Nou stil de viatza (153)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata si-o calda.

Fetelor, n-am o reteta speciala de crema, am dat un search pe google si prima reteta care mi-a cazut la mana am facut-o. (1l de lapte si 7 oua, cateva linguri de zahar si esente). Se face cumplit de usor, in 5 minute e in cuptor.

Sigrid, ce de petreceri...
Sa te distrezi si pentru mine si ai grija sa nu faci excese.

Mamicutzo, spor la facut crema si vezi cat mananci.

Meniul:
-cafea
-o felie de pizza (indata bag la cuptor)
-o salata de rosii, castraveti, ardei, varza cu un pahar de iaurt
-doua mere

Mephala - Gusta - Cornelia

Mergi la inceput

am scris mesajul pe la 8, dar am uitat sa-l trimit,

Delia, brrrrr, chiar e frig. La mine in camera sunt 23,5-24 de grade. E bine!
ce fel de cioco ti-ai cumparat?

apropos de crema, deja a terminat-o sotul.

Gusta, si eu voi opta pentru o dieta cu multe mere saptamana viitoare. Am avut musafiri (mama si alte rude) si mi-au adus vreo 10 kg de mere. Vreo 4 soiuri.
Bravo, un tonus ridicat e semn bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ce sot cuminte...

Heidi-ciocolata amaruie cu alune de padure. Dar parca mai mult imi placea ciocolata cu 75% cacao...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen si eu m-am hotarat sa bag cat mai multe legume si fructe de saptamana viitoare.ca asa sigur reusesc ca pot sa imi iau fructele cu mine oriunde.

Delidana buna ciocolata.Si 19 grade mie mi se pare putin aici la 19 grade trebuie sa dau drumul la centrala ca imi tremura dinti in gura.

Eu sunt la a 2 cafea cu aroma de ciocolata.imi place tare mult si sper sa nu ingrase.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

daaaa, Heidi 75% cacao e si preferata mea.

pe unde o umbla Tzuni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mai fetelor ma faceti sa salivez de la prima ora....ciocolata, crema de zahar ars....eu deocamdata nu mai fac prajituri pana nu ma stabilizez cu dieta....si sotul e musai sa inteleaga asta.....
Astazi am in meniu carnita ca simt nevoia dupa ziua de ieri. La pranz vom merge in vizita la socrii si vom papa gratar. Ieri am mancat foarte putin, in afara de ce am scris am mai bagat doar un cartof mic fiert, cu sare. Noaptea nu am mai mancat de o saptamana si sunt tare mandra de asta.
Delidana, chiar rece la tine. a noi a dat drumul la caldura si e mai bine. ca si noi am facut frigul pana aseara.
Carmen, Cum e vremea la tine?
Gusta, nu cred, ca a inceput sa ma doara burtica. Si oricum am un test negativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Pun pariu ca Tzuni e acasa cu un film bun si cu Pisu pe post de incalzitor la picioare.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Pun pariu ca Tzuni e acasa cu un film bun si cu Pisu pe post de incalzitor la picioare.

n-as baga mana in foc, eu zic ca sforaie

Mergi la inceput

Cornelia, e frigggg, bate vantul, e mohorat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ia uite la ele....ma vorbesc "pe la spate"

Sunt la munca.

M-am intors vineri. Am calatorit ok, am cantat in masina, am dat muzica la maxim...am ajuns acasa seara si, culmea, masina mi s-a stricat exact in fata blocului. Asa ca ieri am chemat mecanicii s-o dreaga si cu ocazia asta ii fac si revizia. Alti bani, alta distractie...

Aseara am fost la film. La un western "Drumul...nu stiu cum..."...am adormit, c a m-a plictisit. Prea masculin, prea multe orgolii prostesti, impuscaturi si batai... Nu m-a captivat deloc. Dar era moale fotoliul si buuun si caldutz in sala si eram in ultimul rand! Pacat ca era sonorul cam tare, dar m-am descurcat!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...in cautarea unui ingeras

Mergi la inceput