*Bucurii de sept-oct 2006 (86) - La multi ani!*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Pufy...iti urez si eu mult succes la intarcat. Stiu ca e greu...pt. N...dar asta e. E mai greu acum pt. tine. Inca o data mult succes!!!

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua!
Pufy, am citit ca te-ai hotarat sa-l intarci pe Nicolas, eu iti doresc mult succes, sper sa reusesti cat mai repede! Te rog, cand ai timp, poate imi scrii reteta tortului facut de tine pentru Alesio, mi-a placut foarte mult. Multumesc anticipat!
Lexi, Bobita, ca tare frumoasa mai e si are niste ochisori!!! Mi-a placut foarte mult!
Andra, ma bucur ca ai dat un semn de viata, acum va studiez pozele, Vladut a crescut, e baiat mare si frumos, iar tu arati asa de bine! Felicitari! Apropos, mi-a mai placut ceva in pozele tale: biblioteca, mai bine zis cartile mi-au atras privirea.
Lakioana, ma bucur ca Reby se simte bine,
Alexutza, Gabriel!
Cristina, Vladic!
Adriana, felicitari pentru progresele lui Dudu!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alexuta, Pufy, Xandrutza
Pufy, noi suntem bine, Maria m-a cadorisit cu raceala, asa ca imi curge nasul ca o cismea. Ea inca e plina de muci, abia astept sa scape de ei...In plus cred ca ii ies si ceva canini, dar nu stiu sigur-sigur ca nu ma lasa sa ma uit. Si iar n-a dormit azi-noapte.
Iar eu personal am emotii de nu mai pot din motive profesionale.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare!!!!
Sa incep cu o urare: si muuulti pupici puiului meu drag care de azi este major. Sa ii dea DD sanatate ca in rest ne descurcam noi cu toate. De azi suntem si noi iar muciosi, joi a inceput sa tuseasca, ieri a fost mai bine, dar azi curg rauri rauri, cel putin cat am fost afara. Offf, pacatosii astia au navalit pe toti prichindeii.
si ptr Vladut. Superb tort, baiat mare, mamica frumoasa. Ce sa mai toate ca la carte.
Si un mare LA MULTI ANI! si ptr Ana-Maria ca azi deja este si ea feta mare si are mama ajutor in casa de acum.
Sa cresteti mari si sa fiti fericiti.
Noi am chefuit ieri! Am avut parte si de ceva surprize. Desi stiam ca va veni saptamana asta vineri seara a venit si mama mea asa ca am avut si eu ajutor la pregatiri in casa ptr petrecere. Petrecerea nu a fost una f mare dar m-a epuizat mai ales ca Rares nu prea s-a desprins de piciorul meu, pana au venit nasii si l-am dat inprimire nasului al mic cu care Rares s-a inteles tare bine. Am avut parte si de ceva surprize neplacute cu torturile. Parca a fost un blestem ca sotul meu m-a tot batut la cap sa ii comand tort dar eu am tinut musai sa ii fac in casa ptr ca eu sunt adepta prajiturilor de casa. Am facut un tort de mere ptr prichindei din care a gustat si Rares, dar nu prea s-a insiropat ptr ca l-em rasturnat prea tarziu din cauza de pitic care nu mi-a dat pace. Tortul de zahar ars l-am facut dupa reteta unei prietene si nu s-a insiropat nici ala, asa ca alta data nu voi mai apela la retete neincercate mai ales ptr petreceri. Si cel mai mare esec a fost tortul diplomat pe care m-am chinuit sa il fac in forma de 1 si care cand sa il ornez s-a muiat frisca, iar apoi cand sa il tai s-a fleoscait tot de l-am luat cu lingura din platou. Imi venea sa plang nu alta.
Poze nu avem prea multe ptr ca din pacate eu nu prea am avut timp de poze si nu s-a deranjat nimeni sa faca desi eu am tot tipat sa mai faca cineva si poze. Cand sa sufle Rares in lumanari am vrut sa filmez si de turmentata am uitat sa dau drumul la camera. Am pus pe nasicu al mic sa imi descarce niste poze pe calc. si nu stiu ce le-a facut ca nu le gasesc nicaieri, cred ca doar le-a sters din aparat si atat. Sunt f f f suparata mai ales ca tati nu o sa aiba amintiri de la ziua baiatului, decat ce am apucat eu sa salvez si sa filmez. Toata saptamana am cautat lumanare sub forma de artifice si nu am gasit asa ca am luat o floare care trebuia sa cante si care nu a cantat, mai mult era sa ia si foc, ori nu am stiut noi cum se aprinde ori a fost defecta. Ce sa mai au cam mers toiate anapoda cu pregatirile, bine ca in rest ne-am simtit bine ca altfel...
In rest au fost toate bune, nu m-am stiut de Rares toata ziua, a stat cu toata lumea, desi mi-era frica ptr ca nu prea am fost nici noi in vizita si nici pe la noi nu am mai avut oaspeti si Rares este cam salbaticut si nu sta cu nimeni, dar a vrut sa imi arate ca este baiat mare si a fost tare cuminte. Noi speram ca toata lumea a fost multumita si s-a simtit bine. Azi mai avem ceva invitati, asa ca mai ne distram odata.
Pufy imi pare rau ca alaptatul este un chin ptr tine, eu am un sentiment tare placut atunci cand il alaptez pe Rares. Si pe mine a inceput sa ma doara de cateva zile un sfarc dar este suportabil. De cand Rares are 4 dintisori ma strange mai tare. Eu inca nu o sa il intarc. Oare mai este vreun puiut care suge de la mami sau ramanem singurei daca si lui Nicolas i se va sista portia de tzitzi.
Azi o sa incerc daca am timp sa pun si eu ceva poze ca nu am mai pus de vreo 2 luni. Macar de la petrecere o sa incerc, numai ca nu stiu cum o sa fac cu filmuletele ca nu se incarca.
acum va las ca trebuie sa pregatesc papa ptr Rares.
Va pupic pe toate.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Vazut pozele anuntate. Doamne ce mari au crescut. Cind te uiti la altii realizezi,ca pe a mea o vad zilnic.Pupicimulti la toate bucuriile noastre sa se faca mari , sanatosi si norocosi.

Pufy bafta la intarcat

Am si eu o intrebare. Pina acum nu i-am dat kiwi deloc. AU voie dupa 1 an asa cu tot cu seminte ????

POZE COSMI 1 ANISOR
POZE NOI COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULTI ANI! Rares si Ana-Maria!

Sa fiti fericiti si sa aveti o viata lunga si lipsita de griji!

Lexi, ptiu sa nu-ti deochi frumusete de fetita cu ochii ca cerul. Pe Fabi cred ca-l poti scoate de pe lista pretendentilor, ca a avut grija bunica-sa azi sa-i cioparteasca parul (in absenta mea), eu cred ca vrea sa ma vada la casa de nebuni sa-i ramana ei copiii .

Mai jos am niste pozici de la aniversarea kinderilor, cine doreste...

1Anisor

O zi super va doresc!

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Salutare,

va marturisesc ca v-am citit zilnic de la serviciu...asa pe fuga e adevarat...dar nu am apucat sa va mai scriu....iar de acasa ....cum ajung dau DELETE la tot si ma dedic papusicii noastre. Noi suntem bine multumim lui Dumnezeu...nazdravana, vorbareata, activa....stiti si voi preabine...

Azi am vazut niste poze fooarte frumoase care m-au determinat sa imi fac putin timp pentru a va mai scrie.

Maria , Vladut, Alex si Fabi sunteti niste frumosi. Maria are niste ochi minunati, Vladut e un adevarat baietel....haios foc iar gemeneii sunt de-a dreptul adorabili. Adina vreau sa stii ca de fiecare data cand mai pui poze fac ce fac si ma uit si la cele cu geamurile...ti-am mai spus asta....dar asa ma binedispun...
Eloise ma bucur mult ca ai mai scris sper sa continui cand ai timp....Torturile cred ca au fost delicioase....pe cat erau de prezentabile... Noi i-am facut tortul cu ursuletul Winnie the pooh si cu prietenul lui purcelusul Piglet..a fost fff incantata de el...de cand tot zic ca va arat....

Eu atat v-am amagit cu pozele de la 1 an ca uite face copchila 1 an si o luna si eu tot nu v-am aratat-o....merit sa fiu pedepsita nu?

Vreau sa urez la multi ani si sarbatoritilor de ieri si de astazi Ana Maria, Vladut si Rares....precum si celorlalti care si-au sarbatorit ziua de nastere. Sa aveti parte numai de noroc , fericire si bucurii.

Nu in ultimul rand as vrea sa le urez sanatate celor bolnaviori si sa se faca bine cat de repede.

pup mult

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Itzy bine ai revenit!Ma bucur ca mai dai si tu cate un semn de viata!

Adina am vazut pozele cu sarbatoritii!Super!Si tortul f original!

Tanima lasa nu te mai necaji ca nu ti-au iesit torturile....vor iesi data viitoare!Voi sa fiti sanatosi, asta e ce conteaza cu adevarat!

Monique eu i-am dat saptamana trecuta kiwi cu tot cu samburei si a fost ok!

Xandrutza iarta-ma!Cred ca mi-ai mai cerut o data reteta de la tortul lui Alesio....dar am uitat sa ti-o dau!E tort diplomat(deci nimic special)....daca nu ai cumva deja reteta uite-o aici:

Diplomat

20 g gelatina, 5 oua, ananas, 1/2 l lapte, 1 lingura faina, 300 g zahar, 500 g frisca, piscoturi

Gelatina se topeste in 1/2 cana lapte cald. Se pun la fiert laptele, coaja de portocala, 300 g zahar, 5 galbenusuri, 1 lingura faina. Se amesteca pana se face ca o crema. Se ia de pe foc si se pune in ea gelatina si se mai amesteca din cand in cand. Cand s-a racit, se pun albusurile spuma si 400-500 g frisca.
Intr-o cratita mare imbracata in celofan udat putin se pune pe fund un strat de fructe (ananas scurs, portocale....) si pe pereti piscoturi. Se pune jumatate din crema, apoi un strat de piscoturi si resul de crema. Se termina cu un strat de piscoturi (care se pot trece usor prin sucul de la ananas). Se da la rece si se rastoarna a doua zi.

Multumesc fetelor din suflet de sustinere!Stiu ca va fi greu....si pentru mine dar si pentru N....dar trece!O sa iau Dostinex fiindca am f mult lapte.......asta e!Numai Dumnezeu stie ce greu mi-a fost sa-mi alaptez copiii si ce dureri am rabdat la fiecare alaptat....a fost destul!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei
...Si iarasi ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ahhh mai voiam sa scriu ceva...

Am vazut ca vb despre cresterea dintisorilor...Noi avem 8 deja...suntem in grafic deocamdata...Insa mi s-a spus si am citit si eu ca intarzierea cresterii dintisorilor nu tb sa reprezinte o problema...caci pana la urma tot ies...dar de cele mai multe ori acestia intarzie sa apara din cauza unei lipse de calciu sau a unui oarecare rahitism....

Voiam sa va intreb si eu ceva....Am innebunit citind despre administrarea de ZYMAFLUOR....am citit si aici pe forum si pe altele...parerile sunt impartite...avantaje si dezavantaje....nici nu stii ce sa mai crezi....VOI LE ADMINISTRATI FLUOR? (Zymafluor sau fluor vigantoletten? daca da pana cand?
Pediatrele mele...ca am 2...nu imi recomanda....au zis ca daca vreau eu neaparat....dar ele nu mai recomanda ....ca a fost o moda prin anii '90....in fine...

mersi

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Itzy, mie parintii mi-au dat Zymafluor de pe la 5-6 ani si pana la 16 ani eu n-am stiut ce e acela dentist. Iar acum n-am decat vreo 3 plombe in gura. Asa ca eu am sa-i dau Mariei dar nu mai devreme de 4 ani.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput