ca de-aia am intrat , sa vad ce mai faceti si sa va mai zic si de noi.
ma straduiesc sa-mi fac un traseu logic pt medicamentatia asta antic-post-pre-convulsii si nu prea reusesc. nic nu a avut asa stari grave pana acum, dar ar trebi sa stiu si io ce trebe facut. mi se pare fte complicat cu ce, cat, cand mai ales e voie...
noki, trimis pm
mihaeluta, ma duk acum in contul comun sa ma directionez si io la poza ta de nasa ca poate ma inspir. sunt intr-o panica vecina cu nebunia. jur. la sf lunii ma duk la un botez de maxime fitze. cu oamenii din revistele ciao, star, story, soc si alte reviste de scandal. la prietena mea:)) copii de ministri, proprietri de cluburi de fitze, importatori etc, adik nivelul de etichete la haine este extrem de ridicat . cea mai saraca are rochie schroter:) cea mai saraca, in afara de mine. si cum n-am bani de rochie dior, a pus fata mana si-a intrat pe vogue. com si altele si am ales io rochie Nina Ricci in tendinte, adik oribila, adik gri fara talie, ca un balon ca asta se poarta ce dreaq sa facem si ma duk sa mi-o copieze o persoana autohtona pe un tipar. numai ca acum purced la cautarea materialului care este de mare importanta. mie personal liniile acestei toamne si ale verii urmatoare mi se par ca de maimutze, nu stiu pe cine avantajeaza, in afara de gravide, dar n-am ce sa fac, dk ma prezint cu o rochie stransa in talie, cum m-ar avantaja, sunt sigura ca voi fi exilata la bucatarie.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
vazut poza nasa, fte frumoasa nasa si rochia si io , vorba lui noki, nici nu port rosu, dar tot mi-a placut. ceva falduri pe fatza, ca sa nu zic burta o sa-i fac si io, am vazut ca si a ta avea, ca asa ar cam fi trendu' si o sa incerc s-o strang mai mult sub sani, tot ca si a ta, sa fie pe corp macar pe undeva, sa nu fie ca sacul 2007...of, ce ma enerveaza...cu pantofii am terminat, sunt ok, poseta e nenorocire, in schimb si am treminat si banii alocati...
nichita este in elementul si paraelementul lui la gradinita. chiuie dimineata cand il duc, aleraga spre gradinita de ieri s-a si impiedicat si s-a intins pe trotuarul din fata portii...si sa nu va inchipuiti ca e vreun paradis acolo.. nu, nu, mai ales ca toti copiii sunt mai mari decat el si-l cam flituie, ii enerveaza ca nu stie sa se joace ca ei, ii iau jucariile din mana si asta nu riposteaza, ei nu-i dau jucariile lor si nichita iar ramane ca blegul cu buza tremurand de plans, dar nu izbucneste. nu stiu ce sa mai zic de el... ce i-o placea acolo, eu nu stiu, parca e masochist. educatoarele s-au schimbat fata de momentul intrarii la gradinita si astea noi nu-mi plac deloc.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
felicitari pt reinceperile de serviciu, pentru boboace, pt continuarile de cic si pentru urmatoarele mutari in casa noua.
madau, in ce zona o sa stai? suntem aproape?
joy, nu exista " nu vrea sa stea decat pe perna". practic nu exista. el, la aceasta varsta este o leguma. scuzati-mi exprimarea, am preluat-o de la un amic neurolog care asa vorbea de propriul copil de 2 luni. fiind o leguma, nu are cum sa prefere perna mare! hai ma...tu esti asa buna ca cedezi mereu, mai joy, la toate. acum incepi si cu alexucu' mic si p-orma o sa fie si el scancit. macar acum cand e mititel, fa putin program. hai ca iti zicem ca tot tie sa-ti fie bine. stiu ca atunci cand urla l-ai pune si pe dulap numai sa taca, dar trebuie, trebuie, trebuie sa se invete in patuc.
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
plec sa iau copilu' de la gradi, vad ca nu vorbiti cu mine, la revedere si-un cos cu mere.
ce-o face ripley...
mami de poet(09.12.2005)