Colectia de toamna-iarna 2005 (159)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata colectie, sau pranz, dar cine se mai uita la detalii.
In primul rand sanatate bolnaviorilor, speram sa nu mai uram sanatate asa curand cuiva din colectie dar se pare ca suntem asaltati de virusi.
In al doilea rand va anunt ca urocultura dusa la IOMC, la sfatul pediatrei si al lui Lavi, a iesit sterila, spre deosebire de precedenta care era un dezastru in format de hartie. Concluzia: habar nu am, mai fac una la spital la Targoviste la mama, sa vedem ce ne spune de acolo. Oricum sunt mai linistita si aproape convinsa ca Medicover au dat chix la urocultura.
In al treilea rand am poze de la nunta din 22 septembrie, de la Bucuresti. Le pun acum si va anunta cand se pot viziona. va urma partea a II-a a aceleiasi nunti, cea de pe 29 septembrie, de la Ramnicu Sarat, poate sapataman viitoare. Ma duc sa descarc poze si dau semn.
Pusy
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Camelia, noi n-am luat fenobarbital niciodata, dar retin ca cineva (cred ca Mada, sper sa nu ma insel) spunea ca nu trebuie abuzat de el, dat numai la temperaturi spre 40, altfel isi va mai face efectul...

Merci, Lavi, cam asa ma gandeam si eu...
Desi, in situatii dintr-astea parca iti vine sa-i dai si medicamentul medicamentului, numai sa vezi ca nu mai sufera si sa fii sigur ca trece repede si sigur

Maria, DF, in niciun caz nu abuzez!!! Nu i-am dat deloc, am zis ca i-l voi da in caz de febra mare!!! Asta ca sa evit vreo alta convulsie, DF! Ca stii care e treaba ultimele doua dati, cand a avut infectie in organism si a facut temperatura a facut si frisoane d-alea urate ... iar ultima data frisonull a fost urmat de convulsie! Prima data cand a facut frison si n-a facut convulsie, pana sa vina salvarea si sa plec cu ea la spital apucasem sa-i dau un feno, in schimb a doua oara, am zis ca ne miscam noi repede, ca nu asteptam salvarea si am considerat ca nu era cazul de feno si dupa ce am ajuns in reanimare a facut beleaua de convulsie !!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Fenobarbitalul stiam ca se da doar daca febra creste foarte mult, peste 40 ptr a elimina riscul de convulsii. La fel cum mai stiu ca daca a facut vreodata febra de 40.3 sa zicem si n-a facut convulsii, niciodata nu va face convulsii la febra respectiva. Insa exista cazuri cand au facut convulsii si la febra mai mica de 40, si atunci daca stii ca ai un astfel de copil trebuie sa-i dai ca sa eviti sa faca. Dar daca nu a facut convulsii, nu se da PREVENTIV nimic. Nu se moare din convulsii.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Si ca s-o completez cu Madau e mai probabil sa faca convulsii copiii care au mai facut in trecut.
Si subliniez, convulsiile febrile nu sunt periculoase, doar neplacute. (asa citii eu)

In plus convulsiile apar de la creserea rapida a temperaturii, nu de la valoarea ei.

Hai ca am scos cartoiu'. Ma zice:
-convulsiile nu influenteaza inteligenta copilului, nu produc efecte pe termen lung in creier
-sunt familii in care este o predispozitie pt convulsii febrile
-n-au nicio treaba cu epilepsia
-se datoreaza imaturitatii creierului, pe masura ce creste copilul scade probabilitatea lor
-cei mai multi copii fac convulsii o singura data in viata

In concluzie, mie una fenobarbitalul preventiv mi se pare ca face mai mult rau decat bine.
No offence, opinie personala

Mihaelutat eu sunt 90% sigura ca rezultatul de la IOMC e bun si cel de la Medicover prost. Mai ales ca nici dl Titi n-are simptome. Si in plus eu am avut o experienta neplacuta cu analizele la Medicover. Bineinteles, nu strica sa-i repeti si la Targoviste. Bine ca nu te-ai apucat sa bagi antibiotice in copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, eu am spus ceea ce am spus mai sus in urma sfatului primit de la dr. Dna. dr Sanda Magureanu m-a sfatuit/ indrumat asa! Tot dansa mi-a zis ca "un copil are dreptul la maxim 3 convulsii febrile, insa exista si riscuri!"
Bineinteles ca de la convulsii nu se moare, dar nu e ceva de dorit ... copilul in cauza poate ramane cu sechele si odata ce a facut una, exista risicul sa se repete!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noah, camelia doctorita resp, fiind neuroloaga, probabil stie mai bine decat cartea mea.

Vazut filmulet cu Elise meseriasa!
Nati escaladeaza caruciorul si tzup in el!
Asteptam poze de nasa in rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Am trimis invitatie in contul comun pentru poze, invitatia e de la Toader Mihaela, adica eu. Ziceti-mi daca se vad.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Cami eu am spus si mai sus...in cazul copiilor care au facut convulsii in trecut, e bine sa li se dea Fenobarbital, preventiv, daca febra tinde sa urce foarte mult. La voi e cazul acesta. Insa la un copil care nu a facut niciodata convulsii, nu se da nimic preventiv..astepti si vezi daca face ceva.

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mihaeluta - superba, fabuloasa, total in tema cu trandafirii rosii ai nuntii...
Nu mai spune ca te pricepi si la cantat in public! Sau ce faceau tu pe-acolo??

Mergi la inceput

La mine nu merge linkul...de ce????????????

Edit: m-am lamurit "The link in the welcome email you received from us will only work once"....Mihaela...mai baga si mie linkul pe PM sa te vaza si ochiul meu

Mergi la inceput