Nou stil de viatza (153)
Raspunsuri - Pagina 6
doroty spune:
Carmen, am deschis calculatorul din cauza meciului. Nu stia sotul la ce ora e. Mai bag cel mult un pahar de vin si ceai. Nu prea mai tin la bautura.
E buna bautura dar trebuie sa te tii de ia!
Vizionare placuta!
crystina spune:
Dar la ce meci va uitati mai fetelor?
La noi incepe rugby Anglia cu Franta si ma retrag pe canapea cu floricelele in brate.
mephala30 spune:
Crys, joaca Romania cu Olanda.
Te rog, fii solidara cu mine: i s-a facut sotului pofta de o crema de zahar ars. Am jurat ca nu ma ating de ea. In schimb, mi-am curatat un mar si l-am savurat pe indelete.
asa incat, lasa floricelele pe alta data...sau, ai grija cate mananci,
Sa stii ca te vadddd!
Mephala - Gusta - Cornelia
crystina spune:
Na' ca-mi stau in gat acum. Am mancat vreo zece numa' . Chiar nu te atingi deloc de crema de zahar ars?
mamica dulce spune:
CArmen,respectele mele ca nu te atingi de crema aia....dar fii dragutza si baga reteta aici,la bucatarie sau pe privat
te roooog
Eu vreau sa fac si sa gust putin.E una din "prajiturile"-sau ce-o fi,cel mai rar gustate de mine,mama n-a facut niciodata si nici alte neamuri,doar o data la 5 ani prin vizite.
Cat priveste lista,si eu am vazut "defectele" dar pe mine una nu ma deranjeaza,apreciez munca voluntara prestata!
...o virgula de alta culoare chiar ca nu e tragedie ca sa atrag atentia asupra ei![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
aidaciolac spune:
Mai bine la bucatarie cu reteta sa o gasim si noi ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Ce faceti?Carmen vad ca esti activa, felicitari pt mar , vb lui mamica dulce io nu lasam crema de zahar ars.Eu am fost la o onomastica , acum am venit si maine la 12.00 merg la alta , asa ca bere, prajituri, fripturi....................
Meniul de azi:
D -cafea+banana
P-chifla neagra+2 felii sunca
C-prajitura+gratar+salata verde+salata paste+bere(adica naspa rau, putin din fiecare dar....)
va pup
Mamica de printesa
de 5 anisori
gusta spune:
Neatza.
Carmen sunt cu moralul super ridicata.Ce imi pare rau e ca am dat-o in bara cu dieta fulger ca fiind mereu pe drumuri si prin spital chiar nu am avut ce manca si ieri si vineri am mancat putini cartofi prajiti in rest 3 felii de paine dietetica cu unt.De luni cred ca bag multe legume si fructe.
Cornelia poate vine bebe 3 cine stie.
La fotbal aseara m-am uitat si eu si a fost super la noi ca bucurie mare am avut ca a castigat romania si au vecini au asistat la bucuria mea.
Delidana felicitari cu alergatu.
Mamicadulce ce faci de luni te apuci de dieta Leo?
De acuma sper sa resusec sa scriu mai mult ca socru tot la fel e dar am aranjat lucrurile sa se mai duca si alti ca eu numai pot.
Si poftiti la cafea si ceai de dimineata.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Buna,
Tocmai am luat micul dejun care a constat intr-un grapefruit si cereale cu lapte. Si cind vin aici si citesc de creme de zahar ars, floricele, fripturi... Ieri mi-am luat o ciocolata si am mincat doar 2 bucatele din ea, la alte desfriuri culinare nu ma bag. ![]()
Carmen, felicitari pentru ambitie! Ia zi, pina la urma chiar nu te-ai atins de crema? Deloc, deloc?
Termometrul din camera mea arata 19 grade dar tot degeaba, ca eu stau intr-o zona plina de copaci si nu ajunge soarele la mine. Si cind sint 26 de grade afara in casa tot rece mi se pare. Mie-mi place sa fie cald, si ca sa fie placut in casa probabil ca trebuie sa fie in jur de 30 grade afara. ![]()
Gusta, mersi. Azi n-am iesit la alergat, de 3 ori/saptamina ajunge pentru inceput. ![]()
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie