Gravidute&mamici de Timisoara (8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Asta cu pusul in sus e din batrani si mi se pare o prostie si intr-adevar ca face pipi pe hainute daca o pui asa,,, lui alex i se mai scula putulica si o lasam asa si atunci era tot ud!!!! deci in jos!!!!! neaparat!!! si sa o decalotezi la fiecare spalare!!!

Cristina,bebe Alex si buburuza din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

si doctorita mea...mi-a zis sa am telefon la mine sa pot sa comunic de cate ori vreau cu familia ... de abea astept

Ank 39

Raul
AMR = o saptamana de stat in burtan !!!
====================================
Finish line

Mergi la inceput

multumesc de sfat.... probabil ca o sa mai intru eu disperata pe forum cu intrebari ... acum am impresia ca o sa ma uit la el si el la mine si nu o sa stim nici unul pe ce lume suntem

Ank 39

Raul
Finish line

Mergi la inceput

Pai si eu am plecat de acasa cu gandul ca nasc natural para epidurala dar cand au inceput contractiile dureroase nu am rezistat... ziceam ca eu nu mai vreau copii nu mai vreau nimic si dupa epidurala ti-am zis,,, totul super roz!!!!!!

Iti doresc o nastere usoara si travaliu scurt!!! Te pup si pe tine si pe bebicul Raulito

Si sa nu=ti iei haine groase ptr ca o sa mori de cald in spital.
Si sa insisti la asistente cu alaptatul ca sa te invete ptr ca la inceput o sa fie mai greu si depinde si de bebic cat de lenes e ptr ca al meu a fost cel mai lenes copil posibil.:)

Mergi la inceput

Cu multa placere!!! si alta data!!!
Totul o sa decurga de la sine,,, eu am simtit ca parca am copil de cand lumea,,,, totul mi se parea atat de natural!!!
Te=ai gandit la un pediatru?Eu am o neonatolog care imi vine acasa si e super ok!!!

Mergi la inceput

oky... ... o sa dau maine seara(de fapt deseara ca e trecut de 12) de stire daca vine Raul miercuri sau nu sa puneti majoretele in actiune.

Ank 39

Raul
Finish line

Mergi la inceput

Eu ies de pe net ca e deja tarziu si maine ma trezesc de dimineata. Mai intru maine seara. Pupici

Mergi la inceput

am o pediatra in zona aici... si eu sunt la ea de pe la 3 ani .e foarte deschisa si comunicativa... cat priveste tratamentul.. mai pot cere si alte pareri daca nu imi va placea de ea ... de unde e medicul tau

Ank 39

Raul
Finish line

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_nagy

Eu ies de pe net ca e deja tarziu si maine ma trezesc de dimineata. Mai intru maine seara. Pupici

Noapte buna ...vorbim maine seara

Ank 39

Raul
Finish line

Mergi la inceput

alooooo... e cineva pe aici??? Cred ca ma apuc sa fac de papa ceva mai mult sa aibe tati ce sa pape daca maine decolez spre odobescu ...azi dimineata imi beam cafeaua si ma gandeam ca probabil va trece mult timp pana voi mai bea alta...
Am niste emotii ......

Ank 39+

Raul
Finish line

Mergi la inceput