Colectia de toamna-iarna 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Lavi nu e hirtie.Se mai incsrie cineva la concurs? E solicitant,stiu.

Lui T,ca tot se vorbeste frenetic pe tema febrei, i-au dat rectal,la spital, diazepam, atunci cind a facut 42.

EDIT: Mihaeluto esti mai frumoasa decit mireasa barbatoasa.(sper sa nu te superi)

Intrebare mai pe voi nu v-a adus in pragul disperarii Carlitos Analis Pink?A intrat ea 1-2 ori aci la noi,caci fetitza e de-o virsta cu ai nostri.Si de-atunci ma capiaza cu mesaje sa-i votez copila pe nu stiu ce site-uri.De cel putin 6-7 ori pe zi.

Leea si Tudor David (19.12.2005)

iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mada, dupa ce apare chestia aia cu "Link does not work", trebuie sa-i dai sign in cu nov_dec_2005 si parola, apoi o sa vezi pozele la "links from my contacts"...
Au facut astia de la yahoo o bulibaseala cu unirea lor cu flickr ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by madau

Cami eu am spus si mai sus...in cazul copiilor care au facut convulsii in trecut, e bine sa li se dea Fenobarbital, preventiv, daca febra tinde sa urce foarte mult. La voi e cazul acesta. Insa la un copil care nu a facut niciodata convulsii, nu se da nimic preventiv..astepti si vezi daca face ceva.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Madau, perfect de acord!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Rochia, ca rochia, dar nasa tare misto mai e

Maria(29.11.2005) si Ioana 35+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Septembrie07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Bonjur. Am intrat si eu sa va salut si vad ca am nimerit intr-o discutie despre convulsii..Mai mult nu am citit..

Hai sa va zic si eu ce stiu. Si aporpos, cursuri cu Sanda Magureanu am facut care e cea mai tare neuroloaga si poate psiholoaga pe care am cunoscut-o. Deci: preventiv nu se da fenobarbital. De fapt, nu se dau anticonvulsivante preventiv. Nu stii niciodata daca un copil va face convulsii sau nu. Astea intr-adevar au tendinta de a fi ereditare. Daca face copilul convulsie (exista si aici 2 tipuri, ca exista un tip mai...rau...in care face convulsii pe o parte, dureaza mai mult si au alt prognostic) atunci de regula te duci la spital. In general se ajunge la spital dupa ce convulsia s-a terminat. Doctorul ar trebui sa prescrie atunci celebrul Desitin, care e diazapam intrarectal si care e f comod de administrat si se absoarbe bine de acolo, deci e mult mai eficient. Asa...deci parintii ar trebui sa aiba in casa desitin si sa il administreze cand copilul face febra mare. Asta e. Eu personal nu am invatat de Fenobarbital. Dar stiu ca se da si dc nu ai Desitin....Copii care au facut o convulsie sunt predispusi la a mai face altele. Si ar fi bine sa nu le faca, din cauza ca poate dauna la creierasi atata hipoxie. Dar...vestea buna e ca peste 99% sunt benigne si au prognostic excelent.

Acum sa va spun si eu oful meu: am ramas fara bona! Adica...nici nu angajasem, dar aveam promisiuni. Si ori au cerut prea mult (nu pot da 10 mil...) ori nu au mai putut ele...Asa ca...daca stiti pe cineva...

Pupici de la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

P.S. mai sus am vb doar despre convulsiile FEBRILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Fetelor mersi de complimente, mi-ati inseninat ziua asa mohorata. Si ca sa incununez acest moment va anunt ca eu diseara fac jacuzzi, singura e adevarat, si la parintii mei acasa, nu prin vreu loc exotic dar tot e bine. De cand astept sa termine ai mei renovatul sa ma bag in bule cu totul. Sotul meu inca este in Delta, habar nu am daca a prins ceva, dar se distreaza. Si alta veste buna pentru mine a venit o prietena din strainataturi cu un camion de toale,asa ca maine sunt la shopping.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

mihaelutat faine poze, faina nasa!

mirabilis multumim pt lamuririle competente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau!

Sunt o habauka, sunt o habauka!!!Si ma bucur tare, si ma bucur tare!!!! Stiti ca ma plangeam ieri d eorarul infernal si cursuri ZILNICE. Ei bine, ce nu stiam io ieri e ca s-au redenumit grupele si in loc de grupa 1010 ca pana acum, sunt in 1006, deeeeci am ALT orar! Cu singura zi in timpul saptamanii full, in spetza marti!!!Vecina, esti salvata de la singuratate!

Leea- esti de coma!

quote:
Ei,mie mi-a zis dr ca virfurile de febra sint la ora 18 si la ora 01.Atunci trebuie sa-i pui novocalmin

Din acest motiv extrem de adevarat, mie doctorul cand are Sarah febra si e racita imi prescrie clar Novocalmin la ora 17 si 24, tocmai ca s anu apuce sa faca varful de febra!

Cu smantana...pai ce? Mama se mananca?

Joy, iau batul si te bat! Fara suparare,e prentru binele tuturor de mai tarziu...NU_L INVATA de pe acum pe perne si leganat. insista cu patutul. Daca esti tare pe pozitie imposibil s anu reusesti.
Am reusit io s-o pacalesc pe banidta de fii-mea, acuma la 2 ani, cand stie calr ce vrea.
Sper ca nu te superi pe mine, dar ma ia cu durere de stomac si inima cand ma gandesc cate vei patimi pe viitor daca lasi si dupa Alex.

Lavi- de acord si cu arerea ta ca trebuie dat medic in cazul in care face febra, dar stii tu, cati doctori, atatea pareri!

Mirabilis- curs de nota 10!

Ma duc sa-mi clatesc ochii la vecina mea...nu ca nu as face asta zilnic.

Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

sunem inca pe tratament gatul o supara nu prea poate inghiti cred ca mai are rosu in gat ,febra nu a mai facut ,dar se trezeste din somn urland .....abia o linistesc ,merg pe tratament cu antibiotice 5 zile .

se pare ca si la Cluj e epidemie de voroze ,tare multi copilasi sunt balnaviori.

Sanatate copilasilor bolnaviori :Miruna,Cristi ,Stefan,Elise si la Corap sa-ti treaca repede otita .

leea,si Sorana mananca mult mai bine cand suntem toti trei la masa ,cred ca ii face sotu pofta .dar bine ca mananca la gradi ,vezi ca e bine pana la urma la gradi si cate pb ti-ai facut!

Pumba,felicitari pt intrarea in club 100 ,cat despre ce spun copiidin ce ii aud pe parinti s-a mai discutat mai demult aici ,tb avut mare grija ce spui de fata cu ei ,sunt receptivi si nu uita .
eu tare le admir pe mamicile cu doi copilasi ,ma tot gandesc ce as face cu doi??????

miha2006 ,absolut superba fetita ta!!!!!!!in poza cu rochita roz parca e printesa ,eu zic sa trimiti poze sau sa contactezi mai bine o agentie serioasa sigur v-a avea succes!

Hilde ,ti-ai gasit alta nora ?ca nu ai mai zis nimik ,noi oricum il pupam pe Stefan ca tare ne plac ochii lui .
cat priveste Blogul -NU AM CUVINTE!!felicitari pt tot ce stii sa faci ,ar tb sa te gandesti sa faci ceva bani din asta !

cu riscul de a ma repeta ,va multumesc inca o data pt sfaturi si sustinere!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput