Gravidute&mamici de Timisoara (8)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
cristina_nagy spune:
Ciao Ank!
Scuze ieri nu am reusit sa intru pe net ca si noi am fost prin mall si pe acasa cu mancarea,,, si uite asa a trecut toata ziua si seara franta,,,
maine nu putem sa ne intalnim ca eu sunt la servici si vin destul de tarziu,,,, offf lasa ca tot ne intalnim noi odata si odata...
mama ce putin mai ai!!! o sa fie super sa te intalnesti cu bebe!!!
Cristina,bebe Alex si buburuza din burtik
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cristina_nagy spune:
Ank se pare ca nu mai esti pe forum... mai vb alta data
Fetelor eu nu am avut dop si nici nu mi s-a rupt apa ptr ca eu am avut nastere provocata asa ca,,, nu stiu senzatia!!!
Pusilici la mamici, bebei, burtici
Noapte buna!!!
Ank83 spune:
ba da sunt pe forum
Ank 39
Raul
AMR = o saptamana de stat in burtan
!!!
====================================
Finish line
Ank83 spune:
ai avut nastere provocata??? nu am stiut!! si a mers totul ca la carte .. te-ai dilatat cu ocitocina?
sunt curioasa ca asa ar cam trebui sa fie si la mine poimaine
Ank 39
Raul
!!!
Finish line
cristina_nagy spune:
mai sunt si eu... am mai intrat putin
Da m=am dilatat si totul a decurs perfect cu peridurala!!!
Asa o sa faci si tu cu occitocina? si cu peridurala?
cristina_nagy spune:
La mine a fost provocata nasterea la 38 de saptamani ptr ca aveam contractii si eram dilatata 2 cm ,,, si contractiile astea erau groaznice ptr ca deja ma deranjau si nu mai dormeam noaptea si nu am mai rezistat si de aia mi=a provocat travaliul.
Ank83 spune:
Nu neaparat epidurala.Am doar banii la mine pregatiti in caz ca nu rezist la dureri, dar nu tin neaparat sa o fac.La tine de ce s-a provocat nasterea?Si ce varsta de sarcina aveai?
Ank 39
Raul
!!!
Finish line
Ank83 spune:
aha... am inteles , dupa ce am postat am vazut al doilea mesaj.La mine nu e vb de asta.Sper sa se poata miercuri si sa ma scap atunci... sa ma dilat de la ocitocina. Sa speram ca nu e colul rigid ,sa nu isi faca efectul
Ank 39
Raul
!!!
Finish line
Ank83 spune:
Cum se pune puta baietelului in pampers? in sus sau in jos? am un dvd cu ingrijirea lui bb care zice ca se pune in jos ca daca nu , cand face pisi se uda pe hainute ca iasa urina din pampers, dar pe de alta parte toata lumea cam zice ca se pune in sus.Lamureste-ma
Ank 39
Raul
!!!
Finish line
cristina_nagy spune:
aaa si cand mi-a rupt apa a fost interesant ca imi era frica dar nu am simtit nimic si apoi cand eram in pat doar simteam ca e ud si ii tot ziceam la asistenta"se intampla ceva.... fac pipi pe mine...... dar eu eram deja sub efectul anestezicului ptr ca mi-a facut in 3 doze controlate si de aia a fost totul super bine. Dupa ce mi-a facut peridurala ziceam razand"la anul vin sa fac alt copil, asa de bine eeeee" si radea anestezista ce curaj am prins,,, hi hiii
si dupa un timp vroiam la pipi si vroiam dar asistenta nu ma lasa ca ii era frica sa nu cad pe acolo anesteziata si zicea ca doar mi se pare ce asta e senzatia,,, dar eu nu si nu ,,, vreau ,,, vreau,,, si a venit grigoras si i-a zis daca ea vrea sa o duci ,,, si bineinteles ca avea dreptate asistenta care ma tinea de mana pana la buda ca doar senzatia e...
si cat am stat in travaliu am vb la tel si am trimis mesaje incontinuu si de pe masa dupa nastere mi-am sunat sotul sa-l auda pe alex cum plange... asa ca a fost super usor!!!!!!!!
Pe la ora 10 aprox mi-a facut peridurala si la 13.55 am nascut.
Mie imi era mai groaza de clisma decat de nastere, sincer!!!!
Dar nu a fost asa de rau pe cat ma asteptam!!!